11 Haziran 2008, Çarşamba 09:34:40

Sahibinden; terkedilmiş uçak!

Vietnam`da 'Noi Bai' Havalimanı yetkililerinin başı sahipsiz bir yolcu uçağı ile dertte...
  • Kimse sahiplenmiyorsa ben gidip alayım o demir kuşu.727 ci emekli kaptanım vardı.Bizim Airbuslara ve Boeing NG lere her kokpit ziyaretinde durmadan atıftan bulunan,bunlarda uçakmı yahu? diyen:)Onuda yanıma alıp getireyim ben şu teyyareyi:) Madem bunca zaman kimse farkına varmamış,bizde boyaya dokunmadan reg i TC li birşey yazar hayalet hayalet uçarız İstanbul semalarında(!):) Şaka bi yana hayatımda okuduğum en enterasan olaylardandır heralde.Gizemli gemiler hep anlatılır mürettebatın yok olduğu,buda sanıyorum onun uçak versiyonu!:)
  • şase numarasına baksınlar hehehe
  • i cant believe this, unbelievable!!..

Havalimanında 6 aydır park pozisyonunda yatan Boeing 727-200 tipi yolcu uçağının sahibi hiç bir yerde bulunamıyor. Üzerinden `AIR DREAM` yazan uçağın son olarak Kamboçya ve Vietnam arasında yolcu taşıdığı biliniyor ama bundan sonrası tam bir muamma...

NE KABİN EKİBİ NE DE UÇAĞIN SAHİPLERİNE ULAŞILAMIYOR

Uçağın tescilinin Kamboçya’ya ait olmasına rağmen bu ülkede kimsenin bu isimde bir havayolunu tanımadığı, ayrıca IATA ve ICAO tarafından böyle bir havayolu şirketinin varlığından haberdar olmadıkları belirtildi.

`Noi Bai` Havalimanı yetkilileri, yaptıkları açıklamada uçağın 2007 yılı sonuna doğru arızalı olduğu için park pozisyonuna alındığı ve tamir masrafları ile biriken havalimanı park masrafları uçağın değerini düşürdüğü için uçağın terk edilmiş olabileceğini söylediler. Yetkililer ayrıca sahibi ortaya çıkmazsa uçağın hurdaya çıkarılacağını belirttiler.

Uçağın 2003 yılında Kongo (Afrika) da çalınan B727-200 olması ihtimali gelen haberler arasinda.

İşte uçağın havalimanındaki son resmi

AirDream

©AirportHaber.com

Sahibinden; terkedilmiş uçak!

Yorumlar

THY_A32XFleet ~ 16 yıl önce
Kimse sahiplenmiyorsa ben gidip alayım o demir kuşu.727 ci emekli kaptanım vardı.Bizim Airbuslara ve Boeing NG lere her kokpit ziyaretinde durmadan atıftan bulunan,bunlarda uçakmı yahu? diyen:)Onuda yanıma alıp getireyim ben şu teyyareyi:) Madem bunca zaman kimse farkına varmamış,bizde boyaya dokunmadan reg i TC li birşey yazar hayalet hayalet uçarız İstanbul semalarında(!):) Şaka bi yana hayatımda okuduğum en enterasan olaylardandır heralde.Gizemli gemiler hep anlatılır mürettebatın yok olduğu,buda sanıyorum onun uçak versiyonu!:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
treks ~ 16 yıl önce
şase numarasına baksınlar hehehe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bushpilot ~ 16 yıl önce
i cant believe this, unbelievable!!..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000