05 Nisan 2011, Salı 09:11:42

ZONGULDAK'TAN UÇUŞLAR BUGÜN BAŞLIYOR

Zonguldak Havaalanı Genel Müdürü Hasan Özşahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, yurt dışındaki gurbetçilerin Türkiye'yi ziyaret potansiyeli göz önünde bulundurularak geçen yılın kasım ayında ara verilen seferlere bugün yeniden başlanacağını bildirdi.
  • BU SITENIN SEMPATIZANLARI, ÖGER ZONGULDAGA UCMAYA BASLIYOR AMA RICA EDERIM FIYATLARA BIR BAKIN LÜTFEN. ÖGERIN EN IYI VURGUNU YAPTIGI HATLARDAN BIRISIDIR ZONGULDAK HATTI. FIYATLARA OGERFLY. COM DAN SEYREDEBILIRSINIZ.
  • thy'nin ne işi var zonguldak'ta. öğer tur uçsun işte böyle ufak çaplı yerlere. heryere thy uçacak diye bir zorunluluk yok.
  • HASAN BEYİN ALIN TERİ VE ÖZVERİSİYLE OLDU HEPSİ. HAKKI ÖDENMEZ . ELLERİNİZE SAGLIK MR OZSAHIN
  • sagolsun oger tur...THY nerede?
  • bu ucusları gerceklestıren öger turk turun ısmı neden gecmıyor bıraz haksızlık olmuyormu acaba

Uçuşların bugünden itibaren her salı ve perşembe günleri Almanya'nın Düsseldorf ve Dortmund kentine karşılıklı yapılacağını anlatan Özşahin, şunları kaydetti:

''Yaz döneminde gelecek uçaklarda doluluk oranının yüzde 90 olmasını bekliyoruz. Geçen yıla oranla bu yıl sefer sayılarımızda da artış olacaktır. Yaz mevsiminin gelmesiyle seferlerin 5'e çıkması planlanıyor. Zonguldak Havaalanı, Batı Karadeniz Bölgesi'nin en önemli işletmelerinden biri. Yolcuların artık havaalanımıza güven duygusu yerleşmiştir. Bölgeden Almanya'ya giden gurbetçiler çoğunlukla Düsseldorf ve Dortmund'da yaşadıklarından uçak seferleri bu kentlere düzenleniyor. Bölgeye katma değerimiz artarak sürecektir.''

 

ZONGULDAK'TAN UÇUŞLAR BUGÜN BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
BU SITENIN SEMPATIZANLARI, ÖGER ZONGULDAGA UCMAYA BASLIYOR AMA RICA EDERIM FIYATLARA BIR BAKIN LÜTFEN. ÖGERIN EN IYI VURGUNU YAPTIGI HATLARDAN BIRISIDIR ZONGULDAK HATTI. FIYATLARA OGERFLY. COM DAN SEYREDEBILIRSINIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy'nin ne işi var zonguldak'ta. öğer tur uçsun işte böyle ufak çaplı yerlere. heryere thy uçacak diye bir zorunluluk yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
HASAN BEYİN ALIN TERİ VE ÖZVERİSİYLE OLDU HEPSİ. HAKKI ÖDENMEZ . ELLERİNİZE SAGLIK MR OZSAHIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sagolsun oger tur...THY nerede?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu ucusları gerceklestıren öger turk turun ısmı neden gecmıyor bıraz haksızlık olmuyormu acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000