24 Mayıs 2008, Cumartesi 08:26:03

Havacılığın tepe yöneticilerine Tarkan dopingi

IATA'nın 84 ofisinden yöneticiler ve 240 havayolu şirketinin üst düzey yöneticisi İstanbul'da buluşuyor. Konuklar 2 Haziran'da Tarkan'ın şarkılarıyla eğlenecek..

IATA (International Air Transport Assocation- Uluslararası Hava Taşımacıları Birliği) tüm ülkelerdeki ofis yöneticilerini ve 240 üye havayolu şirketinin tepe yöneticilerini 1 -3 Haziran tarihlerinde Türkiye'de ağırlayacak. 64'üncüsü düzenlenen toplantıya 79 ülkeden yöneticiler eşleriyle birlikte katılacak. IATA'nın davetlileri, 2 Haziran'da Dolmabahçe Sarayı'nda Tarkan'ın şarkılarıyla eğlenecek. Yaklaşık 3 gün boyunca bir araya gelecek birlik yöneticileri, toplantıda petrol fiyatlarındaki artış sonrası havayolu şirketlerinin son durumu, Amerika'daki ekonomik durgunluk konularını tartışılacak.

'31 ÜLKEDEN 57 ÜYESİ VAR'
IATA, emniyetli, güvenli ve ekonomik havaulaşımını sağlayabilmek amacıyla havayolları arası bir kuruluş olarak 1919 yılında kurulan "Intenational Air Traffic Association"un devamı olarak kurulduğu kabul ediliyor. Kuruluşunda IATA'nın sadece 31 ülkeden 57 üyesi vardı. Şu anda birlik 73 ülkede 84 ofise sahip. Ayrıca 126 ülkeden 240 havayolu şirketi IATA üyesi. Birlik havayolu şirketlerinin arasındaki problemleri de çözümlüyor.

Havacılığın tepe yöneticilerine Tarkan dopingi

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000