06 Şubat 2009, Cuma 07:52:37

Antalya Havalimanı'na 1 ayda kaç İsrailli geldi?

Antalya Havalimanı'ndan Sorumlu Vali Yardımcısı Hayrettin Balcıoğlu, geçen ay Antalya'ya 3 bin 17 İsrailli turistin tatil amacıyla geldiğini belirterek, gelişlerin bu ay da aynı hızla sürdüğünü söyledi.
  • 5 yıl otel işletmeciliği yaptım hem de 5 yıldızlı,Amerika'da serileri olan bir otel.İnanın İsrail'li turistlerin beni dehşete düşüren uyanıklıklarını size yazmakla anlatamam.O yüzden hani savaştı,çocuk öldürmeleri,yanan yerlerin önünde hatıra fotoğrafı almaları onların aralarındaki kansızlarla ilgili,hani hepsini yargılamam mutlaka gözyaşı dökenleri de vardır ama uyanıklık konusunda alayının böyle olduğunu söyleyebilirim,gelmesinler Antalya'ya lütfen.82 yaşında Mr.David ekstrelerini ödeyecek 500 dolar tutmuş,hay allah otelde cüzdanımı çalmışlar polis çağırın...Polis geliyor,işlemler bir şekilde sigortaya bildir,işlemler kendisi gider para gider,bir de o memleketinde sigortadan 500 dolarım gitti parası alır...

Hayrettin Balcıoğlu, yaptığı açıklamada, Antalya'ya geçen yıl 329 bin İsrailli turistin tatil amacıyla geldiğine dikkati çekerek, hem İsrail'deki charter uçakları hem de Türk uçak şirketlerinin İsrailli turistleri taşıdığını kaydetti. Bugüne kadar hiç bir sorun yaşanmadığını vurgulayan Balcıoğlu, geçen ay da İsrail'e 26 gidiş 26 geliş olmak üzere 52 uçak seferi düzenlendiğini bildirdi. Bu seferlerle ocak ayında Antalya'ya 3 bin 17 İsrailli turistin geldiğini vurgulayan Balcıoğlu, bu ay içinde de 27 gidiş, 27 geliş olmak üzere 64 sefer planlaması olduğunu söyledi.

İsrail'e uçuşların devam ettiğine işaret eden Balcıoğlu, bu sabah da Antalya'da tatil yapan 214 yolcunun Telaviv'e gittiğini, aynı uçakla 217 yolcunun Telaviv'den Antalya'ya geldiğini bildirdi.

“İSRAİLLİ TURİST ANTALYA'DAN MEMNUN”

İsrailli turistlerden bugüne kadar hiç bir sorun almadıklarını anlatan Balcıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Tatile gelen İsrailliler Antalya'dan memnun. Antalya'ya gelip de Antalya'nın imkanlarından memnun olmamak mümkün mü? Geçen yıl 9 milyon yabancı turisti ağırladık. Tur operatörleri, seyahat acenteleri harıl harıl dolaşıyorlar. Tabii ki kış dönemlerinde yoğunluk az oluyor. İsraillilerden bugüne kadar hiç sorun olmadı, şikayet yok. Şubat ayında da İsrailli turistlerin gelişi artarak devam ediyor.”

“EL AL'IN UÇUŞLARI 2006 YILINDAN BU YANA YOK”

Hayrettin Balcıoğlu, İsrail'de bir gazetede “İsrail hükümeti El Al Havayolları'nın Antalya'ya uçuşlarını durdurdu” şeklinde bir haber yayınlandığına işaret ederek, haberin asılsız olduğunu söyledi. Balcıoğlu, “Bu tür haberleri anlamakta ve algılamakta güçlük çekiyorum. İsrail havayolu şirketi El Al'ın Antalya seferlerini durdurduğu asılsız. El Al Havayolları'nın Eylül 2006'dan bu yana Antalya'ya uçuşları yok” dedi.

 

Antalya Havalimanı'na 1 ayda kaç İsrailli geldi?

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
5 yıl otel işletmeciliği yaptım hem de 5 yıldızlı,Amerika'da serileri olan bir otel.İnanın İsrail'li turistlerin beni dehşete düşüren uyanıklıklarını size yazmakla anlatamam.O yüzden hani savaştı,çocuk öldürmeleri,yanan yerlerin önünde hatıra fotoğrafı almaları onların aralarındaki kansızlarla ilgili,hani hepsini yargılamam mutlaka gözyaşı dökenleri de vardır ama uyanıklık konusunda alayının böyle olduğunu söyleyebilirim,gelmesinler Antalya'ya lütfen.82 yaşında Mr.David ekstrelerini ödeyecek 500 dolar tutmuş,hay allah otelde cüzdanımı çalmışlar polis çağırın...Polis geliyor,işlemler bir şekilde sigortaya bildir,işlemler kendisi gider para gider,bir de o memleketinde sigortadan 500 dolarım gitti parası alır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000