21 Nisan 2010, Çarşamba 08:06:44

KÜL ZARARININ NEDENİ SİMÜLATÖR MÜ?

IATA ve AB, İngiliz Meteoroloji Ofisi'ne (MET) öfke yağdırdı.
  • bence bu bir sonraki volkan patlamasina karsi önceden hazirlanmis bir plandir,yani volkan tekrar patlasa bile tehlike yok herkes ucabilir aciklamasi yapmak icin önceden planlanmistir ,cünkü hersey artik ekonomi üzerine kurulu oldugu icin kimse bu zarari karsilamak ve altina girmek istememektedir,ne sigortacilar ne acenteler ne de havayollari zarari tek basina karsilamak istememektedirler.ama tabii nasil bir tehlikeyide göze aldiklarindan haberdardirlar insallah..
  • thy batmaz,düşer.
  • heee milletin işi gücü yok THY yi batırmaya çalışacak. mantıklı yorum yap bir zahmet.
  • THY yi batırmak için yapılmış bir plan olabilir
 Havacılık sektöründeki zararın 2.3 milyar dolara ulaştığı belirtilirken, havayolu şirketleri uçuş yasağının bilgisayar simülasyonu sonucuna göre alınmasına neden olan İngiliz Meteoroloji Ofisi’ne (MET) öfke yağdırdı. Simülasyon programının hatalı olduğu öne sürülüyor. Avrupa’nın önde gelen havayolu şirketlerinin yaptıkları test uçuşlarına göre kül bulutu MET’in sonuçlardan daha az risk taşıyor..

Uçuş yasağına gerek yoktu

AB’nin ulaştırma komiseri Matthias Ruete de, “Uçuş yasağı volkanın sadece 50 kilometre çapındaki bölgede uygulanmalıydı. Program tamamen varsayımlar üzerine çıkarım yapmış” diye konuştu.

Dünyadaki tüm havayolu şirketlerini temsil eden örgüt IATA ise “Bu Avrupa’nın bir utancıdır ve Avrupa’nın yol açtığı bir karmaşadır” açıklaması yaptı. Dün tamamen kapalı olan İngiliz havalimanları yüzünden İngiliz savaş gemileri Avrupa’da mahsur kalan vatandaşlarını almak için üç savaş gemisi tahsis etti.

Öte yandan yanardağın hala aktif olduğu, yakınlardaki başka bir yanardağı da aktif hale getirebileceği belirtiliyor.
KÜL ZARARININ NEDENİ SİMÜLATÖR MÜ?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
bence bu bir sonraki volkan patlamasina karsi önceden hazirlanmis bir plandir,yani volkan tekrar patlasa bile tehlike yok herkes ucabilir aciklamasi yapmak icin önceden planlanmistir ,cünkü hersey artik ekonomi üzerine kurulu oldugu icin kimse bu zarari karsilamak ve altina girmek istememektedir,ne sigortacilar ne acenteler ne de havayollari zarari tek basina karsilamak istememektedirler.ama tabii nasil bir tehlikeyide göze aldiklarindan haberdardirlar insallah..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy batmaz,düşer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
heee milletin işi gücü yok THY yi batırmaya çalışacak. mantıklı yorum yap bir zahmet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY yi batırmak için yapılmış bir plan olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000