28 Şubat 2014, Cuma 16:36:27

HAVAŞ ANTALYA DA 'ENGELSİZ'

Havaş, 9 istasyonunda başlattığı “Engelsiz Havaalanı” projesi çerçevesinde Antalya İstasyonu’nda sertifikalandırıldı.
  • Tebrikler AYT HAVAŞ, tebrikler Aylin Hanım. Gelir gelmez fark yarattınız.
  • Havaş gelsin de Ercan havalimanına engelsiz hizmet versin. Engelli vatandaşların seyahat edemeyeceği tek havalimanı. Her yer engel dolu. Dükkan yapmaktan yılcuya oturacak yer bile kalmamış. İşte güzel bir özelleşme örneği
  • Resimdeki personel benimle evlenir mi?
  • Cok guzelmis.

Havaş Antalya İstasyonu 10 aydır süren kapsamlı çalışmalar sonucunda engelli ve/veya hareket kabiliyeti kısıtlı yolcuların her türlü hizmeti en kolay yolla alabileceği şekilde düzenlendi. Havaş Genel Müdürü Nurzat Erkal, 2013’te 27 milyonun üstünde yolcuyu ağırlayan Antalya Havalimanı’nda hizmet sunan Havaş Antalya İstasyonu’na Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından “Engelsiz Havaalanı Kuruluşu” unvanı verilmesinden gurur duyduklarını belirtti.

Türkiye’nin en köklü yer hizmetleri şirketi Havaş, 9 istasyonunda başlattığı “Engelsiz Havaalanı” projesi çerçevesinde Antalya İstasyonu’nda sertifikalandırıldı. “Engelsiz Havaalanı Projesi” kapsamında gerçekleştirdiği 10 aylık kapsamlı çalışmalar sonucunda, Havaş Antalya istasyonu “Engelsiz Havaalanı Kuruluşu” unvanı almaya hak kazandı.

Havaş Genel Müdürü Nurzat Erkal, “Havaş olarak yolcu memnuniyetini birinci önceliğimiz olarak görüyoruz ve tüm yolcularımızın farklı ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılamak üzere 7/24 çalışıyoruz. Antalya İstasyonumuzun engelsiz kuruluş unvanı kazanmasından ötürü gurur duyduk. “Engelsiz Havaalanı” projesi çerçevesinde 8 istasyonumuzda daha çalışmalar yürütüyoruz. Adana ve Dalaman istasyonlarımız da denetimlerini yeni tamamladı. SHGM tarafından verilen sertifikayla engelli ve/veya hareket kabiliyeti kısıtlı yolcularımıza yönelik verdiğimiz hizmet standardının belgelenmesinden mutluluk duyuyoruz” dedi.

Proje ile havaalanlarında engelli ve/veya hareket kabiliyeti kısıtlı olan yolcuların gidişlerinde uçaklarına,  gelişlerinde ise bagaj alım alanlarına kadar rahat ulaşmaları ve her türlü hizmeti en kolay yolla alabilmeleri sağlanıyor.  Faaliyet gösterdiği “Engelsiz Havaalanlarında” proje gerekliliklerini sağlayan Havaş, İstanbul Atatürk, Antalya, Adana, Ankara, Dalaman, İzmir, Sivas, Kütahya, Nevşehir İstasyonları için Ekim 2013 tarihinde SHGM’e başvuruda bulundu.  Adana ve Dalaman istasyonlarının denetimini de başarıyla geçti.

HAVAŞ ANTALYA DA 'ENGELSİZ'

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tebrikler AYT HAVAŞ, tebrikler Aylin Hanım. Gelir gelmez fark yarattınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Havaş gelsin de Ercan havalimanına engelsiz hizmet versin. Engelli vatandaşların seyahat edemeyeceği tek havalimanı. Her yer engel dolu. Dükkan yapmaktan yılcuya oturacak yer bile kalmamış. İşte güzel bir özelleşme örneği

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Resimdeki personel benimle evlenir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Cok guzelmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000