17 Aralık 2008, Çarşamba 08:13:46

Antalya Havalimanı yolcusunu bekliyor

Antalya'ya gelecek olan 9 milyon 1. turist törenle karşılanacak. Karşılama, 18 Aralık Perşembe günü 1. dışhatlar terminalinmde yapılacak...
  • apron memurları ile alıp veremediğin var galiba senin..
  • Neden herkes DHMI ve Terminal işletmelerine teşekkür ediyor anlayamadım.Teşekkür edilmesi gereken Havayolu şirketleridir.DHMI'nin ve Terminal işletmelrinin dayatmalarına rağmen;iyi iş...Tebrikler Havayolu Şirketleri..
  • D.H.M.İ aprom memurları tesekkuru hak etmiyo
  • İNŞAALLAH SENEYE 10 HATTA DAHA FAZLA YOLCU KARŞILAMA TÖRENLERİNİN YAPILMASI DİLEĞİYLE TÜM EMEĞİ GEÇENLERE ALLAH KOLAYLIK VERSİN.
  • TEBRİKLER DHM ,TEBRİKLER AYT 1 ,TEBRİKLER IC - FRAPORT ,TEBRİKELER TURİZİM SEKTÖRÜ ÇALIŞANLARı YÖNETİMİ VE ÇALIŞANLARI.BAŞARI İÇ VE DIŞ MÜŞTERİLERİN MEMMUNİYETİ DHM NİN BU MEMMUNİYETE GÖRE YOLCU ORAN AYARLAMASI SONUCUNDAKİ BEKLENEN VE ARTAN BU MEMMUNİYET VE BAŞARININ DEVAMINI BEKLER GELECEK YIL VE DEVAMINDA GELEN YOLCU SAYISININ 10-12 MİLYONA ÇIKMASINI TEMENNİ EDERİM.TEBRİKLER IC GURUBU VE IC AİLESİ...

Antalya Valiliği, yoğun geçen yaz sezonunun ardından mevsimsel değişime rağmen turistlerin Antalya'ya gelişlerinin halen devam ettiğini bildirdi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada; Antalya turizminin 10 milyon turist hedefinde önemli bir aşamaya geldiği belirtildi. 15 Aralık tarihi itibariyle Antalya'ya hava ve denizyoluyla 8 milyon 989 bin 659 turistin geldiği bildirilen açıklamada, "Böylelikle turizmde 10 milyona doğru hedefinde önemli bir aşama olan 9 milyon 1'inci turistin muhtemelen 18 Aralık 2008 Perşembe günü Antalya Havalimanı'na geleceği değerlendirilmektedir. Bu heyecanın paylaşılmasına esas olmak üzere 9 milyon 1'inci turistin karşılanması hazırlıkları sürdürülmektedir." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada turist sayısında ulaşılan başarıda; hükümetin eksilmeyen desteğinin, Antalya'nın gelen ve yerel yöneticilerinin, turizm sektörü temsilcilerinin cesaret ve hoşgörüsü ile Antalya halkının birlikte yaptığı takım çalışmasının büyük payı olduğu vurgulandı.

Antalya Havalimanı yolcusunu bekliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Rumuz ~ 15 yıl önce
apron memurları ile alıp veremediğin var galiba senin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yabancı ~ 15 yıl önce
Neden herkes DHMI ve Terminal işletmelerine teşekkür ediyor anlayamadım.Teşekkür edilmesi gereken Havayolu şirketleridir.DHMI'nin ve Terminal işletmelrinin dayatmalarına rağmen;iyi iş...Tebrikler Havayolu Şirketleri..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
D.H.M.İ aprom memurları tesekkuru hak etmiyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
İNŞAALLAH SENEYE 10 HATTA DAHA FAZLA YOLCU KARŞILAMA TÖRENLERİNİN YAPILMASI DİLEĞİYLE TÜM EMEĞİ GEÇENLERE ALLAH KOLAYLIK VERSİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 15 yıl önce
TEBRİKLER DHM ,TEBRİKLER AYT 1 ,TEBRİKLER IC - FRAPORT ,TEBRİKELER TURİZİM SEKTÖRÜ ÇALIŞANLARı YÖNETİMİ VE ÇALIŞANLARI.BAŞARI İÇ VE DIŞ MÜŞTERİLERİN MEMMUNİYETİ DHM NİN BU MEMMUNİYETE GÖRE YOLCU ORAN AYARLAMASI SONUCUNDAKİ BEKLENEN VE ARTAN BU MEMMUNİYET VE BAŞARININ DEVAMINI BEKLER GELECEK YIL VE DEVAMINDA GELEN YOLCU SAYISININ 10-12 MİLYONA ÇIKMASINI TEMENNİ EDERİM.TEBRİKLER IC GURUBU VE IC AİLESİ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000