04 Temmuz 2008, Cuma 08:28:04

Antalya Havalimanı darphane gibi!

Turizmin başkenti Antalya'ya havadan turist yağıyor, Maliye para basıyor.
  • Benim analamadığım nedir bu Gazipaşa sevdası arkadaşlar olmaz oraya havalimanı yapmayın ya.Ha terminal yaparsın ama uçak indiremezsin.Bakınız Zonguldak havalimanını uluslararası ucuşlara açıyoruz diyip bürsürü yaygara kopardılar hala dağı tıraşlamaya calışıyorlar.Bu işler tamam olsunla olmuyor.Yüksek safhada mühendislik detayı içeren işler.Benim ulastırma bakanlıgım takmış bir havalimanı işine gidiyor ulastırma demek havalimanı demek degil bildiğim kadarı ile,Yap kardeşim Antalyadan sahilden gazipaşaya ve karsı istikametinden tekirovaya kadar tren yolu bak ne güzel oluyor.Yok ama olmazz neden? Okadar rant varki bu otobüs tasımacılık işinde.Korkarlar yapamazlar ondan sonrada modern türkiye Avrupalı Türkiye diye sagda solda konuşurlar.Bu devirde nerede görülmüş bilmem sukadar karayolu yaptım diye hava atan bir hükümet.Millet uzaya gidiyor arkadaşlar biz hala karayolu yok allahın dagındaki eski atıl bir havalimanını konuşuyoruz sanki o bölgede baska müsait bir alan yokmuş gibi.Lütfen siyasal oyunlara alet olmayalım.
  • Tehlikeli olacagini düsünemiyorlar.Sadece 15,oo€ luk geliri Maliye hesap etmektedir.Bu Maliyeyi ilgilendiriyor.Bu trafigin bir miktari GAZIPASA ya ucarsa Maliyenin kazanci degismez.Fakat Yolculugun rahati dolayisiyle en azindan 1-1,5 Milyon yolcu artisi yasanir.Buda Madalyanin öbür tarafi.En akillisi ise ucuslarin ve Turistlerin otel ulasim ve havaalani hizmetleri daha saglikli olacagi %100 olur.Esasli olan bunu gerceklestirmektir.Sayin Ulastirma Bakani.Mersin'e yeni havaalani yapacaginiza,Icel ilimizin Batisina hizmet götürmüs olursunuz.Bunuda unutmayiniz.
  • Ne anlama geliyor?Bunun cevabi zaten haberde var.Anlamak istemeyen yetkilileri,GAZIPASA'LILAR adina ayipliyorum.Ülkem adina her zaman

Yılbaşından bu yana Antalya Havalimanı'na 51 bin 615 uçak ortalama 5 dakikada bir inip kalktı. Havada yaşanan bu yoğunluğa ise en çok Maliyeciler sevindi. Antalya Defterdarı Hidayet Mat, yılbaşından bugüne kadar turistlerden alınan ayak bastı parasıyla 40 milyon 890 bin 176 YTL gelir elde ettiklerini açıkladı.

'UÇAKLARI SAYIYORUZ'

Geçen yılın aynı dönemine göre gelirin yüzde 20 arttığını ifade eden Mat, "Yabancı turist başına ortalama 15 euro alınıyor. Bu tablo bizi mutlu etti. Uçakları saymaya başladık" dedi.

Antalya Havalimanı darphane gibi!

Yorumlar

LTBS ~ 16 yıl önce
Benim analamadığım nedir bu Gazipaşa sevdası arkadaşlar olmaz oraya havalimanı yapmayın ya.Ha terminal yaparsın ama uçak indiremezsin.Bakınız Zonguldak havalimanını uluslararası ucuşlara açıyoruz diyip bürsürü yaygara kopardılar hala dağı tıraşlamaya calışıyorlar.Bu işler tamam olsunla olmuyor.Yüksek safhada mühendislik detayı içeren işler.Benim ulastırma bakanlıgım takmış bir havalimanı işine gidiyor ulastırma demek havalimanı demek degil bildiğim kadarı ile,Yap kardeşim Antalyadan sahilden gazipaşaya ve karsı istikametinden tekirovaya kadar tren yolu bak ne güzel oluyor.Yok ama olmazz neden? Okadar rant varki bu otobüs tasımacılık işinde.Korkarlar yapamazlar ondan sonrada modern türkiye Avrupalı Türkiye diye sagda solda konuşurlar.Bu devirde nerede görülmüş bilmem sukadar karayolu yaptım diye hava atan bir hükümet.Millet uzaya gidiyor arkadaşlar biz hala karayolu yok allahın dagındaki eski atıl bir havalimanını konuşuyoruz sanki o bölgede baska müsait bir alan yokmuş gibi.Lütfen siyasal oyunlara alet olmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeyiz ~ 16 yıl önce
Tehlikeli olacagini düsünemiyorlar.Sadece 15,oo€ luk geliri Maliye hesap etmektedir.Bu Maliyeyi ilgilendiriyor.Bu trafigin bir miktari GAZIPASA ya ucarsa Maliyenin kazanci degismez.Fakat Yolculugun rahati dolayisiyle en azindan 1-1,5 Milyon yolcu artisi yasanir.Buda Madalyanin öbür tarafi.En akillisi ise ucuslarin ve Turistlerin otel ulasim ve havaalani hizmetleri daha saglikli olacagi %100 olur.Esasli olan bunu gerceklestirmektir.Sayin Ulastirma Bakani.Mersin'e yeni havaalani yapacaginiza,Icel ilimizin Batisina hizmet götürmüs olursunuz.Bunuda unutmayiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeyiz ~ 16 yıl önce
Ne anlama geliyor?Bunun cevabi zaten haberde var.Anlamak istemeyen yetkilileri,GAZIPASA'LILAR adina ayipliyorum.Ülkem adina her zaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000