02 Ağustos 2015, Pazar 11:08:56

Antalya Havalimanı'nda bir rekor daha

Yaz sezonun gelmesiyle birçok Türkiye'deki havalimanları rekor kırmaya devam ediyor. Antalya Havalimanı dün bin 11 uçağa hizmet vererek bu yılın rekorunu kırdı.
  • İnşallah böyle devam eder
  • Insallah böyle devam eder.
  • İnis kalkis yapan ucaklarin %50 si tgs nindi.450-500 ucustan 4-5 gecikmeyle cikmak her istasyona nasip olmaz
  • BAZILARINA SORSAN TURİZM KÖTÜ! E uçaklarda artış var diyosun , yolcu sayısı düşük diyor..yolcu sayısı da arttı bak ama diyosun , e para harcamıyolar diyor.birilerinin cepleri sürekli dolarken o gecesini gündüzünü heba eden bir sürü emektar insana sadece kuru bir teşekkür , gerçi o teşekkürü bile esirgeyen birçok yer var.Dünyada göz göre göre bu kadar çok para kazanıpta hala ağlayan neresi vardır acaba !
  • Vay vay diye yorum yapan arkadasa cevap: Nedir bu illa birilerini karalama hastalığı bilmiyorum. Bahsedilen saatlerde, global SATA merkezinde yaşanan ve dünyada birçok noktada etkisi görülen arıza sebebi işe Bsm mesajları sisteme ulaşmayınca yoğunluk yaşandı. Konunun ne DHMI, ne ICF ne de bant arızası ile ilgisi yok. Zaten aynı saat diliminde local DCS ĺe çalışan şirketlerin barajları sorunsuz taşındı. Önce anlayıp sonra yazmak gerekiyor
  • Antalya her gün patlayan pistleriyle de rekor kırdı. ucuz dolgu malzemeleriyle pist tamir eden firmanın yeterliliğini kim inceledi ihale nasıl yapıldı? sivil havacılık neden denetlemiyor. inişler kalkışlar kimi zaman pistte fod varken yapılıyor. pist sürekli patladığı için her daim fod var. bir gün bir olay patlak verecek bakalım o zaman bazılarının canı yanacak. emniyetli uçuşlar
  • 2013 ve 2014 yillarinin rekoru neydi, bence hava atacak bir durum yok. Asıl bu yıl yaşadığımız düşüşü gelecek yıl yaşamama adına ne yapmalıyız??
  • Thk antalya şubesi vasif komutanimizin başarisi bu.tamamen ozverili calisma.butun firmalarla konusup antalya ayt aktif etmistir.komutanim sizi meydan muduru gormek istiyoruz.olmadi ulastirma bakani.kendisini cok seviyoruz.
  • Gurur duydum....
  • Sasirmadim antalya hep turist dolu, yurtdan ve yurtdisindan tatile giden cok. 4 gün sonra Alanya'nın inşallah.

Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonlarından Antalya'da rekor kırıldı. Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Antalya Başmüdürü Osman Serdar'ın sosyal medya üzerinden 1 Ağustos günü (dün) Antalya Havalimanı'na iniş- kalkış yapan uçak sayısı ve gelen yolcu bakımından tüm zamanların rekorunun kırıldığını duyurdu.

Bir önceki rekorunu 18 Temmuz'da, bin 12 uçak ve 169 bin yolcuya hizmet vererek kıran Antalya Havalimanı'nda, dün bin 11 uçağa ve 176 bin yolcuya hizmet verildi. Bu rakam, Antalya Havalimanı için yolcu sayısı bakımından 2015'in rekoru.

Antalya Havalimanı Başmüdürü Osman Serdar, rekoru sosyal medya hesabından böyle duyurdu;

"1 Ağustos'ta Antalya Havalimanı'nda 1011 uçakla 176 bin yolcuya hizmet verdik. Yolcu sayısı itibariyle bu yılın rekoru. 14 bin çalışanımzı kutlarım"

Antalya Havalimanı'nda bir rekor daha

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Hüseyin baha ~ 9 yıl önce
İnşallah böyle devam eder

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 9 yıl önce
Insallah böyle devam eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 9 yıl önce
İnis kalkis yapan ucaklarin %50 si tgs nindi.450-500 ucustan 4-5 gecikmeyle cikmak her istasyona nasip olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AmanHaTurizmKötü ~ 9 yıl önce
BAZILARINA SORSAN TURİZM KÖTÜ! E uçaklarda artış var diyosun , yolcu sayısı düşük diyor..yolcu sayısı da arttı bak ama diyosun , e para harcamıyolar diyor.birilerinin cepleri sürekli dolarken o gecesini gündüzünü heba eden bir sürü emektar insana sadece kuru bir teşekkür , gerçi o teşekkürü bile esirgeyen birçok yer var.Dünyada göz göre göre bu kadar çok para kazanıpta hala ağlayan neresi vardır acaba !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Vay vay diye yorum yapan arkadasa cevap: Nedir bu illa birilerini karalama hastalığı bilmiyorum. Bahsedilen saatlerde, global SATA merkezinde yaşanan ve dünyada birçok noktada etkisi görülen arıza sebebi işe Bsm mesajları sisteme ulaşmayınca yoğunluk yaşandı. Konunun ne DHMI, ne ICF ne de bant arızası ile ilgisi yok. Zaten aynı saat diliminde local DCS ĺe çalışan şirketlerin barajları sorunsuz taşındı. Önce anlayıp sonra yazmak gerekiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pistler??? ~ 9 yıl önce
Antalya her gün patlayan pistleriyle de rekor kırdı. ucuz dolgu malzemeleriyle pist tamir eden firmanın yeterliliğini kim inceledi ihale nasıl yapıldı? sivil havacılık neden denetlemiyor. inişler kalkışlar kimi zaman pistte fod varken yapılıyor. pist sürekli patladığı için her daim fod var. bir gün bir olay patlak verecek bakalım o zaman bazılarının canı yanacak. emniyetli uçuşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
2013 ve 2014 yillarinin rekoru neydi, bence hava atacak bir durum yok. Asıl bu yıl yaşadığımız düşüşü gelecek yıl yaşamama adına ne yapmalıyız??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 9 yıl önce
Thk antalya şubesi vasif komutanimizin başarisi bu.tamamen ozverili calisma.butun firmalarla konusup antalya ayt aktif etmistir.komutanim sizi meydan muduru gormek istiyoruz.olmadi ulastirma bakani.kendisini cok seviyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hair ~ 9 yıl önce
arkadaşım sen çok yanlış gelmişsin,sivil havacılık komutanlarınızın güdümünden çıkalı çok oldu.turizm işi ekonomik bir faaliyettir.alman,rus,kazak,isviçre,UK vb. kaç milletin çıkarı var Antalyanın turizm faaliyetlerinden.Öyle X komutanın rica minnetiyle gelişecek bir sektör değil.Hadi selametle...
Pilotaj ~ 9 yıl önce
Ilk bir thk antalyada pilotaj egitimine baslasin .....
Yav he ~ 9 yıl önce
ne alakasi var cok bos konusmussun.Alman pazari artti o yuzden.hele rusyada ekonomik kriz olmasaydi rekor ustune rekor kirilirdi bu sene
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Gurur duydum....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
German ~ 9 yıl önce
Sasirmadim antalya hep turist dolu, yurtdan ve yurtdisindan tatile giden cok. 4 gün sonra Alanya'nın inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000