22 Temmuz 2012, Pazar 09:29:48

ANTALYA HAVALİMANI'NDA HAVAYA ATEŞ AÇILDI

Antalya Havalimanı'nda silahlı bir kişi korku dolu dakikaların yaşanmasına neden oldu. Sağa sola rast gele ateş eden kimliği meçhul kişi polis tarafından etkisiz hale getirildi.
  • olay 10 metre yanımızda oldu şahıs turizm firmalarına ait yolcu indirme peronuna girmek istedi özel güvenlik elemenları izin vermeyince kızgınlıkla 4-5 el havaya ateş etti.olayda hızlı bir şekilde hareket eden havalimanı emniyetini tebrik ediyorum.
  • su şişesi denilmiş olay otopark kısmında gerçekleşmiş ayt yada güvenlik güçleri ne yapsın. su şişsesi deniliyor içinde sıvı patlayaıcı olmadığını nerden bilsin güvenlik güçleri. biraz anlayışlı olalım her olayı kötü yerlere sergilemeyelim lütfen. ülkemizi kötülemek niyetine öneri sunalım. burası TÜRKİYE deyip geçmeyelim...
  • Liman sınırları içine tabancayla girilebiliyor ama hadi bakalım cesaretiniz varsa zoom lensi olan bir fotoğraf makinesi ile girin. Anında paketleyip karakola götürürler adamı terörist misin diye. Sonra sorgu sual ajan değil fotoğrafçı olduğunuzu anlatmak için en az 6 saatiniz gitti. Tabi bide savcılık sorgusu var. Bu kovboy arkadaş, küçük bir sorgunun ardından tutuksuz yargılanmak üzere salıverilir. Cezası paraya çevrilir iş kapanır. Fotoğrafçıların da tabancalı magandalar gibi muamele görmesi dileğiyle.
  • Normal vatandaş çantasında su var diye terörist muamelesi görürken bir diğeri havaya ateş açıyor. Son yaklaşmadaki bir uçağa denk gelse ne olacaktı. Sayın "güvenlikçiler" su şişeleriyle uğraşmayın belinde tabanca ile limana gelenlere ilgili ve alakalı olun.
  • ÖNCELİKLE BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN!.. Antalya Havalimanı ve diğer tüm havalimanlarımız avrupada olmayan sıkı güvenlik kontolu altındadır.. Ayrıca tüm havalimanları gerek SHGM gerek DHMİ gerekse emniyet ve özel güvenlik tarafından zaten sürekli denetlenmektedir.. Sıkıntı bu konularda değil ama bazı kişilerin içinde ciddi bir sıkıntı olmalı!.. Çok özel bir durum yoksa terminaller dışında, sokakta veya caddede hiç kimsenin hiç bir yerde üst araması vs. yapılmaz. Saygılar..
  • Her zaman AYT havalimanı işletmesi ile ilgili sıkıntılar yazılmış ancak hep kulak arkası edilmiştir. Turizmin gözbebeği yerde bulunan havalimanı ne yazık ki sadece sıkıntılar ile anılmaktadır. SHGM burayı gözlem altına almalı ve incelemelidir.
  • Kimseye bir şey olmamış yaa önemli olan bu,çalışanlara,yolculara ve her kese geçmiş olsun...
  • nizamiye üst araması yapmıyor ayrıca olay terminal içinde değil dışarıda alanda oluyor. adamın silahı ruhsatlı. öyle atıp tutmayın bilmeden. terminal içine silahla giremez zaten.limana günde 100,000 kişi girip çıkıyor. terminal içine girmeyen kişiler zaten aranmıyor ki öyle bir imkan yok. bilmeden burası Türkiye deyip durmayın. sanki avrupanın havalimanlarında farklı ya her yer aynı . hemen kötülemeyin.
  • nizamiyedekiler ne iş yapıyormuş. Terör ülkesinde çay kahve mi içiyorlarmış. Aman neyse bir uçağa isabet etmedikçe mülki idare amiri durmasın uykusuna devam etsin.
  • Millet Havalimanlarına 1 litre su sokamıyor... Elin problemlisi, teksasta gezer gibi havaya ateş açıyor... : ) Burası türkiye......

AirportHaber'in Antalya Havalimanı'ndan edindiği bilgiye göre 1. Dış Hatlar Terminali önünde eşiyle tartışan bir kişi sağa sola ateş etmeye başladı. Güvenlik güçlerini alarma geçiren olay sonrasında havaya ateş eden kişi polisler tarafından gözaltına alındı. Havalimanı emniyetine götürülen kişi ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Olayda herhangi bir yaralanma olmadı. Silahlı kişinin akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespit edilmesi için tıbbi kontrole gönderileceği ifade ediliyor.

Konu ile ilgili Antalya Havalimanı'ndan bir açıklama geldi. İşte o açıklama;

Antalya Havalimanı Birinci Dış Hatlar Terminali’nin dışında bir şahıs, aile içe yaşadığı problemlerin yarattığı psikolojik bozukluk sebebiyle havaya birkaç el ateş etmiş ve güvenlik güçleri tarafından çok hızlı bir biçimde gerekli müdahale yapılarak şahıs etkisiz hale getirilmiştir. Olayı gerçekleştiren şahsın sorgusu Emniyet güçleri tarafından sürdürülmektedir.

Olayda yaralanan, zarar gören hiç kimse olmamıştır.  Güvenlik güçlerimize hızlı ve etkili müdahaleleri için teşekkür eder ve Antalya Havalimanı’nda tüm terminallerimizde hizmetlerimizin kesintisiz ve hiçbir aksama yaşanmadan devam ettiğini duyurmak isteriz.

Saygılarımızla.

ANTALYA HAVALİMANI'NDA HAVAYA ATEŞ AÇILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

buse rent a car ~ 12 yıl önce
olay 10 metre yanımızda oldu şahıs turizm firmalarına ait yolcu indirme peronuna girmek istedi özel güvenlik elemenları izin vermeyince kızgınlıkla 4-5 el havaya ateş etti.olayda hızlı bir şekilde hareket eden havalimanı emniyetini tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anlamadan yorum yapanlar... ~ 12 yıl önce
su şişesi denilmiş olay otopark kısmında gerçekleşmiş ayt yada güvenlik güçleri ne yapsın. su şişsesi deniliyor içinde sıvı patlayaıcı olmadığını nerden bilsin güvenlik güçleri. biraz anlayışlı olalım her olayı kötü yerlere sergilemeyelim lütfen. ülkemizi kötülemek niyetine öneri sunalım. burası TÜRKİYE deyip geçmeyelim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacılık Fotoğrafçılığı ~ 12 yıl önce
Liman sınırları içine tabancayla girilebiliyor ama hadi bakalım cesaretiniz varsa zoom lensi olan bir fotoğraf makinesi ile girin. Anında paketleyip karakola götürürler adamı terörist misin diye. Sonra sorgu sual ajan değil fotoğrafçı olduğunuzu anlatmak için en az 6 saatiniz gitti. Tabi bide savcılık sorgusu var. Bu kovboy arkadaş, küçük bir sorgunun ardından tutuksuz yargılanmak üzere salıverilir. Cezası paraya çevrilir iş kapanır. Fotoğrafçıların da tabancalı magandalar gibi muamele görmesi dileğiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Su şişesi ~ 12 yıl önce
Normal vatandaş çantasında su var diye terörist muamelesi görürken bir diğeri havaya ateş açıyor. Son yaklaşmadaki bir uçağa denk gelse ne olacaktı. Sayın "güvenlikçiler" su şişeleriyle uğraşmayın belinde tabanca ile limana gelenlere ilgili ve alakalı olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİLGİ ~ 12 yıl önce
ÖNCELİKLE BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN!.. Antalya Havalimanı ve diğer tüm havalimanlarımız avrupada olmayan sıkı güvenlik kontolu altındadır.. Ayrıca tüm havalimanları gerek SHGM gerek DHMİ gerekse emniyet ve özel güvenlik tarafından zaten sürekli denetlenmektedir.. Sıkıntı bu konularda değil ama bazı kişilerin içinde ciddi bir sıkıntı olmalı!.. Çok özel bir durum yoksa terminaller dışında, sokakta veya caddede hiç kimsenin hiç bir yerde üst araması vs. yapılmaz. Saygılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Her zaman ~ 12 yıl önce
Her zaman AYT havalimanı işletmesi ile ilgili sıkıntılar yazılmış ancak hep kulak arkası edilmiştir. Turizmin gözbebeği yerde bulunan havalimanı ne yazık ki sadece sıkıntılar ile anılmaktadır. SHGM burayı gözlem altına almalı ve incelemelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torbalı1 ~ 12 yıl önce
Kimseye bir şey olmamış yaa önemli olan bu,çalışanlara,yolculara ve her kese geçmiş olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lev ~ 12 yıl önce
nizamiye üst araması yapmıyor ayrıca olay terminal içinde değil dışarıda alanda oluyor. adamın silahı ruhsatlı. öyle atıp tutmayın bilmeden. terminal içine silahla giremez zaten.limana günde 100,000 kişi girip çıkıyor. terminal içine girmeyen kişiler zaten aranmıyor ki öyle bir imkan yok. bilmeden burası Türkiye deyip durmayın. sanki avrupanın havalimanlarında farklı ya her yer aynı . hemen kötülemeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nizamiyet ~ 12 yıl önce
nizamiyedekiler ne iş yapıyormuş. Terör ülkesinde çay kahve mi içiyorlarmış. Aman neyse bir uçağa isabet etmedikçe mülki idare amiri durmasın uykusuna devam etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlginç ~ 12 yıl önce
Millet Havalimanlarına 1 litre su sokamıyor... Elin problemlisi, teksasta gezer gibi havaya ateş açıyor... : ) Burası türkiye......

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000