02 Nisan 2008, Çarşamba 18:05:32

Antalya Havacıları Futbol oynadı

Antalya Havalimanında yıllarca görev yapan Dr. Nihat Kalkavan anısına futbol turnuvası düzenlendi. Turnuvaya tüm yöneticiler katıldı. Ödülü ise Mülki İdare Amiri Hayrettin Balcıoğlu verdi.

Dr. Nihat Kalkavan Anısına düzenlenen “Antalya Havalimanı Futbol Turnuvası” sonuçlandı .

Uzun yıllar Antalya Havalimanı’nda görev yapan ve herkes tarafından sevilen, 2006 yılında vefat eden merhum Dr. Nihat Kalkavan anısına, bu yıl 2.’si düzenlenen futbol turnuvası 28 Mart Cuma günü sona erdi.

Havalimanında görev yapan çeşitli birimlerden oluşan 19 takımın, 2 aydır şampiyonluk mücadelesi verdikleri, kıran kırana geçen turnuvada 4-3’lük skorla Emniyet Pasaport takımı birinci olurken, ICF Güvenliği takımı 2., CSS Temizlik firması takımı ise 3. geldi. Turnuvanın en centilmen takımı ise Hava Meydan Komutanlığı takımı oldu.

Turnuvada final maçı öncesi, her iki takımın karmasından oluşan takım ile Havalimanı protokol takımı bir gösteri maçı yaptılar. Gösteri maçına Antalyaspor formasıyla çıkan Havalimanı protokol takımı, turnuvada büyük ilgi gördü.

Dr. Nihat Kalkavan’ın ailesi, Antalya Milletvekili Abdurrrahman Arıcı, havalimanı protokolü ve çalışanlarının izlediği, birlikte çalışma anlayışının en güzel şekilde sergilendiği turnuvada dereceye giren takımlara kupalarını Antalya Havalimanı Mülki İdare Amiri Sn. Hayrettin Balcıoğlu takdim etti.

Antalya Havacıları Futbol oynadı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000