30 Ağustos 2014, Cumartesi 22:26:21

ANTALYA HAVALİMANI'NDA ARIZA KRİZİ

Antalya Havalimanı'nda bagaj sistemi arıza yaptı, terminalde aşırı yoğunluk yolcuları isyan ettirdi. İşte detaylar...
  • Bir taraf dibine kadar maliyet odaklı, bir taraf dibine kadar memnuniyetsiz. Sakın birbirinizi dinleyip anlamaya çalışmayın. Yoksa sorunlar çözülür alimallah; yazacak birşeyiniz, kazanacak paranız kalmaz.
  • İST BHS çalışanları olarak Antalya daki meslektaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu zor görevi ne kadar özveri ile yaptıklarını biliyoruz. Umarız bu yoğun sezonu kolaylıkla atlatırlar.
  • öncelikli olarak,icf değerli çalışanları ve yöneticilerine geçmiş olsun...bu tip arızalar maalesef yaşanabiliyor.Turgay ve ekibi gayet deneyimli ve sağlamdır,ancak arıza adı üstünde tüm arıza esnasında çabalyan operasyon ve teknk ekibinde emeğine sağlık.
  • Her hafta duzenli olarak izmir antalya ucuyorum ve evet bir alemim ... Rötar her zaman havacılıkta olabilecek bir durum.... Anlayışla karşılamak lazım...
  • Yahu arkadaşlar ben de yılda en az 10 kez uçuyorum hem de yoğun sezonda. Ilk defa böyle birseyler karşılaştım. Hemen bu kadar saldırmayin anlamadan dinlemeden.
  • Teknik bir arıza , olağan dışı bir şey yok gayette normal bu yoğunlukta ama bu problemler neden yaşanmış nasıl çözülmüş peki varmı bir açıklama ! ? Yöneticiler neredeymiş bu problemler devam ederken ? niye gelememiş ICF in değerli yönetici başı TES gurubu..?
  • iyiki oralarda değilim
  • Aboo hic boyle yogunluk gormedim
  • Yıllardır sorunlu olan bant sistemi artık bu yoğunluğu kaldıramadığını herkese göstermiştir. Umarız terminal işletmesi ve Havalimanı Otoritesi konuyu ciddi şekilde acil olarak değerlendirecektir. Aksi taktirde bu sezon bitmeden bu tür aksaklıklar büyüyerek devam edecektir. Yolcu memnuniyetinin ilk sırada olduğu söylenen havalimanının hazin halini yaşatanları kınıyoruz.
  • Gel birde IST BHS çalışanlarını gör.12 saat non-stop

Antalya Havalimanı'nda bagaj sistemi arıza yaptı, terminalde aşırı yoğunluk yolcuları isyan ettirdi.

Türkiye'nin en fazla yolcu trafiğine sahip meydanlarından birisi olan Antalya Havalimanı, yaşanan bir arıza nedeniyle oldukça yoğun saatler yaşıyor. Terminalin bagaj sisteminde günün akşam saatlerinde meydana gelen bir arıza nedeniyle terminallerde adım atacak yer kalmadı.

Bugün check*in sistemine bağlı bagaj bantlarında bir arıza meydana geldi. Yolcuların bagajlarının uçağa yüklenmeden önce toplandığı alan olan şut altına gönderilemeyen valizler, uçakların rötar yapmasına neden oldu.

Şut altına gönderilmesi uzun zaman alan valizlerin arıza nedeniyle uçağa yüklenmesi gecikiyor. Bu nedenle uçakların rötar yaptığı ve yolcuların duruma yoğun tepki gösterdiği öğrenildi.

İşte Antalya Havalimanı'nda arıza nedeniyle oluşan yoğunluk:

ANTALYA HAVALİMANI'NDA ARIZA KRİZİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Denge ~ 10 yıl önce
Bir taraf dibine kadar maliyet odaklı, bir taraf dibine kadar memnuniyetsiz. Sakın birbirinizi dinleyip anlamaya çalışmayın. Yoksa sorunlar çözülür alimallah; yazacak birşeyiniz, kazanacak paranız kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bağımsız BHS ~ 10 yıl önce
İST BHS çalışanları olarak Antalya daki meslektaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu zor görevi ne kadar özveri ile yaptıklarını biliyoruz. Umarız bu yoğun sezonu kolaylıkla atlatırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İSG ~ 10 yıl önce
öncelikli olarak,icf değerli çalışanları ve yöneticilerine geçmiş olsun...bu tip arızalar maalesef yaşanabiliyor.Turgay ve ekibi gayet deneyimli ve sağlamdır,ancak arıza adı üstünde tüm arıza esnasında çabalyan operasyon ve teknk ekibinde emeğine sağlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Her hafta duzenli olarak izmir antalya ucuyorum ve evet bir alemim ... Rötar her zaman havacılıkta olabilecek bir durum.... Anlayışla karşılamak lazım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yahu arkadaşlar ben de yılda en az 10 kez uçuyorum hem de yoğun sezonda. Ilk defa böyle birseyler karşılaştım. Hemen bu kadar saldırmayin anlamadan dinlemeden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TES'ler neredeymiş ~ 10 yıl önce
Teknik bir arıza , olağan dışı bir şey yok gayette normal bu yoğunlukta ama bu problemler neden yaşanmış nasıl çözülmüş peki varmı bir açıklama ! ? Yöneticiler neredeymiş bu problemler devam ederken ? niye gelememiş ICF in değerli yönetici başı TES gurubu..?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sa ~ 10 yıl önce
iyiki oralarda değilim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Aboo hic boyle yogunluk gormedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yıllardır sorunlu olan bant sistemi artık bu yoğunluğu kaldıramadığını herkese göstermiştir. Umarız terminal işletmesi ve Havalimanı Otoritesi konuyu ciddi şekilde acil olarak değerlendirecektir. Aksi taktirde bu sezon bitmeden bu tür aksaklıklar büyüyerek devam edecektir. Yolcu memnuniyetinin ilk sırada olduğu söylenen havalimanının hazin halini yaşatanları kınıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EKO ~ 10 yıl önce
Gel birde IST BHS çalışanlarını gör.12 saat non-stop

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000