26 Ocak 2012, Perşembe 08:15:57

HAVALİMANI TAKSİCİLERİ KORSANA İSYAN ETTİ...

Ege'deki taksiciler havalimanlarında yaşanan korsan yolcu taşımaya isyan etti...
  • başkan çay ocağın klimalarını ne zaman çalıştıracaksın, geçen gece uçak gecikme yaptı. çay ocağında hepimiz üşüdük hasta olduk , kilimayı açtıramadık. şansımıza bazen bir yönetici oldumu klimayı açıyorlar ısınıyoruz, yönetici yoksa klima açılmıyor, dua ediyoruz bir yöneticinin akşam sırası olsada gelse klimalar açılsın diye, yada aidatları yükseltelim klimanın yakacağı elektrik parasını biz ödeyelim yeterki kışın üüşümeyelim
  • Taksiciler kusura bakmasın ama 10kmlik yola 80tl isterlerse daha çok isyan ederler. Yazık günah.
  • başkan mail ile gelen karşılamaları hangi taksici ye taşıttırıyorsun ,bu karşılamaları sıradan düşmüyorlar. bu taksiciler haksız kazanç sağlıyorlar, bu sene bunların peşinde olalalım dikkatine. helalinden kazansınlar.
  • siz bırakın araba sürmeyi 4 kişi bir masa etrafında toplanınca oyun bile oynayamıyorsunuz be birbirinizi yemekten:)
  • Uçaktan indim avisten aracımı kiraladım ve otoparktaki aracı teslim almak için aşağı indiğimde taksi taksi taksi diye bağıran rehberiniz,şoförünüz tam bir hanutçuluk yapmaktalar.ellerinde taxi yazısı olan dosyalarını,tabelanızı ve sarı sarı taksilerinizi herkes görüyor kör değil o yüzden çığırtkanlık yapmasanız daha iyi olur kanaatindeyim.
  • peki siz müşteriniz istemeden fiş kesiyor musunuz hiç????
  • rehberi sigortasız çalıştıran sen değil misin ey başkan...
  • yolcu iç hattan çıkmış karşılamacısı dış hatlarda bekliyor ya da yolcu dış hatlardan çıkmış karşılamacısı iç hatlarda bekliyor ama siz insanları kandırıp gelmemişlerdir deyip sizi götürelim fiş veririz ve paranızı alırsınız demiyor musunuz ey başkan...insaf insaf insaf önce insan olmayı öğrenelim lütfen...
  • 350 m.mesafe iki yer arası ve 5-10 tl arasında ücret alıyorsunuz ondan sonra da 5-6 km olan dalaman merkeze bazen ücret almıyoruz demişsin yazdıkça batıyorsun başkan elini alnına dirseğini de masaya koy ve düşün bakalım biz nerde hata yapıyoruz diye...
  • Dalaman taksicilerinin bu haberi çok büyük bir hataydı. Keşke bu haber olmasaydı. Keşke başkan abuk subuk yanıtlar vermeseydi. Şimdi halkın gözünde daha da düştünüz. Havaşın avukatı değilim ama tercih ederim. Başkan biraz vizyon sahibi olsaydı, buraya fotoğraf koyarken takım elbiseli temiz ve organize bir görüntü verirdi. Şimdi ben bu fotoğrafa bakıp nasıl sizlere güveneyim.
Dalaman Taksi Kooperatifi Başkanı Nazmi Yılmaz, başta Dalaman Havalimanı’nda olmak üzere korsan taksicilere geçit verilmemesini istedi.
 
Dalaman Taksi Kooperatifi Başkanı Nazmi Yılmaz, kooperatif önünde bir basın açıklaması yaptı. Yıllardır Dalaman’daki yasal olmayan taşımacılık sistemine dur diyenin olmadığını iddia eden Yılmaz,”Devletimizin buradaki vergi kaybını ve bizlerin mağduriyetini gören yok. Her gün bir rent a car açılıyor. 3 araç alan Rent A Car açıyor, 3-5’de vatandaşların araçlarını topluyor, başlıyor taşımacılığa, arayan yok, soran yok. Otel, motel, apart, restorant, sitelerdeki çeşitli personeller tanıdığımız dostumuz, arkadaşımız diyerek onlar da özel araçlar ile taşımacılık yapmakta bunları da gören yok. Yine Havaş taşımacılığının son zamanlarda ne olduğu belli değil, Marmaris ve Fethiye’ye güzergahı var ama güzergahı olmayan yerlerin de yolcularını almakta ve çeşitli yerlerde taksilere vererek yolcuları mağdur ettiği gibi bizlerin işlerini de engellemektedir. Değişen güzergaha giden yolcular binmediği zaman dört kişi ise ikisinden para alıyor, ikisinden almıyorlar. İki kişi ise birinden alıyor, birinden almıyor. Bu yetkiyi bunlara kim veriyor? Yetkililere söylediğimiz zaman yapmazlar, yapamazlar demekten ileri gidemediler” dedi.
 
Sorumluların bu konuda görevini yapmasını isteyen Yılmaz, “HAVAŞ taşımacılığı İstanbul’da Büyük Şehir Belediyesi ile olan mahkemeyi kaybetti, Hava Limanı olan diğer belediyelerde bu işi en kısa zamanda göreceğini ve gerekli önlemleri alacaklarını ümit ediyoruz. Rent A Car’larda çalışan kişiler kaç saat araç üzerinde oldukları belli değil, günlük kaç sefer Marmaris, Fethiye’ye gittikleri belli değil. Hava limanında her yıl TÜRSAB’tan, polisten, maliyeciden olmak üzere Kontrol ve Denetleme Komisyonları kurulur görev sadece bir trafik polisine kalır, O’da ne kadar ilgilenir sizlerin takdirine bırakıyorum. İzmir Kara Ulaştırma Bölge Müdürlüğünden iki üç günlüğüne kontrol memurları gelmekte onlar geldiği zaman bizleri işleri artmakta, gittiği zaman yine aynı. İnşallah yeni gelen sayın Kaymakamım bu işlere el atar ve yolcularımızın mağduriyetini, bizlerin mağduriyetini ve Devletimizin de vergi kaybını giderir” diye konuştu.
HAVALİMANI TAKSİCİLERİ KORSANA İSYAN ETTİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

Misafir ~ 12 yıl önce
başkan çay ocağın klimalarını ne zaman çalıştıracaksın, geçen gece uçak gecikme yaptı. çay ocağında hepimiz üşüdük hasta olduk , kilimayı açtıramadık. şansımıza bazen bir yönetici oldumu klimayı açıyorlar ısınıyoruz, yönetici yoksa klima açılmıyor, dua ediyoruz bir yöneticinin akşam sırası olsada gelse klimalar açılsın diye, yada aidatları yükseltelim klimanın yakacağı elektrik parasını biz ödeyelim yeterki kışın üüşümeyelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Taksiciler kusura bakmasın ama 10kmlik yola 80tl isterlerse daha çok isyan ederler. Yazık günah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
başkan mail ile gelen karşılamaları hangi taksici ye taşıttırıyorsun ,bu karşılamaları sıradan düşmüyorlar. bu taksiciler haksız kazanç sağlıyorlar, bu sene bunların peşinde olalalım dikkatine. helalinden kazansınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
siz bırakın araba sürmeyi 4 kişi bir masa etrafında toplanınca oyun bile oynayamıyorsunuz be birbirinizi yemekten:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Uçaktan indim avisten aracımı kiraladım ve otoparktaki aracı teslim almak için aşağı indiğimde taksi taksi taksi diye bağıran rehberiniz,şoförünüz tam bir hanutçuluk yapmaktalar.ellerinde taxi yazısı olan dosyalarını,tabelanızı ve sarı sarı taksilerinizi herkes görüyor kör değil o yüzden çığırtkanlık yapmasanız daha iyi olur kanaatindeyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
peki siz müşteriniz istemeden fiş kesiyor musunuz hiç????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
rehberi sigortasız çalıştıran sen değil misin ey başkan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yolcu iç hattan çıkmış karşılamacısı dış hatlarda bekliyor ya da yolcu dış hatlardan çıkmış karşılamacısı iç hatlarda bekliyor ama siz insanları kandırıp gelmemişlerdir deyip sizi götürelim fiş veririz ve paranızı alırsınız demiyor musunuz ey başkan...insaf insaf insaf önce insan olmayı öğrenelim lütfen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
350 m.mesafe iki yer arası ve 5-10 tl arasında ücret alıyorsunuz ondan sonra da 5-6 km olan dalaman merkeze bazen ücret almıyoruz demişsin yazdıkça batıyorsun başkan elini alnına dirseğini de masaya koy ve düşün bakalım biz nerde hata yapıyoruz diye...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Dalaman taksicilerinin bu haberi çok büyük bir hataydı. Keşke bu haber olmasaydı. Keşke başkan abuk subuk yanıtlar vermeseydi. Şimdi halkın gözünde daha da düştünüz. Havaşın avukatı değilim ama tercih ederim. Başkan biraz vizyon sahibi olsaydı, buraya fotoğraf koyarken takım elbiseli temiz ve organize bir görüntü verirdi. Şimdi ben bu fotoğrafa bakıp nasıl sizlere güveneyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000