15 Eylül 2012, Cumartesi 09:32:22

29 EKİM'DE TEKER KOYACAK

IC Holding tarafından planlanan süreden 10 ay önce bitirilen Zafer Havalimanı'na ilk uçağı Öger Tur 29 Ekim'de indirecek...
  • LTBQ Cengiz Topel in kodu
  • Frankfurt'a uçuş istiyoruz... buradaki Uşak ve Afyonluların sayısı Frankfurt ve çevresine Fransa ve İsviçre de dahil olmak üzere haftada 2-3 uçağı rahatlıkla çalıştırır..aynı zamanda Frankfurt'ta her 15 günde bir fuarlar da olduğu için firmalar yönünden de iyi olur..
  • ben pek memnun degilim MÜNIHten lufthansa direk istanbul-ankara-izmir-bursa ucuyor ama bunlar bi münihten zafere ucak planlamiyorlar yazikki ne yazik bari viyanadan ucsun
  • Hayirlisi olsun.Corendon Sky GermanSky gibi kendi havayolu ve operatoru olan sirketler dururken Oger.Wag Wah yakinda o meydanida satarlar
  • 29 ekim yerine 25 ekimde başlayacak kurban bayramı öncesi gurbetçileri vatanına taşıyacak ilk sefer hem makul hemde karlı olurdu.

75 milyon Avroluk yatırımla yapılan ve 29 Ekim'de açılışı yapılacak olan Kütahya'daki Zafer Havalimanı'na ilk uçağı Öger Tur indiriyor. Türkiye'de halihazırda 19 noktaya uçuş gerçekleştiren Öger, 20. nokta olara Zafer Havalimanı'nı seçti.

Hem söz konusu uçuş hem de Zafer Havalimanı'nın açılışı nedeniyle Almanya'da açılış toplantısı düzenlendi. Öger tarafından Düsseldorf'taki toplantıya Türkiye'den ICF Holding yönetim kurulu üyesi Abdullah Keleş, Genel müdür Ersel Göral ve pazarlama sorumlusu Serhat Sogukpınar`ın yanısıra acilis yemegine Kütahya, Afyon, Uşak ve Eskişehir yöresi derneklerinden yöneticiler ve seyahat acentesi sahipleri katıldı.

ICF Holding Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Keleş ve Genel Müdür Ersel Göral yaptıkları konusmada, bölgenin en büyük yatırımlarindan biri olan Zafer Havalimanı'nın bölgenin gelişimine cok büyük katkıda bulunacağı, gerek ticari gerekse turistik yönden büyük bir gelişme kaydedileceği dile getirildi. Grup olarak amaçlarının bölgenin gelişimine katkıda bulunmak olduğunu dile getiren Keleş, "75 milyon euro yatırım yapmamız, bu bölgenin gelişimine katkıda bulunmak istememizden kaynaklamaktadır. Bölgenin ticari kalkınmasına, yeni iş sahaları açılmasına ve aynı zamanda özellikle termal turizmin gelişmesine çok büyük yardımı olacak Zafer Havalimanı bulunduğu yer itibariyle dört ilimize de eşit mesafededir“ dedi.

Aynı zamanda ev sahibi olan Öger Türk Tur Genel müdürü Selim Ataş şirket olarak hep ilkleri yapmaya calıştıklarını ve Kütahya uçuşunun da yine bir ilk olacağını söyledi. Ataş yaptığı açıklamada Avrupa'da yaşayan bölge insanının artık daha kolay memleketlerine ulaşacağını belirterek, "İlk uçuşumuzu Sayin Basbakanımızın 29 Ekim tarihinde havalimanını actığı gün ve saatte yapmayı planlıyoruz. Türkiye`de direkt uçtuğumuz  20. uçuş noktamız olacak olan Kütahya ile hem Avrupa'da yaşayan insanımızın memleketine ulaşımına hem de bölgenin gelişimine şirket olarak katkıda bulunmak istiyoruz“ dedi. Sun Express ve Freebird ile ucus programlarina dahil edecekleri Kütahya Zafer Havalimanı'na (Avrupa`dan Zafer Havaliman'na inecek yolculara otobüsler ile Eskişehir, Emirdağ, Afyon, Uşak ve Kütahya`ya ücretsiz servis verilecektir) başta Düsseldorf olmak üzere aynı zamanda Belçika'dan da direkt uçuşlar gerceklestireceklerini dile getiren Selim Ataş, 43. yılımızda şehir plakası da 43 olan Kütahya'ya ilk uçuşu gerçeklestirmenin onurunu yaşadıklarını vurguladı.

 

29 EKİM'DE TEKER KOYACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

LTBQ .... ~ 12 yıl önce
LTBQ Cengiz Topel in kodu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uşaklı gurbetçiler ~ 12 yıl önce
Frankfurt'a uçuş istiyoruz... buradaki Uşak ve Afyonluların sayısı Frankfurt ve çevresine Fransa ve İsviçre de dahil olmak üzere haftada 2-3 uçağı rahatlıkla çalıştırır..aynı zamanda Frankfurt'ta her 15 günde bir fuarlar da olduğu için firmalar yönünden de iyi olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gülabi ~ 12 yıl önce
ben pek memnun degilim MÜNIHten lufthansa direk istanbul-ankara-izmir-bursa ucuyor ama bunlar bi münihten zafere ucak planlamiyorlar yazikki ne yazik bari viyanadan ucsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wah wag ~ 12 yıl önce
Hayirlisi olsun.Corendon Sky GermanSky gibi kendi havayolu ve operatoru olan sirketler dururken Oger.Wag Wah yakinda o meydanida satarlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 12 yıl önce
29 ekim yerine 25 ekimde başlayacak kurban bayramı öncesi gurbetçileri vatanına taşıyacak ilk sefer hem makul hemde karlı olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000