08 Temmuz 2008, Salı 07:43:30

Esenboğa'da Havaş - EGO savaşları!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Yalçın Bayer, bir okurunun Esenboğa Havalimanında yolcu taşımacılığı yapan Havaş ve EGO servislerinin arasındaki rekâbetini anlatan görüşlerini kaleme almış. İşte o yazı...
  • EVET AYNEN OSEKILDE YAPIYORLAR..ALANDA CALISAN PERSONELEDE YAZIK YAV.ACIL ISIMIZ OLDUGUNDA EGOYA BINIP GIDIYORUZ.EGOYA BASARILAR DEVAM DIYORUM.HAVASIN BUGUNE KADAR YOLCUYU TEK EL GOTURDUYU YETER..
  • Desene ki THY tekelcilik becerileri HAVAŞ tarafından benimsenmiş. Eh kazığı yiyen yolcular, onları kim düşünüyor Türkiye'de ki?

Ankara Esenboğa Havalimanından şehire ulaşımı sağlayan ve tekel olan Havaş'in son 2-3 aydır EGO otobüslerinin buraya çalışmaya başlamasıyla yaşanan olaylardan bahsetmek istiyorum Yaklaşık 20 km. mesafeyi 10 YTL'ye götüren Havaş yetkilileri (Ankara Kırıkkale 70 km. sadece 3 YTL) EGO otobüslerinin 3 YTL'ye sefere başlamalarından sonra yolcuya daha bir ihtimam gösterir oldular. Önceden yolcu gelir valizini bile bagaja kendi koyarken, şu anda 'hoşgeldiniz' merasimi ile birlikte valizler ellerden alınıyor. Aslında konu su; Havaş'çı arkadaşlar Esenboğa'da gelen yolcuların kapısına bir otobüs koyuyorlar, önüne de bir de çalışmayan otobüs ... Ki seferleri henüz duyulmamış EGO otobüslerini kimse görmesin ve de onlara binmesin... Başarıyorlar da en önde kalan EGO otobüsünü kimse göremiyor ve de Havaş'a binmek zorunda kalıyor. Aynı mesafeyi 3 katı ücrete götürüp ayrıca EGO otobüsü kadar durağı olmayan bir Kızılay merkezine bile bırakmayan sefer için insanları enayi yerine koymalarını sindiremiyorum.

Hürriyet

Esenboğa'da Havaş - EGO savaşları!

Yorumlar

ESB PER.. ~ 16 yıl önce
EVET AYNEN OSEKILDE YAPIYORLAR..ALANDA CALISAN PERSONELEDE YAZIK YAV.ACIL ISIMIZ OLDUGUNDA EGOYA BINIP GIDIYORUZ.EGOYA BASARILAR DEVAM DIYORUM.HAVASIN BUGUNE KADAR YOLCUYU TEK EL GOTURDUYU YETER..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çağdaş ~ 16 yıl önce
Desene ki THY tekelcilik becerileri HAVAŞ tarafından benimsenmiş. Eh kazığı yiyen yolcular, onları kim düşünüyor Türkiye'de ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000