18 Haziran 2011, Cumartesi 13:00:05

HAINAN HAVAYOLLARI URUMÇİ'Yİ İSTANBUL'A BAĞLAYACAK

My Tekniğin ortaklarından Çin uyruklu Hainan Havayolları, Hilton Otel'de bir tanıtım kokteyli düzenledi...
  • Cinliler oyle herkesi kara gozu ve kara kasi icin sevmezler. Ticari ve stratejik cikarlari uydugu icin severler. Turkiye onlara bir sekilde rakip oldugu icin, onemli bir konumda bulundugu icin beraber calismak istiyorlar.Isler istedikleri gibi yurumesin ertesi gun Turkiye'yi terk ederler.
  • Türkiyeyimi yoksa parasinimi cok sevmisler ;)
  • A340-600 gelir insallah))
Çinli havayolu şirketi Hainan Havayolları Türkiye'ye henüz gelmeden adından söz ettirmeye başladı....
 
My Teknik ile yaptığı işbirliği ile sektöre hızlı bir giriş yapan Hainan Havayolları, Türklerin çok yoğun olduğu Urumçi'den İstanbul'a seferler başlatıyor.
 
Hainan Havayolları'nın Hilton Otel'de düzenlediği tanıtım kokteyline My Teknik ortaklarından Yavuz Çizmeci, TAV İstanbul Müdürü Kemal Ünlü, FLY Services Genel Müdürü Gökhan Sarıgöl ve Havaş Genel Müdürü Müjdat Yücel de katıldı.
 
11 Temmuz'da haftada iki gün olarak başlatılacak olan seferler ilk etapta Shangai üzerinden yapılacak. Talebin yoğun olması durumunda ise seferlerin haftanın 7 gününe çıkarılabileceği da ifade edildi.
 
Gecede konuşan Çizmeci, Yücel ve Sarıgöl de Çin ile Türkiye arasında kültürel ve tarihsel bir bağın bulunduğunu, Hainan Havayolları'nın Türkiye'ye uçmasından dolayı duydukları memnuniyetleri belirttiler.
 
Filosunda 200'ün üzerinde uçak bulunan Hainan Havayolları'nın Urumçi seferlerini Airbus A330 tipi uçaklarıyla gerçekleştireceği açıklandı.
 
Tanıtım gecesinde Hainan Havayolları'nın kısa süre içerisinde kat ettiği yol ve gelişme süreci de görüntülerle anlatıldı. Türkiye'de yaptığı ortaklık ve sözleşmelerle bölgeye özen gösterildiği belirtilirken, atılımların bununla sınırlı kalmayacağı da ifade edildi.
 
Gecenin sonunda ise bazı konuklara kura çekilişi ile bedava bilet armağan edildi.









HAINAN HAVAYOLLARI URUMÇİ'Yİ İSTANBUL'A BAĞLAYACAK

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Cinliler oyle herkesi kara gozu ve kara kasi icin sevmezler. Ticari ve stratejik cikarlari uydugu icin severler. Turkiye onlara bir sekilde rakip oldugu icin, onemli bir konumda bulundugu icin beraber calismak istiyorlar.Isler istedikleri gibi yurumesin ertesi gun Turkiye'yi terk ederler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türkiyeyimi yoksa parasinimi cok sevmisler ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
A340-600 gelir insallah))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000