18 Ocak 2011, Salı 14:05:50

HAVAŞ'TAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Çevre konusunda attığı adımları giderek artıran Havaş, sürdürülebilir sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, Bodrum’da daha önce büyük hasar gören Mazı beldesine 5 hektarlık alanda 5000 kızıl çam fidanı dikti.
  • sürdürülebilir kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında yaptığınız ve yapacağınız tüm çalışmalar için tebrik ediyorum. daha nice 5000 kızılçam fidanı dikimine...... saygılarımla.... (havaş'lı olmak böyle birşey işte)
  • Havaşı ve sn kalite eski müdürümüzü yürekten kutluyorum. KKTC ye selamlar ve saygılar. Daha nice yeşil günlere.
  • havaşın bu örnek davranışını düşman lduğu kendi personeline de göstermesini bekleriz
  • Bu yeşil hareketinin ilk adımları şu an da Kıbrısta olan değerli müdürümüz tarafından atılmıştır. Unutmayalım.
  • Gönülden tebrik ediyorum. Keşke ağaç dikmeye takım elbise ile değil de, daha uygun, spor tarzı bir kıyafetle gitseydiniz. Takım elbiseyle ağaç dikmek biraz zor olur. İkinci, üçüncü ... 5000 fidan daha dikimine inşallah.
  • Tesekkurler Havas
  • Tebrikler, çevreye duyarlı olmak güzel davranışdır... Darısı diğerlerine...

Havaş yaklaşık 5 yıl önce yanan ormanlık arazinin eski görünümüne kavuşması için, Otobüs İşletmesi’nin karbon ayak izi projesi kapsamında Mazı beldesinde iyileştirme çalışmalarına devam edecek.
 
Türkiye’nin ilk yer hizmetleri şirketi olan Havaş (Havaalanları Yer Hizmetleri A.Ş.), sürdürülebilir sosyal sorumluluk projeleri kapsamında önemli bir adım daha attı ve 14 Ocak 2011 tarihinde Bodrum Mumcular’daki Mazı beldesine 5 hektarlık alanda toplam 5000 kızılçam fidanı dikti. Havaş’ın diktiği fidanlarla birlikte bölge, eski görünümüne biraz daha yaklaştı.
 
Havaş Otobüs İşletmesi’nin karbon ayak izi projesi kapsamında yapıldı
 
Bodrum’a 5000 kızılçam fidanı dikilmesi, Havaş Otobüs İşletmesi’nin  karbon ayak izi çıkarma projesi kapsamında Milas Orman İşletme Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde yapıldı. Kurumun sürdürülebilir sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Havaş Otobüs İşletmesi’nin karbon ayak izi çıkartılacak ve bunun da hedeflenen 2015 tarihinde sıfırlanması sağlanacak. Bodrum bölgesindeki yanan yere ağaç dikme işi her yıl devam edecek.
 
Yeşil Kuruluş ünvanı genişleyecek
 
Havaş geçtiğimiz yıl ortasında da Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından başlatılan “Yeşil Havaalanı (Green Airport) Projesi” kapsamında istenen koşulları yerine getirdiği için Milas Bodrum Havaalanı’nda “Yeşil Kuruluş (Green Company)” unvanını almaya hak kazanmış ve sertifika ile ödüllendirilmişti. Havaş, önümüzdeki dönemde sırasıyla Dalaman, Adana ve Antalya istasyonlarında da Yeşil Kuruluş unvanı almayı planlıyor.



HAVAŞ'TAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
sürdürülebilir kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında yaptığınız ve yapacağınız tüm çalışmalar için tebrik ediyorum. daha nice 5000 kızılçam fidanı dikimine...... saygılarımla.... (havaş'lı olmak böyle birşey işte)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Havaşı ve sn kalite eski müdürümüzü yürekten kutluyorum. KKTC ye selamlar ve saygılar. Daha nice yeşil günlere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
havaşın bu örnek davranışını düşman lduğu kendi personeline de göstermesini bekleriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu yeşil hareketinin ilk adımları şu an da Kıbrısta olan değerli müdürümüz tarafından atılmıştır. Unutmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gönülden tebrik ediyorum. Keşke ağaç dikmeye takım elbise ile değil de, daha uygun, spor tarzı bir kıyafetle gitseydiniz. Takım elbiseyle ağaç dikmek biraz zor olur. İkinci, üçüncü ... 5000 fidan daha dikimine inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tesekkurler Havas

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tebrikler, çevreye duyarlı olmak güzel davranışdır... Darısı diğerlerine...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000