19 Nisan 2008, Cumartesi 08:00:21

Terminal videosu kasıp kavuruyor!

İngiltere'nin Heathrow Havalimanı'nın yeni açılan ve açılır açılmaz büyük aksaklıkların ortaya çıktığı 5 no'lu terminaliyle ilgili hazırlanan amatör video, YouTube'da hit oldu.

İngiltere'nin Heathrow Havalimanı'nın yeni açılan ve açılır açılmaz büyük aksaklıkların ortaya çıktığı 5 no'lu terminaliyle ilgili hazırlanan amatör video, YouTube'da hit oldu. '5 No.lu Terminal' günde 1000'den fazla kişi tarafından izlenirken, radyolarda da çalınmaya başlandı.

Yakında single'ının da çıkması beklenen şarkının sözlerinden bir kısmı şöyle: 'Bu hayatımızda gördüğümüz en büyük terminal/ Bu büyük bir felaket, ne demek istediğimi hepiniz biliyorsunuz/ Haberler iyi değil, kuyrukta sıkışıp kaldım/ 15 saat geçtiği halde bir türlü kıpırdamıyor." Şarkıyı 2006'da British Airlines'la uçarken bagajı kaybolan Yeni Zelandalı damat Tim Soong yazmış. Soong'un kaybolan bagajında gelinlik ve damatlık da bulunuyormuş. Mart sonunda açılışı yapılan terminaldeki aksaklık yüzünden birkaç gün içinde yüzlerce uçuş iptal edilmiş, 30 bin kadar bagaj kaybolmuş, binlerce yolcu da mağdur olmuştu.

 

Terminal videosu kasıp kavuruyor!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000