04 Mayıs 2009, Pazartesi 14:20:49

FlyGlobespan Dalaman'ı seçti

İskoç Fly Glopespan şirketi geçtiğimiz Cumartesi Edinburg'tan Dalaman'a ilk uçuşunu gerçekleştirdi...
  • Helal size DLM Havaş ve ATM...
  • Eğer birazcık Recep Beyi tanıyorsanız boya küpü icat edenlere ve ben bilirim diyenlere gülüp geçtiğini de bilirsiniz.Recep Bey takım oyuncusudur , hiçbiriniz kendisini arayıp tebrik etmeyi denediniz de ben yaptım mı dedi?Hadi tanımıyorsunuz arayın tanıyanlarını öğrenin bari. Bende küçük düşünenlere gülüyorum başkanım.
  • Dalaman da iyi havacılar olmasaydı Flyglobespan gelmezdi zaten. Bu havayolunun Dalaman a ilk seferini gerçekleştirmesi için yıllardır çalışan iyi havacılarda vardır ki; bu başarı sağlanmıştır.Akşamdan sabaha boyacı küpünden çıkmamıştır yeni havayolları herhalde,....
  • KALIPCI ARKADAŞIM AKLINI MARANGOZLUKLA BOZDUYSAN SANAT OKULLARININ KALIBCILIK BRANŞLARI İYİ ÖGRENCİ YETİŞTİRİYOR HABAERİN OLSUN
  • ATM SİZİNLE ÇOK GÜÇLENECEKTİR. RECEP BAŞKANIM YOLUNUZ BİR MARTI KADAR AÇIK OLSUN
  • RECEP BAŞKANIM SİZİN DÜRÜSTLÜGÜNÜZ YETER.BU GÜN SİZİN SAYENİZDE EKMEK YİYEN ÇOK ARKADAŞIMIZ VAR.ATM SİZİN SAYENİZDE ÇOK BÜYÜK YOLCU POTANSİYELİNE ULAŞACAKTIR.YOLUNUZ AÇIK OLSUN
  • o pasta gökhan beyin yeni doğan bebeğinin kutlanması için hazırlanmıştı, aslında gökhan bey ve ekibi gece dalamanda kalacağı için farklı bir kutlama yapılacaktı ancak kendileri programlarını değiştirip istanbula dönme kararı alınca bu küçük süprizi uçağın ekibi ile paylaşmak istediler.Gerek Havaş gerekse ATM yolcuya gerekli ikramı sunmuşlardır.
  • O pasta kaç kisi için alinmis.
  • Bence asıl haber başlığı ''Dalaman kalkışa hazır'' olmalıydı.Dalaman iyi bir havacı kazandı.Bundan sonra Dalamanı tutana aşkolsun.Recep Başkan...Yola devam , sizin gerçekleriniz başkalarının rüyası olamaz.
  • Daha uçak tiplerini bile doğru düzgün bilmeyen insanlar "havacı/haberci" etiketini nasıl taşıyabiliyor acaba?

Dalaman'da bir turizim elçisi gibi çalışan Dalaman ATM Havalimanı Genel Müdür Hamdi Güvenç yine bir ilki başardı. Dalaman Havalimanı yeni bir havayolu şirketi ile tanıştı. Uzun uğraşlar sonucu ikna edilen havayolu şirketi Dalaman'a turist getirmeye başladı.

184 yolcu ile Dalaman'a gelen Boeing 777-800 tipindeki uçak, Türkiye Temsilcisi Flyservice Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Sarıgöl ve ekibi ile beraber ATM Ticari İşler Müdürü Recep Küçük ve Havaş Dalaman İstasyon Müdürü Metin Kurumlu tarafından karşılandı.

Dalaman'a inen tüm yolculara ikramda bulunuldu. Ayrıca gelen ekip için Capt Alistair Behton, F/O Francios Olivicr, CC Stewart McGill, CA Sarah McKeown CA Karen Taylor ve Charlene Akpınar'ın katılımı ile küçük bir kutlama düzenlendi.

Globespan

Globespan

Globespan

FlyGlobespan Dalaman'ı seçti

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 15 yıl önce
Helal size DLM Havaş ve ATM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Eğer birazcık Recep Beyi tanıyorsanız boya küpü icat edenlere ve ben bilirim diyenlere gülüp geçtiğini de bilirsiniz.Recep Bey takım oyuncusudur , hiçbiriniz kendisini arayıp tebrik etmeyi denediniz de ben yaptım mı dedi?Hadi tanımıyorsunuz arayın tanıyanlarını öğrenin bari. Bende küçük düşünenlere gülüyorum başkanım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Dalaman da iyi havacılar olmasaydı Flyglobespan gelmezdi zaten. Bu havayolunun Dalaman a ilk seferini gerçekleştirmesi için yıllardır çalışan iyi havacılarda vardır ki; bu başarı sağlanmıştır.Akşamdan sabaha boyacı küpünden çıkmamıştır yeni havayolları herhalde,....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KALIPCI ARKADAŞIM AKLINI MARANGOZLUKLA BOZDUYSAN SANAT OKULLARININ KALIBCILIK BRANŞLARI İYİ ÖGRENCİ YETİŞTİRİYOR HABAERİN OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ATM SİZİNLE ÇOK GÜÇLENECEKTİR. RECEP BAŞKANIM YOLUNUZ BİR MARTI KADAR AÇIK OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
RECEP BAŞKANIM SİZİN DÜRÜSTLÜGÜNÜZ YETER.BU GÜN SİZİN SAYENİZDE EKMEK YİYEN ÇOK ARKADAŞIMIZ VAR.ATM SİZİN SAYENİZDE ÇOK BÜYÜK YOLCU POTANSİYELİNE ULAŞACAKTIR.YOLUNUZ AÇIK OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
o pasta gökhan beyin yeni doğan bebeğinin kutlanması için hazırlanmıştı, aslında gökhan bey ve ekibi gece dalamanda kalacağı için farklı bir kutlama yapılacaktı ancak kendileri programlarını değiştirip istanbula dönme kararı alınca bu küçük süprizi uçağın ekibi ile paylaşmak istediler.Gerek Havaş gerekse ATM yolcuya gerekli ikramı sunmuşlardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
O pasta kaç kisi için alinmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bence asıl haber başlığı ''Dalaman kalkışa hazır'' olmalıydı.Dalaman iyi bir havacı kazandı.Bundan sonra Dalamanı tutana aşkolsun.Recep Başkan...Yola devam , sizin gerçekleriniz başkalarının rüyası olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Daha uçak tiplerini bile doğru düzgün bilmeyen insanlar "havacı/haberci" etiketini nasıl taşıyabiliyor acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000