18 Kasım 2009, Çarşamba 08:09:58

Antalya Havalimanı'nda büyük operasyon

Antalya havalimanında, X-ray cihazı kontrolünden korkan bir yolcunun bıraktığı tahmin edilen valizler içerisinde 12 bin 289 adet cinsel içerikli kapsül ve hap ele geçirildi.
  • Neticeyi bekleyelim.O turist aptalmida onlari orada birakip gitti.Rüsvet her yolu acar.Bunu o turist bilerek yapmistir.Asil is Türk ortaga ulasmaktir.

Olay, Antalya Havalimanı Dışhatlar Terminali gümrük bölgesinde meydana geldi. X-ray denetiminden kaçmak için terk edilmiş valizler bulundu. Valizler üzerinde yapılan X-ray incelemesinde yurda girmesi yasak olan ve 'Çin topu' diye adlandırılan 12 bin 289 adet cinsel içerikli kapsül ve hap ele geçirildi.

Antalya Gümrük Muhafaza ve Kaçakçılık İstihbarat ve Narkotik Birimlerince el konulan cinsel içerikli kapsül ve hapların piyasa değerinin 173 bin TL olduğu belirlendi. Valizleri bıraktığı öne sürülen bir turisti yakalamak için çalışma başlatıldı.

Antalya Havalimanı'nda büyük operasyon

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Neticeyi bekleyelim.O turist aptalmida onlari orada birakip gitti.Rüsvet her yolu acar.Bunu o turist bilerek yapmistir.Asil is Türk ortaga ulasmaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000