02 Kasım 2011, Çarşamba 07:39:41

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN PASAPORT UYARISI

Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada, Çalışanlar için hususi damgalı pasaport müracaat formlarının düzenlenmesine başlandığı bildirildi...
  • Valla bunu öğrendiğimiz çok iyi oldu. Bu haberin ilgilendirdiği 300 kişi rahat bir nefes alır artık. AirportHaber dadaşların sesi. :)
Yapılan yazılı açıklamada, Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (ICAO) standartları ve AB normlarına uygun şekilde yeniden tanzim edilen, makinede okunabilen pasaportların yüksek güvenlik özelliklerine haiz elektronik pasaport uygulamasına 01 Haziran 2010 tarihi itibari ile geçilerek e-pasaportların tanzim edilmesine başlandığı hatırlatılarak, bu nedenle çalışanlar için tanzim edilen hususi damgalı pasaport talep formunda yeniden düzenleme yoluna gidilerek, daha önceki hususi damgalı pasaport talep formları 31 Aralık 2011 tarihine kadar geçerli olacağı 01 Ocak 2012 tarihinden itibaren yeni düzenlenen formların kullanılmaya başlanacağı bildirildi.

Kurumların, çalışanlar için hususi damgalı pasaport talep formunu Emniyet Müdürlüğüne ait web sitesinde bulunan pasaport işlemleri bölümünden indirerek gerekli formu doldurabilecekleri belirtildi. 
EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN PASAPORT UYARISI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Valla bunu öğrendiğimiz çok iyi oldu. Bu haberin ilgilendirdiği 300 kişi rahat bir nefes alır artık. AirportHaber dadaşların sesi. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000