29 Eylül 2011, Perşembe 16:45:20

TONY TYLER'DAN ŞİRKETLERE UYARI...

Uluslararası Havayolu Taşımacılığı Birliği IATA Genel Direktörü Tony Tyler, Avrupa ekonomisi üzerinde dolaşan kara bulutların havacılığı olumsuz etkilediğini belirtirken "Havayolu şirketleri bıçak sırtında" uyarısı yaptı...
  • Dilerim; Her kademede "Ego"nun bir sürede olsa dizginlenebilmesi, Deneyim sahibi iş bilenlere görev önceliği verilmesi, Türkiye'nin mevcut kaynaklarının sistematik bir bütün olarak değerlendirilmesi, İlgili vergi ve harçlarda anlamlı düzenleme ve yapılandırmalar, Daha çok "Doğu"ya odaklanılması, mümkün olur. Sahip olduğumuz ulusal fırsatın farkında mıyız?
Toplam 230 havayolu şirketini çatısı altında toplayan ve havayolu trafiğinin yüzde 93'ünü temsil eden Uluslararası Havayolu Taşımacılığı Birliği IATA'nın Genel Direktörü Tony Tyler, Avrupa ekonomisi üzerinde dolaşan kara bulutların havacılığı olumsuz etkilediğini belirtirken "Havayolu şirketleri bıçak sırtında" uyarısı yaptı. 
 
Turizmdebusabah'ın haberine göre; IATA Genel Direktörü ve CEO'su Tony Tyler, konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: 
 
"Avrupa havacılık endüstrisi bıçak sırtında. Borç yükünde veya bankacılık alanında yaşanacak herhangi bir bozulma, sektörün 2012 yılında ciddi kayıplar yaşanmasına neden olur. Avrupa'daki hükümetler havacılık alanındaki ilerlemeyi sağlamak istiyorlarsa sektöre ek vergi getirmekten kaçınmaları gerekiyor." 
 
"Havacılık sektörünün kötü bir seyir izleyeceği aşikar. 2012 yılında sektör 4.9 milyar dolara gerileyecek. Bu da kârlılıkta yüzde 0.8'lik çok keskin bir bir marj anlamına geliyor. Avrupa merkezli ekonomik belirsizlik karşı karşıya olduğumuz en büyük risk. Hükümetlerin durumu kontrol altına almaları ve büyümeyi sağlamaları kritik önem taşıyor."
TONY TYLER'DAN ŞİRKETLERE UYARI...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Dilerim; Her kademede "Ego"nun bir sürede olsa dizginlenebilmesi, Deneyim sahibi iş bilenlere görev önceliği verilmesi, Türkiye'nin mevcut kaynaklarının sistematik bir bütün olarak değerlendirilmesi, İlgili vergi ve harçlarda anlamlı düzenleme ve yapılandırmalar, Daha çok "Doğu"ya odaklanılması, mümkün olur. Sahip olduğumuz ulusal fırsatın farkında mıyız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000