26 Ekim 2010, Salı 08:24:09

Alman aile 9 milyonuncu yolcu oldu

Turizm şehri Antalya'da 9 milyonuncu turist için karşılama töreni düzenlendi. Antalya Havalimanı 2. Dış Hatlar Terminali'nden giriş yapan Loosse ailesi çiçeklerle karşılandı.

Antalya Havalimanı 2. Dış Hatlar Terminali'nde, Antalya Vali Vekili Fuat Ergün, Vali yardımcıları Mehmet Yavuz, Recep Yüksel ve turizmciler SKY havayoluyla Almanya'nın Hannover şehrinden gelen Loosse ailesini çiçeklerle karşıladı. Pasaport kontrolünde çiçeklerle karşılanan Rene eşi Susana ve 5 yaşındaki kızları Leoni Loosse Alman aile, basın mensuplarının patlattığı flaşlar karşısında neye uğradıklarını şaşırdı.

İLK KEZ GELDİLER

Elektrik Teknisyeni olan Rene Loose, 9 milyonuncu turist olduğunu ve ailesiyle birlikte tatil kazandığını öğrenince mutlu oldu. Bugüne kadar Antalya'ya 1 kere geldiklerini ifade eden Rene Loosse, "Türkiye ve Antalya'ya tekrar tekrar gelmeyi düşünüyoruz" dedi.

Rene Loosse'un eşi pedikürcü Susana Loosse da dinlenmek için geldikleri Antalya'daki sürprizle çok heyecanlandıklarını söyledi.

Havayoluyla Antalya'ya 9 milyonuncu turist olarak gelen Loosse ailesine, ICF Airports tarafından IC Green Palace otelde ve SKY Havayolları tarafından Adam&Eve Otel'de birer haftalık tatil hediye edildi.
 

Alman aile 9 milyonuncu yolcu oldu

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000