16 Şubat 2012, Perşembe 11:05:09

HAVAŞ'A BİR ŞOK DA ANTALYA'DAN

Atatürk Havalimanı’nda yolcu taşımacılığı yapması engellenen Havaş’a bir kötü haber de Antalya’dan geldi. Antalya Büyükşehir Belediyesi kararıyla iki Havaş otobüsü bağlandı, seferler durduruldu.
  • çok geç kalınmış bir karar dünya kenti antalya ve turizmin başkenti adayı bu şehre 24 saat hizmet edecek olması çok güzel inşallah 24 saat çalışır ve başka güzergahlarda oluşur
  • Antalya Belediyesi'ne bu doğru kararından dolayı çok teşekkür ederiz. Umarım diğer illerde de bu uygulama yapılır. Havaalanı-Şehiriçi taşımacılığında, eğer belediye tarafından herhangi bir ihale sözkonusu değil ise, yetki tamamen o şehrin belediyesine aittir. Ulaştırma Bakanlığı'ndan alınan belge sadece şehiriçi taşımacılık yetki belgesidir, ve belediyeler tarafından onaylanmamış hatlarda çalışılması kaçakçılık müeyyidesini getirir.
  • aynen sana katılıyorum kardeşim yıllardır havaşta her dönen eğitimler olur burda insanlarla nasıl davranacagı nasıl kaliteli hizmet vermeyi görüyorlar araçlar hepsi yeni biri çıkıyo havataş diye bi şirketi getiyo havaş dur diyo yazı rengi şekli aaynı yolcuyu kandırma bu ama yolcu ucaktan iner inmez havaş otobüsünü soruyo bu kaliteden ibarettir
  • Sevgili dostlarım,arkadaşlarım;sizlerin o işletme için nasıl çalıştığınızı bilen biliyor. Kolaylıklar diliyorum. Ümit GÜZELIŞIK
  • başkan uygun olmadığını biliyodun madem şimdiye kadar niye göz yumdun yolcu mağdur olmasın diye demi yalanlarını yeyeyim senin cebiniz boş kaldı herhalde doldurun cebinizi doldurun
  • bu havaş ne yaptıysa birilerini fena rahatsız etmiş anlaşılan, dün istanbul bugün antalya yarın neresi ?
  • Hop durum bakalım . Eski bir izmirli olarak Havaş ın ne şöförlerinde nede başka bir adamında en ufak bir lakayık terbiyesiz davranış görmedim. yıllarca onlarla gittim geldim limana. Eğerki bu havataş ı buraya sokan belediye ise Yine iktidarın bir çomağı vardır bu işte. Bu havaş yıllardır gece gündüz hizmet verirken neden bir allahın kulu çıkıpta kardeşim ben bunlara rakip olucam demedi , duymadık etmedik te şimdi biri çıkıyor ? yıllar sonra nasıl oluyor bu iş ? ...Her yerde bir büyüğün olacak... Bu iştede ya rant var ya da komisyon var. Bunlarsız işlemeyen şirketmi kaldı Türkiyede , devlette, idare de ?
  • bakıyorumda havaşın kapı önüne koydukları nasılda kılıç kuşanmış,her havaş haberinin olduğu yerde yorum yapar olmuş bir ton judas var..!
  • Yorumları yazanlar sanırım Antalya'lı değil , bol bol sallamışlar ; 1. Antalya'da belediye CHP'lidir , dolayısı ile AKP'nin oyunlarından bahsetmek sadece saflıktır. / 2. Antalya'da Belediye otobüsleri Belediye tarafından işletilir, özel kısmı da vardır ancak havalimanı hattında sadece belediye araçları çalışır ve hepsi son model sıfır araçlardır, tertemiz , dakik ve klimalıdır. / 3. Otogar (şehrin diğer ucu) ile havalimanı arasında her yarım saatte bir araç vardır düzenli olarak, dilediğiniz yere rahatça ve zamanında gidersiniz emin olun.
  • Bence siz eleştiri yapmadan önce Türkçe öğrenin. O nasıl bir Türkçedir ? Yoksa yabancı mısınız ? Okurken şaşırdım valla.
 Atatürk Havalimanı’ndan şehir içi ulaşımı sağlayan Havaş’ın seferlerinin durdurulmasına ilişkin yargı süreci devam ederken Havaş’a bir şok haber de Antalya’dan geldi.
Uzun süredir Antalya Havalimanı ile şehiriçi ulaşımını sağlayan Havaş’ın seferleri durduruldu. Havaş’a ait iki araç ise Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nın yolcu taşıma koşullarına aykırı yolcu taşıdığı gerekçesiyle bağlandı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Airporthaber’e yaptığı açıklamada Havaş’ın seferlerinin durdurulduğunu doğruladı ve bundan sonra havaalanından yolcu taşıma işinin belediyeye ait toplu taşıma araçlarıyla yapılacağını kaydetti.

Airporthaber’e bilgi veren bir başka Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkilisi de, 2009 yılında UKOME’nin aldığı kararla Havaş’ın havaalanından şehir içine yolcu taşıma yapmasının uygun olmadığı konusunda karar alındığını ancak Antalya Büyükşehir Belediyesi’nın toplu taşıma sisteminin uygun olmaması sebebiyle vatandaşın mağdur olmaması için Havaş’ın sefer yapmasına izin verildiğini kaydetti.

Üç yıl önce alınan kararın henüz uygulamaya konulduğunu bildiren aynı yetkili, “ Bundan sonra havalanından şehiriçi ulaşım belediyeye ait toplu taşıma araçlarıyla sağlanacak. 24 saat seferler gerçekleştirilecek” dedi.

Airporthaber.com


HAVAŞ'A BİR ŞOK DA ANTALYA'DAN

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Misafir ~ 12 yıl önce
çok geç kalınmış bir karar dünya kenti antalya ve turizmin başkenti adayı bu şehre 24 saat hizmet edecek olması çok güzel inşallah 24 saat çalışır ve başka güzergahlarda oluşur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Antalya Belediyesi'ne bu doğru kararından dolayı çok teşekkür ederiz. Umarım diğer illerde de bu uygulama yapılır. Havaalanı-Şehiriçi taşımacılığında, eğer belediye tarafından herhangi bir ihale sözkonusu değil ise, yetki tamamen o şehrin belediyesine aittir. Ulaştırma Bakanlığı'ndan alınan belge sadece şehiriçi taşımacılık yetki belgesidir, ve belediyeler tarafından onaylanmamış hatlarda çalışılması kaçakçılık müeyyidesini getirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
aynen sana katılıyorum kardeşim yıllardır havaşta her dönen eğitimler olur burda insanlarla nasıl davranacagı nasıl kaliteli hizmet vermeyi görüyorlar araçlar hepsi yeni biri çıkıyo havataş diye bi şirketi getiyo havaş dur diyo yazı rengi şekli aaynı yolcuyu kandırma bu ama yolcu ucaktan iner inmez havaş otobüsünü soruyo bu kaliteden ibarettir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sevgili dostlarım,arkadaşlarım;sizlerin o işletme için nasıl çalıştığınızı bilen biliyor. Kolaylıklar diliyorum. Ümit GÜZELIŞIK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
başkan uygun olmadığını biliyodun madem şimdiye kadar niye göz yumdun yolcu mağdur olmasın diye demi yalanlarını yeyeyim senin cebiniz boş kaldı herhalde doldurun cebinizi doldurun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu havaş ne yaptıysa birilerini fena rahatsız etmiş anlaşılan, dün istanbul bugün antalya yarın neresi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hop durum bakalım . Eski bir izmirli olarak Havaş ın ne şöförlerinde nede başka bir adamında en ufak bir lakayık terbiyesiz davranış görmedim. yıllarca onlarla gittim geldim limana. Eğerki bu havataş ı buraya sokan belediye ise Yine iktidarın bir çomağı vardır bu işte. Bu havaş yıllardır gece gündüz hizmet verirken neden bir allahın kulu çıkıpta kardeşim ben bunlara rakip olucam demedi , duymadık etmedik te şimdi biri çıkıyor ? yıllar sonra nasıl oluyor bu iş ? ...Her yerde bir büyüğün olacak... Bu iştede ya rant var ya da komisyon var. Bunlarsız işlemeyen şirketmi kaldı Türkiyede , devlette, idare de ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bakıyorumda havaşın kapı önüne koydukları nasılda kılıç kuşanmış,her havaş haberinin olduğu yerde yorum yapar olmuş bir ton judas var..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yorumları yazanlar sanırım Antalya'lı değil , bol bol sallamışlar ; 1. Antalya'da belediye CHP'lidir , dolayısı ile AKP'nin oyunlarından bahsetmek sadece saflıktır. / 2. Antalya'da Belediye otobüsleri Belediye tarafından işletilir, özel kısmı da vardır ancak havalimanı hattında sadece belediye araçları çalışır ve hepsi son model sıfır araçlardır, tertemiz , dakik ve klimalıdır. / 3. Otogar (şehrin diğer ucu) ile havalimanı arasında her yarım saatte bir araç vardır düzenli olarak, dilediğiniz yere rahatça ve zamanında gidersiniz emin olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bence siz eleştiri yapmadan önce Türkçe öğrenin. O nasıl bir Türkçedir ? Yoksa yabancı mısınız ? Okurken şaşırdım valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000