07 Ocak 2016, Perşembe 08:25:42

Zonguldak'ta yurt dışı seferleri devam edecek

Zonguldak Özel Sivil Havacılık Sanayi ve Anonim Şirketi'nin (ZONHAV) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Kahya, Almanya ile Zonguldak Havalimanı arasındaki uçuşlarda herhangi bir aksaklık yaşanmayacağını söyledi.
  • IATI dün mail gönderdi. Germania ile ucucagiz diye.Germanianin ki iyi cesaret. Tebrikler. Selim ATAS in Genel Müdür oldugu firmaya yine ucak vermek.
  • Avrupa Zonguldaklılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan'ı Sayın Mehmet Karakulak doğru söylemiş Sezon haricinde 04.2016 - 07.2016 ve 09.2016 - 11.2016 tarihlerin de hafta da iki uçuş var Zonguldak Havaalanına. Haftalık 4 uçuş sadece izin sezonu olan 07.2016 - 09.2016 tarihlerinde olmaktadır. Yanıltıcı olayım derken kendimiz yanılmayalım.!. Saygılarımla....
  • Arkadaşlar Zonguldak Havaalanı ile ilgili fikirlerinizi okuyorum eleştiri yapmak güzel de düzgün ve yerinde eleştiriler yapılsa daha makbul olur sanırım. Avrupa Zonguldaklılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Mehmet Karakulak'a haksız eleştiriler yapıldı kanısındayım. Başkan Aralık ayından beri Türkiye'de Zonguldak Ankara arası mekik dokuyor havaalanı büyütülsün THY de Zonguldak'a uçsun ve sisten dolayı artık uçaklarımız Ankara'ya gitmesin havaalanınıza otomatik pilot sistemi kurulsun diye uğraşıyor. Bu konuda Sayın Bakanımız Binali Yıldırım'dan söz alındı Nisanda çalışmalar başlıyor. Başkan da biliyor haftada 4 uçuş olduğunu 2 uçuş diye cep telefonundan yanlış yazmış olabilir.!. Lakin bu küçük yazı hatasından dolayı yapılan tüm iyi işleri görmemek biraz insafsızca olmuyor mu.!?.
  • Saygideger Hemserilerim Thy ile Görusuldu Havalimanin önundeki Dagi Insallah seneye kaziyacagiz ondan sonra ucuslar basliyacak , 400 Bin vatandasimiz Avrupada daha hizli bir sekilde genlisliyor insallah 2016 sonuna Kadar 450Bin i bulacagiz .
  • yanlis bilgilendirme 4 kere ucuyor ucaklar satisa acildi bile www.zonguldak-havalimani.de ben 198 euroya sezonda biletimi aldim ucuyorum bile :))
  • Zonguldakli 400 bin varsa almanyada Mardinli o zaman 2 milyon var
  • Hatay ne olacak
  • sizler daha nezaman hava limani büyüyecek nezaman thy ucacak yada niye daha fazla ucak yok diye tartisiyorsunuz. adamlarin biletleri yanmis ne olacagini kimse bilmiyor .belki hic ucak ucmiyacak zonguldaka Adamlarin biletleri yanmis onlari çözün
  • Zonguldak dernek baskani aciklama yapiyosun bari biraz arastir. Ne zaman haftada 2 ucus olmus almanyadan. Yillardir minimum 4-5 ucus var haftalik. 4 dusseldorf 1 dortmund seklinde. Bu rakam azimsanmamali, bu havaalani icin ciddi sayilar. Doluluk oranlari %100 e yakin. Hava sartlari elverse butun yil ucus yapilabilir ve tam doluluk saglanabilir. Son aylarda yapilan girisimlerin de sonuc verecegini ve yurtici ucuslarin da halkin talepleri dogrultusunda acilacagini bekliyoruz.
  • Zonguldak çok geri kalmış, vekilleri nite çalışmıyorlar, aynı durum havaalanı için de geçerli, biraz sesiniz çıksın, şu havaalanını bir türlü hizmete açtıramadınız, ben bu gün her bölgeye uçakla gideceğim Zonguldak bölgesine gidemiyorum, bunu siz kabul edebiliyormusunuz

Zonguldak Özel Sivil Havacılık Sanayi ve Anonim Şirketi'nin (ZONHAV) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Kahya, Almanya ile Zonguldak Havalimanı arasındaki uçuşlarda herhangi bir aksaklık yaşanmayacağını söyledi.

Kahya, AA muhabirine yaptığı açıklamasında, Öger Türk Tur'un 4 Ocak tarihi itibariyle faaliyetlerini durdurma kararı almasının ardından Almanya'nın Düsseldorf kenti ile Dortmund havalimanlarından Zonguldak'a yapılacak uçuşların devam edeceğini belirtti.

ZONHAV yönetiminin gelişmeleri yakından takip ettiğini vurgulayan Kahya, şu ifadelere yer verdi:

"Almanya'dan Zonguldak'a yapılacak uçuşlar ile ilgili herhangi bir aksama olmayacak. Öger Türk Tur'un faaliyetlerini durdurma kararı almasının ardından Almanya ile Zonguldak arasında uçuş gerçekleştiren Germenia firmasının uçuşların süreceğine dönük açıklamada bulundular. Bugüne kadar biletini alan yolcuların durumu ve detaylarla ilgili açıklama kısa sürede gerek Öger Türk Tur gerekse Germania yetkilileri tarafından yapılacaktır. Bu sebeple yolcularımızın biraz sabırla bu işi takip etmelerini önemle rica ediyoruz"

Avrupa Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak da yaklaşık 400 bin Zonguldaklının Almanya'da yaşadığını vurgulayarak, "Haftada 2 gün gerçekleştirilen uçuşlarda istenilen doluluk oranına ulaşıldı. Zonguldak havalimanı bizler için son derece önemli" dedi.

Zonguldak'ta yurt dışı seferleri devam edecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

IATI ~ 8 yıl önce
IATI dün mail gönderdi. Germania ile ucucagiz diye.Germanianin ki iyi cesaret. Tebrikler. Selim ATAS in Genel Müdür oldugu firmaya yine ucak vermek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayhan Gidici ~ 8 yıl önce
Avrupa Zonguldaklılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan'ı Sayın Mehmet Karakulak doğru söylemiş Sezon haricinde 04.2016 - 07.2016 ve 09.2016 - 11.2016 tarihlerin de hafta da iki uçuş var Zonguldak Havaalanına. Haftalık 4 uçuş sadece izin sezonu olan 07.2016 - 09.2016 tarihlerinde olmaktadır. Yanıltıcı olayım derken kendimiz yanılmayalım.!. Saygılarımla....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayhan Gidici ~ 8 yıl önce
Arkadaşlar Zonguldak Havaalanı ile ilgili fikirlerinizi okuyorum eleştiri yapmak güzel de düzgün ve yerinde eleştiriler yapılsa daha makbul olur sanırım. Avrupa Zonguldaklılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Mehmet Karakulak'a haksız eleştiriler yapıldı kanısındayım. Başkan Aralık ayından beri Türkiye'de Zonguldak Ankara arası mekik dokuyor havaalanı büyütülsün THY de Zonguldak'a uçsun ve sisten dolayı artık uçaklarımız Ankara'ya gitmesin havaalanınıza otomatik pilot sistemi kurulsun diye uğraşıyor. Bu konuda Sayın Bakanımız Binali Yıldırım'dan söz alındı Nisanda çalışmalar başlıyor. Başkan da biliyor haftada 4 uçuş olduğunu 2 uçuş diye cep telefonundan yanlış yazmış olabilir.!. Lakin bu küçük yazı hatasından dolayı yapılan tüm iyi işleri görmemek biraz insafsızca olmuyor mu.!?.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zonguldak Fatihi ~ 8 yıl önce
Saygideger Hemserilerim Thy ile Görusuldu Havalimanin önundeki Dagi Insallah seneye kaziyacagiz ondan sonra ucuslar basliyacak , 400 Bin vatandasimiz Avrupada daha hizli bir sekilde genlisliyor insallah 2016 sonuna Kadar 450Bin i bulacagiz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mustafa ~ 8 yıl önce
yanlis bilgilendirme 4 kere ucuyor ucaklar satisa acildi bile www.zonguldak-havalimani.de ben 198 euroya sezonda biletimi aldim ucuyorum bile :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almanya Mardinli ~ 8 yıl önce
Zonguldakli 400 bin varsa almanyada Mardinli o zaman 2 milyon var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hty ~ 8 yıl önce
Hatay ne olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 8 yıl önce
sizler daha nezaman hava limani büyüyecek nezaman thy ucacak yada niye daha fazla ucak yok diye tartisiyorsunuz. adamlarin biletleri yanmis ne olacagini kimse bilmiyor .belki hic ucak ucmiyacak zonguldaka Adamlarin biletleri yanmis onlari çözün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komurkentli ~ 8 yıl önce
Zonguldak dernek baskani aciklama yapiyosun bari biraz arastir. Ne zaman haftada 2 ucus olmus almanyadan. Yillardir minimum 4-5 ucus var haftalik. 4 dusseldorf 1 dortmund seklinde. Bu rakam azimsanmamali, bu havaalani icin ciddi sayilar. Doluluk oranlari %100 e yakin. Hava sartlari elverse butun yil ucus yapilabilir ve tam doluluk saglanabilir. Son aylarda yapilan girisimlerin de sonuc verecegini ve yurtici ucuslarin da halkin talepleri dogrultusunda acilacagini bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 8 yıl önce
Zonguldak çok geri kalmış, vekilleri nite çalışmıyorlar, aynı durum havaalanı için de geçerli, biraz sesiniz çıksın, şu havaalanını bir türlü hizmete açtıramadınız, ben bu gün her bölgeye uçakla gideceğim Zonguldak bölgesine gidemiyorum, bunu siz kabul edebiliyormusunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000