31 Mart 2013, Pazar 08:17:14

ZİRVEDE YİNE HEATHROW VAR

Uluslararası Havaalanları Konseyi (ACI) Şubat 2013'e ait yolcu verilerini hazırlanan bir raporla yayınladı. Londra'daki Heathrow Havalimanı'nın zirvede yer aldığı listede Dubai Havalimanı, Paris Charles de Gaulle Havalimanı'nı ilk kez geride bıraktı.
  • laleli inşallahla maşallahla iş yürümüyor. canım türkçede çok güzel gerçekçi bir laf var. "iş allaha kaldıysa" diye :) islam ülkeleri sürünüyor lale, petrolde bitiyor? ne olcak canım o zaman? ist 3 milyar dolarlık vurgundur, ist 3 türkiye tarihinde ki çıkmayacak en büyük kazıktır. en gereksiz ve saçma harcamadır, birilerinin ustalık vurgunudur. 5 sene sonra anlarsınız hanyayı konyayı.
  • Adı da "Fatih Sultan Mehmet Han Havalimanı" olacak inşallah. Hamdolsun...
  • Sevinmeyin.İstanbul 3 geliyor.Hepinize nal toplatacak!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin ticari başkentinde yer alan Dubai Uluslararası Havalimanı'nın uluslararası yolcu trafiğinde ilk kez Paris Charles de Gaulle havalimanını geçerek dünyada 2. sıraya yükseldiği bildirildi.

Uluslararası Havaalanları Konseyi (ACI) tarafından yayınlanan rapora göre Şubat 2013 uluslararası yolcu trafiğinde tüm dünyada ilk sırayı 5.6 milyon yolcu ile Londra Heathrow Havalimanı aldı. 2. sırada 4.8 milyon yolcu ağırlayan Dubai gelirken üçüncü sıraya 4.7 milyon yolcu ile Paris Charles de Gaulle Havalimanı yerleşti.

Dubai'de yapılan açıklamada bu yılın başından itibaren Dubai'nin küresel sıralamada 2 basamak yükseldiği ve bunun da daha çok yolcu tarafından tercih edilmelerinin sonucu olduğu ifade edildi. Havalimanı yetkilileri ayrıca 2015'e kadar Londra'yı geçerek uluslararası yolcu trafiğinde birinci sıraya yerleşme hedefine doğru ilerlediklerini tekrar etti.

Dubai havalimanı üzerinden 130 havayolu ile altı kıtadaki 220 destinasyona ulaşmak mümkün. Havalimanındaki yolcu trafiği bu yılın ilk iki ayında yüzde 13 artış gösterdi.

ZİRVEDE YİNE HEATHROW VAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

tyler ~ 11 yıl önce
laleli inşallahla maşallahla iş yürümüyor. canım türkçede çok güzel gerçekçi bir laf var. "iş allaha kaldıysa" diye :) islam ülkeleri sürünüyor lale, petrolde bitiyor? ne olcak canım o zaman? ist 3 milyar dolarlık vurgundur, ist 3 türkiye tarihinde ki çıkmayacak en büyük kazıktır. en gereksiz ve saçma harcamadır, birilerinin ustalık vurgunudur. 5 sene sonra anlarsınız hanyayı konyayı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Laleli Lions ~ 11 yıl önce
Adı da "Fatih Sultan Mehmet Han Havalimanı" olacak inşallah. Hamdolsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi oradan! ~ 11 yıl önce
Yok Fatih Sultan koymayın,Vahidettin koyun havalimanının adına.. Şu an yaşadıklarımızı ve sizi daha iyi tasvir eder. Hatta Damat Ferit'de koyabilirsiniz. Yıkılmış ve mahvolmuş bir imparatorluk müsveddesinden isimler koyun. Ama Mustafa Kemal Havalimanı koyamazsınız,uymaz size! Atatürk hiç koyamazsınız,çünkü fazla delikanlıydı kendisi değil mi? Kralları,Başbakan'ları ayağına getirten,7 düveli savaş meydanlarında yenip devlet kurmuş bir aslan parçasının ismini koymak işinize gelmez. Yakında Öcalan Havalimanı da koymayı dahi teklif edersiniz siz Osmanlı bozuntuları..
LTBQ ~ 11 yıl önce
Sevinmeyin.İstanbul 3 geliyor.Hepinize nal toplatacak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 11 yıl önce
Uvv çok kortular ...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000