24 Eylül 2014, Çarşamba 14:30:56

HAVAŞ ÇALIŞANLARI ‘YAZA VEDA PARTİSİ’YLE STRES ATTI

Türkiye’nin köklü yer hizmetleri şirketlerinden Havaş, çalışanlarını motive etmek amacıyla Atatürk Havalimanı’nda “Yaza Veda” organizasyonu düzenledi.
  • Gerçekten havaş iyi bir şirket ama şeflerin çözüm üretmeyip çalışanların moralini bozup performanslarını düşürmekten başka bir iş yapmadıkları ortada şikayet olduğunda da üst ilgililerin ilgisizliği var sanki şefler gözetlenip işten anlamayanları ayıklasalar şirket batar bi tek bu yönden rahatsızım çünkü şefler kul hakkına giriyo ayrımcılık yapıyo boyle olmazzzzz.... İLGİLENİNNNNN!!!!!!!!!
  • Merhaba havaş çalışanı degilim ama eşim havaşta çalışıyor.Sizin çalışma saatleri zaten hiç bahsetmiyorum personel yemek durumları içler acısı eşim her çalıştığı halde hergün cebinden para harcıyor yemek için servis olayına gelelim sabah 6,30 da 1km yakın yol yürüyor yani kış saati denen bir saat var bu hiç mi aklınıza gelmiyor yani herkes bir torpille buralara gelmiş belli çünkü ekibinin başındaki yanında çalışanın Hakkını arar ama siz ne yapalım sana özel servis mi çıkaralım dersiniz bu nasıl bir kafa olduğu belli ama ben tv dünyasında çalışıyorum ve bu konu hakkında çok büyük haber yapıcagıma emin olun ve çalışma Bakanlığın dan kimse den haber almadan sizi denetlemeleri için uğraşacam bu sadece insan hakkı için kul hakkı vardır ya bilenler için
  • Havaş markadır. Bir kaç kişi var evet,doğru. Onların sultanlığıda giderse,siz o zaman görün. İstanbul dışı dahil. Özellikle o güzelim ADB. Çok iyi işi biliyorsanız, çok şirket var.Mesela Çelebi var,Tgs var,İsg var. Dostlara selam olsun.
  • Bazı yandaşlar yapıcı olun demiş. Farklı ne yapılır onu söyleyin demiş... Ben söyleyeyim madem.Bunları yazanların da kimler olduğunu çok iyi biliyoruz ve onları Allaha havale ediyoruz. 1-Sinekten yağ çıkarmasınlar mesela. Yıl sonu pirimi için az personel çok iş mantığını bıraksınlar. 2-Çalışma saatlerini düzenlesinler.Gecenin 3 ünden öğlen 13 e kadar insanları perişan etmesinler.Yada sabah 8 den 19:30 a kadar çalıştırılmasın insanlar. 3-Planlama dedikleri yerlere adam akıllı insanları oturtsunlar. Çalışanların içinden seçtikleri kişileri alıp da milletin haklarını yedirtmesinler.Bu işi bilen eğitimini almış profosyonelleri koysunlar. 4-İstasyonlarda sürekli iç denetim uygulansın ve mümkünse bunlar gizli yapılsın. 5-Şefleri seçmek için uyguladıkları sistemi değiştirmeliler. Müdürün seçimleri yerine şirlet içinde başarı gösteren, takım çalışmasının önemini kavramış, insan ilişkilerini önemseyen, egoları olmayan, dedikodu üretmek yerine çözüm üreten ve en önemlisi kriz anında gösterdiği performansla ve de stres yönetimi ile fark yaratan insanları snava soksunlar.Kesinlikle en azından ingilizce bilen kişileri sınava alsınlar.Müdürlerin yalakalarını değil. 6- Maaşlar TGS ile eşitlensin.Çifte standart uygulanmasın. 7- Her işin başına sorumlu vereceklerine, insanlara işlerini sevdirmeye çalışsınlar onları teşvik etsinler böylece herkes şirketin her alanında sorumluluk sahibi olur. 8-150 tl devamlılık primi dağıtıyorlar. Fakat en ufak hata yaptığında bunu kesiyorlar. Sırf bu para verilmesin diye insanların sicillerini abuk subuk savunmalarla doldurmasınlar.Çalışanların motivasyonlarını düşürmesinler. İşte bunları yaparlarsa Havaş düzgün bir yapıya ve daha mutlu çalışanlara kavuşur.Burada çalışanlar mecburiyetten çalışıyor bu da unutulmasın. Beğenmeyen çıksın demekle olmuyor o iş...
  • Verdikleri yemek ücretini maaştan kesmemiş mi Havaş çok ilginç?
  • Düt düt gitti , panayıra devam , çok güzel
  • havaş mağdurlari adinda bir sendika veya stk kurulursa hiç sasirmam havaşin haksiz iş hakki fesihleri doğrudur benimde öyle tanidiklarim var
  • Ben çok eğlendim. Üstelik orada eğlenmeyen bir tek kişiyi de görmedim. İşçisi, memuru, uzmanı, müdürü, genel müdürü hep birlikteydi. Şu yorumları anlayamadım. Üzeri örtülmeye çalışan nedir? Şişirilmiş olan ne? Bu şirketin bir kabahati mi oldu? Kaçırdığımız ne? Eğer beğenmediğiniz şirketse neden çalışıyorsunuz arkadaşım? Beğenmediğiniz etkinlikse, başka bir şeyse o zaman yapıcı bir şeyler söylesenize... Amacınız düzeltmek olmalı! bozmak, yıkmak, mutsuz etmek, incitmek bir Havaşlı'ya yakışmaz. Hem kendimize hem iyi niyetli insanlara hem de arkadaşlarımıza ayıp etmiş oluyorsunuz.
  • Yaşanılan yoğunluğun atılması ve bir araya gelmemiz için özenle hazırlanılan bir organizasyondu. Havaş çalışanlarına verdiği değeri her zaman hissettiriyor.
  • Havaşta bugüne kadar yapılmış en kötü organizasyon ne yazık ki...

Türkiye’nin önde gelen yer hizmetleri şirketlerinden Havaş, yoğun geçen yaz sezonun yorgunluğunu atmak ve çalışanlarının motivasyonunu artırmak için bugün Atatürk Havalimanı’nda inşa edilen yeni binasının bulunduğu alanda bir organizasyon düzenledi. Havaş Genel Müdürü Nurzat Erkal ve şirketin üst yönetim kadrosunun da katıldığı organizasyonda, çalışanlar tavla, satranç, langırt, penaltı atışı ve canlı langırt gibi oyunlarla stres attı.

Organizasyon alanında yakılan barbeküde pişirilen yemeklerle karını doyuran Havaş çalışanları, yoğun ve yorucu geçen yaz sezonunun ardından düzenlenen organizasyon sayesinde yaklaşan kış sezonuna daha motive bir şekilde gireceklerini ifade ettiler.

Havaş yöneticileri de şirket çalışanlarını bir aile bireyi gibi gördüklerini ifade ederek, personelin yaz sezonunda gösterdiği özveri ve çabadan dolayı mutlu olduklarını söylediler.





























©AirportHaber.com

HAVAŞ ÇALIŞANLARI ‘YAZA VEDA PARTİSİ’YLE STRES ATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

şanssız ~ 8 yıl önce
Gerçekten havaş iyi bir şirket ama şeflerin çözüm üretmeyip çalışanların moralini bozup performanslarını düşürmekten başka bir iş yapmadıkları ortada şikayet olduğunda da üst ilgililerin ilgisizliği var sanki şefler gözetlenip işten anlamayanları ayıklasalar şirket batar bi tek bu yönden rahatsızım çünkü şefler kul hakkına giriyo ayrımcılık yapıyo boyle olmazzzzz.... İLGİLENİNNNNN!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışmadan magdur ~ 9 yıl önce
Merhaba havaş çalışanı degilim ama eşim havaşta çalışıyor.Sizin çalışma saatleri zaten hiç bahsetmiyorum personel yemek durumları içler acısı eşim her çalıştığı halde hergün cebinden para harcıyor yemek için servis olayına gelelim sabah 6,30 da 1km yakın yol yürüyor yani kış saati denen bir saat var bu hiç mi aklınıza gelmiyor yani herkes bir torpille buralara gelmiş belli çünkü ekibinin başındaki yanında çalışanın Hakkını arar ama siz ne yapalım sana özel servis mi çıkaralım dersiniz bu nasıl bir kafa olduğu belli ama ben tv dünyasında çalışıyorum ve bu konu hakkında çok büyük haber yapıcagıma emin olun ve çalışma Bakanlığın dan kimse den haber almadan sizi denetlemeleri için uğraşacam bu sadece insan hakkı için kul hakkı vardır ya bilenler için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beğenmeyen ~ 9 yıl önce
Havaş markadır. Bir kaç kişi var evet,doğru. Onların sultanlığıda giderse,siz o zaman görün. İstanbul dışı dahil. Özellikle o güzelim ADB. Çok iyi işi biliyorsanız, çok şirket var.Mesela Çelebi var,Tgs var,İsg var. Dostlara selam olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bazı yandaşlar yapıcı olun demiş. Farklı ne yapılır onu söyleyin demiş... Ben söyleyeyim madem.Bunları yazanların da kimler olduğunu çok iyi biliyoruz ve onları Allaha havale ediyoruz. 1-Sinekten yağ çıkarmasınlar mesela. Yıl sonu pirimi için az personel çok iş mantığını bıraksınlar. 2-Çalışma saatlerini düzenlesinler.Gecenin 3 ünden öğlen 13 e kadar insanları perişan etmesinler.Yada sabah 8 den 19:30 a kadar çalıştırılmasın insanlar. 3-Planlama dedikleri yerlere adam akıllı insanları oturtsunlar. Çalışanların içinden seçtikleri kişileri alıp da milletin haklarını yedirtmesinler.Bu işi bilen eğitimini almış profosyonelleri koysunlar. 4-İstasyonlarda sürekli iç denetim uygulansın ve mümkünse bunlar gizli yapılsın. 5-Şefleri seçmek için uyguladıkları sistemi değiştirmeliler. Müdürün seçimleri yerine şirlet içinde başarı gösteren, takım çalışmasının önemini kavramış, insan ilişkilerini önemseyen, egoları olmayan, dedikodu üretmek yerine çözüm üreten ve en önemlisi kriz anında gösterdiği performansla ve de stres yönetimi ile fark yaratan insanları snava soksunlar.Kesinlikle en azından ingilizce bilen kişileri sınava alsınlar.Müdürlerin yalakalarını değil. 6- Maaşlar TGS ile eşitlensin.Çifte standart uygulanmasın. 7- Her işin başına sorumlu vereceklerine, insanlara işlerini sevdirmeye çalışsınlar onları teşvik etsinler böylece herkes şirketin her alanında sorumluluk sahibi olur. 8-150 tl devamlılık primi dağıtıyorlar. Fakat en ufak hata yaptığında bunu kesiyorlar. Sırf bu para verilmesin diye insanların sicillerini abuk subuk savunmalarla doldurmasınlar.Çalışanların motivasyonlarını düşürmesinler. İşte bunları yaparlarsa Havaş düzgün bir yapıya ve daha mutlu çalışanlara kavuşur.Burada çalışanlar mecburiyetten çalışıyor bu da unutulmasın. Beğenmeyen çıksın demekle olmuyor o iş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İphone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ne kadar dertliymişsin arkadaşım. Keşke başka bir sektörde zamanını değerlendirseydin.
Havaşçı ~ 10 yıl önce
Verdikleri yemek ücretini maaştan kesmemiş mi Havaş çok ilginç?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilginç olan yorum ~ 10 yıl önce
İlginç olan sizin yorumunuz. Buraya yazdığınız yoruma hiç dışarıdan bakıp bir vicdan muhasebesi yaptınız mı? Nasıl biri kıymetli bir çabayı böyle alaşağı etmeye uğraşır ki? Çok şaşırtıcı.
yorumcu ~ 10 yıl önce
Düt düt gitti , panayıra devam , çok güzel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
havaş mağdurlari adinda bir sendika veya stk kurulursa hiç sasirmam havaşin haksiz iş hakki fesihleri doğrudur benimde öyle tanidiklarim var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 10 yıl önce
Benim iş akdimi fesh ettiler. Şimdi Türk Hava Yollarında çalışıyorum çok mutluyum bu şirkete çağırsalar asla dönmem iğreniyorum Havaştan....
hayırlara vesile ~ 10 yıl önce
Madem şimdi çok mutlusunuz. Ne demeye geriye bakıyorsunuz? Ne güzel işte bu fesih işi hayırlara vesile olmuş.
Havaşlı ~ 10 yıl önce
Ben çok eğlendim. Üstelik orada eğlenmeyen bir tek kişiyi de görmedim. İşçisi, memuru, uzmanı, müdürü, genel müdürü hep birlikteydi. Şu yorumları anlayamadım. Üzeri örtülmeye çalışan nedir? Şişirilmiş olan ne? Bu şirketin bir kabahati mi oldu? Kaçırdığımız ne? Eğer beğenmediğiniz şirketse neden çalışıyorsunuz arkadaşım? Beğenmediğiniz etkinlikse, başka bir şeyse o zaman yapıcı bir şeyler söylesenize... Amacınız düzeltmek olmalı! bozmak, yıkmak, mutsuz etmek, incitmek bir Havaşlı'ya yakışmaz. Hem kendimize hem iyi niyetli insanlara hem de arkadaşlarımıza ayıp etmiş oluyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaza veda ~ 10 yıl önce
Yaşanılan yoğunluğun atılması ve bir araya gelmemiz için özenle hazırlanılan bir organizasyondu. Havaş çalışanlarına verdiği değeri her zaman hissettiriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Organizasyon ~ 10 yıl önce
Havaşta bugüne kadar yapılmış en kötü organizasyon ne yazık ki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne açıdan kötü? ~ 10 yıl önce
Acaba ne kötülüğünü gördünüz bu organizasyonun? Öğrenebilir miyim?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000