01 Temmuz 2012, Pazar 08:58:25

"ZORLA GETİRİLEN YARIŞMACILARLA YAPILIRDI"

Kayseri’de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ali Dağında gerçekleşen 3. Uluslararası Yamaç Paraşütçüleri Kupası Yarışması’na katıldı.
  • bunlar tam bir komedi..
  • Ne kadar sevimli, sempatik insanlar.. Bayılıyorum...
  • Ya gercekten bu insanlar bakan mi? Iran'li mi? Esasinda banane. Ama yine de Enerji ve Dogal Kaynaklar bakaninin yamac parasutu ile baglantisi ne? Orman bakani ve derelerin islahi ile yamac parasutu ne alaka?
  • bu da tabi ki sizin sayenizde oldu biliyoruz.

Ali Dağında yapılan 3. Uluslararası Yamaç Paraşütü Yarışmasına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Vali Mevlüt Bilici, Talas Belediyesi Başkanı Rifat Yıldırım ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Kayseri su ve orman açısından hak ettiği noktaya geldi. Bundan 10 yıl önce bu tür yarışmalara 30 kişi katılırken, bu sayı artık 300 kişiye ulaştı. Bu bizi gerçekten çok mutlu ediyor” dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ise, “Yukarıda kelebek gibi uçan paraşütçüleri görünce çok mutlu oldum. Daha önceden bu tür yarışmalar zorla getirilen yarışmacılarla yapılırken şu anda 300 sporcunun olması gerçekten çok güzel. Kayseri’de 20 dev projeyi tamamladık. 35 dereyi ıslah ettik. Kayseri’yi ağaçlandırmayı çok istiyorum. Kayseri’de ağaçlandırma çabalarına baktığımızda bu rakam önceden yüzde 6’ydı. Kayseri bu rakamı yüzde 12.1’e çıkarttı. Kayseri gerçekten yüzde yüz başarıyla bu rakamı arttın tek şehir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Tomarza’ya uçuş yapacak olan yarışmacılara telsizle pencere açılışını yaptı.

"ZORLA GETİRİLEN YARIŞMACILARLA YAPILIRDI"

Yorumlar

black owl ~ 12 yıl önce
bunlar tam bir komedi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süper... ~ 12 yıl önce
Ne kadar sevimli, sempatik insanlar.. Bayılıyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yurtdisindan yaziyorum. ~ 12 yıl önce
Ya gercekten bu insanlar bakan mi? Iran'li mi? Esasinda banane. Ama yine de Enerji ve Dogal Kaynaklar bakaninin yamac parasutu ile baglantisi ne? Orman bakani ve derelerin islahi ile yamac parasutu ne alaka?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
*** ~ 12 yıl önce
bu da tabi ki sizin sayenizde oldu biliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000