20 Mart 2012, Salı 14:11:45

IATA YİNE KORKUTTU

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA), Avrupalı havayolu şirketlerinin bu yıl 600 milyon dolar zararla karşı karşıya kalabileceği uyarısında bulundu...
  • Soruda yanlışlık var. Uçakların kalkıp inmesine yarayan yol =PİST Park yerlerine gidip gelmesine yarayan özel yol=TAKSİYOLU.
  • Arkadaşlar benzetmeleriniz süper gerçekten soru ne kadar yanıltıcı gibi görünsede havacılıkla uzaktan yakından ilgisi olmayanlar ancak bu sorunun cevabını bilir hiç birşey bilmiyorsan sorunun başından başlarsan sesli düşünmeye zaten kendiliğinden geliyor sorunun cevabı PİST diye ama ne kadar havacılık bilgisi varmış ki sonu T ile biten soruya cevap veremedik yazıklar olsun bu yüzden bu arkadaşları oturdukları odadan alıp PAT sahaları üzerinde Bir Ay tanımla bilgisi ve eğitimi vermek gerekiyorki yeni yapılandıracak olan tazminatlarda daha fazla alma ve verme yetkisi artar onların yararına olucak bir eğitim bu bunuda yapamıyorlarsa bir gün boş zamanlarında Arasınlar APRON Memuru arkadaşları onlara pat sahaları ile ilgili ders verirler.
  • Arkadaşlar adam gitmiş Türk Dil Kurumunun sözlüğünden pistin tam karşılığını almış cevaba koymuş,,, soru ve cavabında bir hata yok. Sorun varsa Türk Dil Kurumunda. Konu hakkında fazla bilgisi olmayan her normal insanın yapacağı gibi Türk Dil Kurumundaki pistin karşılığını yazmışişte adam. Merak edenler TDK sayfasından pist kelimesini aratabilirler. Bu cevabı bilemeyen hava trafik kontrol memuru arkadaşa gelince eyvahlar olsun eyvahlar... uçakların kalkıp inmesine, park yerlerine gidip gelmesine yarayan özel yol için "Slot" diyen bir kafa nasıl bir kafadır bilemedim...
  • Arkadaşımız sorunun aslında bir yöntemi, metodu, kuralı sorduğuınu sanmış. verdiği cevaplarda ilk olarak slotu söylemesinden ben öyle anladım. Ve birçok kişininde dediği gibi park yerlerine gidip gelmesine yarayan yol kısmı yanlış olmuş.
  • sana düşmez onun maaşını sorgulamak günde 1000 uçağı baban mı kontrol ediyo hadi ordan fırsat kollayan akbabalar sizi ....!!!
  • YAZIK GÜNAH BUNLAR AYDA 5.000,00 TL MAAAŞ ALIYORLAR
  • Arkadasi kontrpiyede birakmislar, sorunun iki ayri cevabi var, kinanmasi gereken uzman arkadas degil soruyu hazirlayandir,
  • tdk-mdk hikaye kardeşim.ayrıca takıntı yapacak bir şey yok ki.ben tıp doktoru arkadaşın ehliyet ilk yardım sınavından kaldığını biliyorum.olur böyle vakıalar.
  • TÜRK DİL KURUMU sözlüğünde pistin tanımı http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&guid=TDK.GTS.4f1cafa5497e77.08124805
  • Mehmet yani orada artistlik yapmayip ellerini cebinden cikarip insan gibi dursaydin da kibirli kibirli kendini bisey sanmasaydin bu soruyu heyecanlanmadan cevaplardin. Bu kadar kasinma yavrucum, pilotlar kadar karizma bi isin yok senin sonucta, onu oraya bunu buraya gonderiyosun mikrofonla, nesi karizma bu isin simdi? :) sen niye kasiniyosun yani onu anlamadim?, pilot musun da hava atiyosun orda? Kim bugune kadar kulecileri karizma yapti da sen yapacaksin :) guldurme insanlari.. O kibirini de yen yoksa adin Slot Mehmet kalacak :) Slot dedin ya resmen hahahahhaha.. İyi ezberle slot un anlamini valla sorarlar bilemezsin bi daha rezil olma :D
Tüm uluslararası havayolu trafiğinin yüzde 93'ünde faaliyet yürüten 240 havayolu şirketini temsil eden IATA'nın Üst Yöneticisi (CEO) Tony Tyler düzenlediği basın toplantısında, olumsuz ekonomik koşullar nedeniyle Avrupalı havayolu şirketlerinin 2012 yılında 600 milyon dolar zarar edebileceğini belirtti.
 
Kıtadaki pek çok ekonominin derin bir resesyonda olduğuna dikkati çeken Tyler, Zaman'da yer alan habere göre; havayolu ulaşımının çok yüksek vergilendirildiğini vurguladı.
 
Tony Tyler, bölgelere göre ciddi farklılıklar bulunmasına karşın havayolu sektörünün tamamı için bu yıl 3 milyar dolardan fazla kar beklendiğini belirtti.
 
Bu yıl Kuzey Amerikalı şirketlerin 900 milyon dolar, Asya-Pasifik şirketlerinin 2,3 milyar dolar, Ortadoğulu şirketlerin 500 milyon dolar, Latin Amerikalıların da 100 milyon dolar kar etmesinin öngörüldüğünü ifade eden Tyler, Afrikalı havayolu şirketlerinin ise bu yıl 100 milyon dolar zarar edebileceğine vurgu yaptı.
IATA YİNE KORKUTTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (71)

Misafir ~ 12 yıl önce
Soruda yanlışlık var. Uçakların kalkıp inmesine yarayan yol =PİST Park yerlerine gidip gelmesine yarayan özel yol=TAKSİYOLU.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar benzetmeleriniz süper gerçekten soru ne kadar yanıltıcı gibi görünsede havacılıkla uzaktan yakından ilgisi olmayanlar ancak bu sorunun cevabını bilir hiç birşey bilmiyorsan sorunun başından başlarsan sesli düşünmeye zaten kendiliğinden geliyor sorunun cevabı PİST diye ama ne kadar havacılık bilgisi varmış ki sonu T ile biten soruya cevap veremedik yazıklar olsun bu yüzden bu arkadaşları oturdukları odadan alıp PAT sahaları üzerinde Bir Ay tanımla bilgisi ve eğitimi vermek gerekiyorki yeni yapılandıracak olan tazminatlarda daha fazla alma ve verme yetkisi artar onların yararına olucak bir eğitim bu bunuda yapamıyorlarsa bir gün boş zamanlarında Arasınlar APRON Memuru arkadaşları onlara pat sahaları ile ilgili ders verirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar adam gitmiş Türk Dil Kurumunun sözlüğünden pistin tam karşılığını almış cevaba koymuş,,, soru ve cavabında bir hata yok. Sorun varsa Türk Dil Kurumunda. Konu hakkında fazla bilgisi olmayan her normal insanın yapacağı gibi Türk Dil Kurumundaki pistin karşılığını yazmışişte adam. Merak edenler TDK sayfasından pist kelimesini aratabilirler. Bu cevabı bilemeyen hava trafik kontrol memuru arkadaşa gelince eyvahlar olsun eyvahlar... uçakların kalkıp inmesine, park yerlerine gidip gelmesine yarayan özel yol için "Slot" diyen bir kafa nasıl bir kafadır bilemedim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaşımız sorunun aslında bir yöntemi, metodu, kuralı sorduğuınu sanmış. verdiği cevaplarda ilk olarak slotu söylemesinden ben öyle anladım. Ve birçok kişininde dediği gibi park yerlerine gidip gelmesine yarayan yol kısmı yanlış olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sana düşmez onun maaşını sorgulamak günde 1000 uçağı baban mı kontrol ediyo hadi ordan fırsat kollayan akbabalar sizi ....!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
YAZIK GÜNAH BUNLAR AYDA 5.000,00 TL MAAAŞ ALIYORLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadasi kontrpiyede birakmislar, sorunun iki ayri cevabi var, kinanmasi gereken uzman arkadas degil soruyu hazirlayandir,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tdk-mdk hikaye kardeşim.ayrıca takıntı yapacak bir şey yok ki.ben tıp doktoru arkadaşın ehliyet ilk yardım sınavından kaldığını biliyorum.olur böyle vakıalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TÜRK DİL KURUMU sözlüğünde pistin tanımı http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&guid=TDK.GTS.4f1cafa5497e77.08124805

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Mehmet yani orada artistlik yapmayip ellerini cebinden cikarip insan gibi dursaydin da kibirli kibirli kendini bisey sanmasaydin bu soruyu heyecanlanmadan cevaplardin. Bu kadar kasinma yavrucum, pilotlar kadar karizma bi isin yok senin sonucta, onu oraya bunu buraya gonderiyosun mikrofonla, nesi karizma bu isin simdi? :) sen niye kasiniyosun yani onu anlamadim?, pilot musun da hava atiyosun orda? Kim bugune kadar kulecileri karizma yapti da sen yapacaksin :) guldurme insanlari.. O kibirini de yen yoksa adin Slot Mehmet kalacak :) Slot dedin ya resmen hahahahhaha.. İyi ezberle slot un anlamini valla sorarlar bilemezsin bi daha rezil olma :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000