05 Şubat 2009, Perşembe 09:24:10

Havaş, Konya'yı da ağına kattı

Kent merkezleri ile havalimanları arasında hizmet veren Havaş Otobüs İşletmelerinin hizmet verdiği havalimanları arasına Konya Havaalanı da katıldı.
  • Havaş sanırım Karayolu taşımacılığına doğru kayıyor..

Havaş Otobüs İşletmesi, ulaşım ağına dahil ettiği yeni hatlarla büyümesini sürdürüyor. Türkiye’nin öncü yer hizmetleri şirketi Havaş’ın havalimanı ile kent merkezleri arasında sunduğu hesaplı ulaşım imkanından artık Konyalılar da faydalanacak. Böylece Havaş Otobüs İşletmelerinin hizmet verdiği il sayısı 12’ye, hat sayısı da 14’e ulaşıyor.

Havaş otobüslerinin mevcut hatlarına ek olarak 17 Ekim 2008’de Hatay, 28 Temmuz 2008’de Şanlıurfa, 21 Ocak 2009 itibariyle de Gaziantep havalimanlarında da yolculara hizmet vermeye başlanmıştı. Bu hatlara ek olarak, Havaş Otobüs İşletmeleri bugün Konya’da havalimanı ile şehir merkezi arasında yolcu taşımacılığı hizmetine başladı.

Havaş Otobüsleri, İstanbul’da Atatürk ve Sabiha Gökçen, İzmit ile Sabiha Gökçen, Ankara, İzmir, Antalya, Bodrum, Dalaman, Malatya, Samsun, Hatay, Şanlıurfa ve Gaziantep ile Konya’da havalimanlarında, havaalanları ile şehir merkezleri arasında yolcu taşımacılığı hizmeti veriyor.

72 araçlık filo ile ekonomik ve konforlu ulaşım

Ülkemizde gelişen havayolları sektörüne paralel olarak havalimanı ile şehir merkezleri arasındaki yolcu taşımacılığı da önem kazanıyor. Hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini sürekli arttırmayı amaçlayan Havaş, havalimanı ile şehir merkezi ulaşımında yolculara, modern otobüsleriyle daha konforlu, temiz ve ekonomik ulaşım sağlıyor. Havaş, geçtiğimiz günlerde filosuna kattığı 20 yeni araçla birlikte filosunu 72 araca çıkararak müşterilerine daha geniş bir şekilde hizmet sunmaya devam ediyor.

Havaş, havalimanı ile şehir merkezi arasında yolcu taşımacılığı hizmetini, hazırlık çalışmaları ve ruhsat alımları gerçekleştirildikten sonra açacağı yeni hatlarla sürdürmeyi planlıyor. Böylece Havaş, büyüyen havayolları sektöründe müşterilerine hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.

Havaş, Konya'yı da ağına kattı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Havaş sanırım Karayolu taşımacılığına doğru kayıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000