07 Şubat 2009, Cumartesi 12:05:13

MAHAN AIR YENİ YAŞINI KUTLADI

Tahran merkezli havayolu şirketi Mahan Air, Taksim Elite Hotel’de verdiği yemekle 16. yaşının yanı sıra Türkiye’deki 1. yılını kutladı.
  • EASA tarafindan askiya alinan Part 145 yetkisi yenilendimi bu ucaklara nasil bakim yapiyorlar bilen var mi
  • FAŞA AGAA Nede GÜZEL CIKMIS YAKISIR AGAMIZA / KOSKOCAMAN FAŞOO AĞA HACI ABİM BENİM
  • Son haftalarda Mahan Air hakkında basına yansıyan yalan yanlış haberler sonrası böylesi bir gece için teşekkür ederiz.Bazı tur operatörlerinin Mahan Airle sözleşmelerinin sefh edilmiş olmasına rağmen bilet satışına devam edip yolculardan para toplayıp ortadan kaybolması sonucu yolcuların havalimanında mahsur kalması böylesi köklü bir havayoluna maledilmeye çalışılmıştır. Turk Turizminin İran pastasından aldığı payı Istanbul-Tahran arasında 18 Mart 2008 de başlayan karşılıklı tarifeli uçuşları ile artmasına katkıda bulunan Mahan Air ailesine sonsuz teşekkürlerimizi sunarım.
  • Mahan Air ailesine başarılar dileriz, nice yıllara. Mahan Air İstanbul Dostları

Mahan Air’in tüm acentelerinin konuk olarak çağrıldığı geceye Mahan Air’den Pazarlama Müdürü Hossein Hossini, Avrupa Bölge Müdürü Mehdi Bahrami ve Türkiye Satış Müdürü Fahrettin Güngör katıldı.

Program öncesinde Airport TV’nin sorularını yanıtlayan Pazarlama Müdürü Hossein Hossini; “2008 yılı bizim için çok yararlı bir yıl oldu. Kriz bize dokunmadı. Tahmin ettiğimizden daha iyi bir yıl geçirdik. Hedefimiz 2009 yılında da hedefi tutturmak ve daha fazla kâr elde edebilmek. Hedeflerimiz arasında yeni noktalara uçmak var. Bunu da gerçekleştireceğiz. Mahan Air hızlı adımlarla ilerliyor” dedi.

Mahan Air’in acentelerinin konuk olduğu gecede konuşma yapan Hossein Hossini ve Mehdi Bahrami, Mahan Air’in nasıl bu noktalara geldiğini ve gelecekteki hedeflerini anlattı. Daha sonrasında bir klip yayınlanarak Mahan Air’in gelişimi görüntülerle aktarıldı. Klibin yayınlanmasının ardından ödül törenine geçildi. Yapılan çekilişle konuklar arasından talihliler belirlenerek Mahan Air’den bilet verildi.

Mahan Air hakkında bilgiler veren Türkiye Satış Müdürü Fahrettin Güngör; “Mahan Air, 15 Mart 2008’de ilk uçuşunu gerçekleştirdi. 2008 yılında 154 sefer yapıp 22843 yolcu taşıdı. 25 Mart’ta elektronik bilet sistemine geçtik. 434 IATA üyesi acentenın yanı sıra 5 tane de SAB acentamız var. Bunun dışında 1 tane de kargo acentemiz bulunuyor. Mahan Air,’in en büyük hissedarı ‘Massaasse-1 Khayre-i Movlal Movahhedin’dir. 2 adet Tupolov 154, 2 adet de İL 76 tipi kargo uçağıyla seferlerimiz başladı. İlk dahili hat Tahran-Kerman arasında yapıldı.ilk uluslar arası uçuş ise Mesed ile Şam arasında yapıldı. 2200 personelimiz bulunuyor. Filomuzda 27 tane uçağımız var. (A300, 134-a310 A320 B747-400) Uluslar arası uçuşlarımız arasında Tahran-Şam-Dubai-Düsseldorf- Bağdat-Delhi bulunuyor” dedi.

Daha sonra yemeğe geçen acente üyeleri, İran klasik müziğinden örnekler eşliğinde sohbet etti.


Mahan Air Gecesi

MAHAN AIR YENİ YAŞINI KUTLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
EASA tarafindan askiya alinan Part 145 yetkisi yenilendimi bu ucaklara nasil bakim yapiyorlar bilen var mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
FAŞA AGAA Nede GÜZEL CIKMIS YAKISIR AGAMIZA / KOSKOCAMAN FAŞOO AĞA HACI ABİM BENİM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Son haftalarda Mahan Air hakkında basına yansıyan yalan yanlış haberler sonrası böylesi bir gece için teşekkür ederiz.Bazı tur operatörlerinin Mahan Airle sözleşmelerinin sefh edilmiş olmasına rağmen bilet satışına devam edip yolculardan para toplayıp ortadan kaybolması sonucu yolcuların havalimanında mahsur kalması böylesi köklü bir havayoluna maledilmeye çalışılmıştır. Turk Turizminin İran pastasından aldığı payı Istanbul-Tahran arasında 18 Mart 2008 de başlayan karşılıklı tarifeli uçuşları ile artmasına katkıda bulunan Mahan Air ailesine sonsuz teşekkürlerimizi sunarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Mahan Air ailesine başarılar dileriz, nice yıllara. Mahan Air İstanbul Dostları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şükrü ~ 10 yıl önce
ne başarı sı kardeşim . paramızla rezil olduk . resmen bavulumu çaldılar sonrada dalga geçtiler. bir daha binmek şöyle dursun . havaalanımıza iniş yapmalarını bile istemiyorum. bu konuda elimden gelen herşeyi yapacağım. mahan havayolları hırsız.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000