12 Haziran 2012, Salı 08:10:27

ANTALYA HAVALİMANI ARTIK DAHA YEŞİL

ICF Airports Antalya Havalimanı’nda düzenlenen Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan 55 çocuğun katılımıyla havalimanına 300 adet turunçgiller fidanı dikildi.
  • Sen hic Afrikaya gitmemissin anlasilan. Nerenden uyduruyorsun afrakada herskein acliktan kirildigini? Senin hayalinde bile göremeyecegin beyninin tayallu edemeyecegi ülkeler sehirler var orada! Lufthansa, Emirates, KLM neden ucuyor düsündünmü hic? Yillardir neden sömürülüyor sence oralar? Kara kas kara göz meselesi olduguna inanmiyorsundur heralde. Kücük beyinler kücük hesaplarin pesinde kosarak, karalama yapmaya devam etsinler senin gibi. Senin gibi ne idigu belirsiler Turk insanin yaptiklarini anlayamaz, bosuna ugrasma!
  • konusan kisinin,thy gecmisi nedir.nerden gelmistir,nasil baskan olmustur.iste thy nin sorunu bu ve bunun gibiler.
  • yine show,kendi,kendine yapilan propoganda.ne yapsaniz,capiniz bu islere yetmiyor,bilen bilen,gulen guluyor halinize
  • boş bir haber.ihracat rakamı daha önce ne kadarmış ki nereye çıkmış ticaretin boyutu açıklansın görelim.karnını zor doyuran,açlıktan kırılan yiyecek ekmeği bile bulamayan fakir afrika ülkelerine ihracat yapsan ne olur yapmasan ne olur ? afrika'ya yapılan 2 kuruşluk mal ticaretini fazla da övmeye gerek yok.ayrıca thy'nin uçtuğu afrika hatları kar etmiyor,zarar ediyor.thy yine her zaman olduğu gibi göstermelik bir şov yapmış....
  • Malum kişi eleştirmemiş, görmedi sanırsam...

 

Türk havacılık tarihinde ilklere imza atan ve 2011'de Avrupa'nın En İyisi seçilen ICF Airports Antalya Havalimanı’nda düzenlenen Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında, 11 Haziran Pazartesi günü Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan 55 çocuğun katılımıyla havalimanına 300 adet turunçgiller fidanı dikildi.

Etkinlikte konuşan ICF Airports Antalya Havalimanı Eş Genel Müdürü Ersal Göral çevrenin korunmasına yönelik çalışma ve yatırımları hiçbir zaman yeterli görmeyeceklerini, sürdürülebilir yaklaşımın toplumsal duyarlılık haline getirilmesi geldiğine inandıklarını ifade ederek “Bu yıl geleceğimizin büyükleri olan çocuklarımızla bir etkinlik yapmayı amaçladık. Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin izni ile diktiğimiz 300 fidan çevremizi yeşillendirdiği gibi Antalya’mızın sembolü olan turunçgilleri yabancı ziyaretçilere tanıtmış olacak ve en önemlisi CO2 salınımının da düşmesini sağlayacak.” dedi.

Etkinlikte tüm katılımcıların Çevre Haftasını kutlayan ICF Airports Antalya Havalimanı Eş Genel Müdürü Alexander Laukenmann “Çevrenin korunmasına ve sürdürülebilirliğin sağlanmasına yönelik etkin ve sistematik yaklaşımımızla, havalimanımızı Yeşil Havaalanı Kuruluşu belgesi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve Havaalanı Karbon Akreditasyonu sertifikaları gibi önemli sertifikalar ve ödüllerle de taçlandırdık. Faaliyetlerimizden dolayı çevrede yarattığımız etkileri azaltarak hava, su ve toprak kirliliğinin ve canlı yaşamının olumsuz etkilenmesini önlemeyi hedefliyoruz. Bu amaçla enerji tüketiminden sürdürülebilir teknolojilerin kullanımına; atık yönetiminden paydaşlarımızın duyarlılığının artırılmasına kadar uzanan önemli çalışmalar yapıyoruz. ICF Airports Antalya Havalimanı’nın çevre duyarlılığı ve iklimin korunmasına olan katkıları ve sosyal sorumluluk projeleri artarak devam edecek.” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından ICF Airports Antalya Havalimanı’ndaki ağaçlandırma alanına geçen katılımcılar ve çocuklar turunçgiller fidanlarını dikerek fidanlara can suyu verdiler. Fidanların bakımını ICF Airports Antalya Havalimanı bahçe işleri görevlileri üstlenecek.

ANTALYA HAVALİMANI ARTIK DAHA YEŞİL

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
Sen hic Afrikaya gitmemissin anlasilan. Nerenden uyduruyorsun afrakada herskein acliktan kirildigini? Senin hayalinde bile göremeyecegin beyninin tayallu edemeyecegi ülkeler sehirler var orada! Lufthansa, Emirates, KLM neden ucuyor düsündünmü hic? Yillardir neden sömürülüyor sence oralar? Kara kas kara göz meselesi olduguna inanmiyorsundur heralde. Kücük beyinler kücük hesaplarin pesinde kosarak, karalama yapmaya devam etsinler senin gibi. Senin gibi ne idigu belirsiler Turk insanin yaptiklarini anlayamaz, bosuna ugrasma!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
konusan kisinin,thy gecmisi nedir.nerden gelmistir,nasil baskan olmustur.iste thy nin sorunu bu ve bunun gibiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yine show,kendi,kendine yapilan propoganda.ne yapsaniz,capiniz bu islere yetmiyor,bilen bilen,gulen guluyor halinize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
boş bir haber.ihracat rakamı daha önce ne kadarmış ki nereye çıkmış ticaretin boyutu açıklansın görelim.karnını zor doyuran,açlıktan kırılan yiyecek ekmeği bile bulamayan fakir afrika ülkelerine ihracat yapsan ne olur yapmasan ne olur ? afrika'ya yapılan 2 kuruşluk mal ticaretini fazla da övmeye gerek yok.ayrıca thy'nin uçtuğu afrika hatları kar etmiyor,zarar ediyor.thy yine her zaman olduğu gibi göstermelik bir şov yapmış....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Malum kişi eleştirmemiş, görmedi sanırsam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000