21 Mart 2011, Pazartesi 09:17:53

ZONGULDAK-ALMANYA SEFERLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Zonguldak Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin, 2011 sezonunda yapılacak olan uçak seferleri için açıklamalarda bulundu.
  • İlklerin şirketi olan Öger Türk Tur yurtdışı seferlerini başlattı ve bundan yöre halkı ve gurbetçiler son derece memnun. İç hat seferlerine fazla rağbet olmadığı için durduruldu. Yöre halkının ve yetkililerin teşvik etmesi lazım....
  • Haydi bakalim : Pegasus,Sky,Sun Expres,THY,Anadolu JET Kim katilacak yeni destinasiyona? Bence Pegasus veya Anadolu jet?
  • olmazsa kapatır iade eder
  • IC HATLAR NEREDE KALDI!!!
  • neden iç hatlara kapandı bu havaalnı, ayrıca zonguldak belediyesi bu alana sahip çıkın, düzenli otobüsler koyun,
  • Almanya'dan Zonguldak'a bir şirket daha uçuş başlatmalı ki bilet fiyatları düşsün. Bilet fiyatları düşünce zaten otomatik olarak yolcu sayısı artacaktır. Almanya'da yaşayan çoğu akrabam tanıdığım bilet fiyatları çok yüksek olduğu için Ankara'ya ya da İstanbul'a uçmak zorunda kalıyor. THY'nin Almanya-İstanbul-Zonguldak arası uçuş başlatma gibi bir düşüncesi vardı umarım gerçekleşir.
  • zonguldak yurt içi ucuşları neden durduruldu zonguldak ve cevresindeki sivil toplum kuruluşları ile kamu kuruluşları yurt içi ucuşlar için neden gayret göstermiyorlar yöneticiler uyuyor mu yoksa bu havaalanı 3-5 tane yurtdışı uçuş icin mi kuruldu.
  • IC HATLAR DA OLMASI GEREK!!!! SADECE DIS HATLARLA OLMUYOR ZONGULDAK - TRAPZON HATI DEVAM ETMESI GEREK! ZONGULDAK-ANTALYA DA DAHIL OLMASI GEREK EN KISA ZAMANDA!!!.
  • Bruksel-Zonguldak da dahil olsa guzel olacaktir.

Zonguldak Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin, 2011 yılında başlayacak olan Zonguldak-Almanya uçak seferlerinin Nisan ayında başlayacağını söyledi.

Özşahin, iç hatlar ile ilgili henüz belirlenmiş bir sefer olmadığını, ilerleyen günlerde bu seferlerinde netlik kazanacağını kaydetti. Özşahin, “Zonguldak Hava Alanı 2011 sezonu seferleri 5 Nisan'da başlıyor. İlk etapta Salı ve Perşembe günleri, saat 07.00 Düsseldorf-Zonguldak, saat 11.10 Zonguldak-Düsseldorf seferleri olarak planlanmıştır. Ayrıca 14 Nisan itibarı ile Salı ve Perşembe Düsseldorf seferlerine ek olarak, saat 11.05 Dortmund-Zonguldak, saat 19.25 Zonguldak-Dortmund seferleri planlanmıştır. Haftada 3 sefer ile başlayan uluslararası seferlere bir sefer daha eklenmesi, yaz döneminde haftalık sefer sayısının 6 ile 7'ye çıkacağı düşünülüyor. İç hatlarla ilgili belirlenmiş sefer yok ama ileriki günlerde iç hatlarla ilgili net durum ortaya çıkacak. 2010 yılında, Almanya' dan gelen ve giden ortalama 25 bin kişilik yolcu gerçekleşmesi sağlanmış, 2011 yılındaki hedefler ise, bir önceki yıla göre yüzde 30 ile yüzde 50'lik bir artış beklenmekte, bu taleplerin bölgemizdeki gelişmeler dikkate alınırsa daha da artacağı görülmektedir. Havaalanındaki yolcu ve uçağa yönelik hazırlıklar tamamlanmış, daha kaliteli, hızlı ve güvenli hizmet verebilmek için gerekli düzenlemeler yapılmıştır. Uluslararası hizmet kalitesini sağlayabilmek için hiçbir özveriden ve yatırımdan kaçınılmamakta, uluslararası standardı yakalayabilmek en büyük hedeflerden biri olduğu görülmektedir. Ayrıca havaalanı yakın çevresinde ve özellikle Saltukova beldesi çevresinde hızlı gelişmelerin ve alt yapı çalışma ve düzenlemelerin olduğu görülmekte, her geçen gün bu çalışmaların artarak yoğunlaşacağı bilinmektedir. Bölgemiz adına ileriki tarihlerde önemli gelişmelerin olacağı bilinmektedir. Zonguldak Havaalanı Batı Karadeniz Bölgesi için önemli bir ulaşım kolaylığı sağladığından, bölgemiz adına önemli bir işletme konumundadır. Bölgemizin yurt dışında yaşayan kıymetli hemşerilerimizi sürekli burada görmek, en iyi hizmeti vermek ve evlerinde gibi hissettirmek için, güler yüzlü ve ev sahibi olduğumuzu unutmadan karşılayıp uğurlamak en büyük arzumuzdur” dedi.

ZONGULDAK-ALMANYA SEFERLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
İlklerin şirketi olan Öger Türk Tur yurtdışı seferlerini başlattı ve bundan yöre halkı ve gurbetçiler son derece memnun. İç hat seferlerine fazla rağbet olmadığı için durduruldu. Yöre halkının ve yetkililerin teşvik etmesi lazım....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Haydi bakalim : Pegasus,Sky,Sun Expres,THY,Anadolu JET Kim katilacak yeni destinasiyona? Bence Pegasus veya Anadolu jet?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
olmazsa kapatır iade eder

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
IC HATLAR NEREDE KALDI!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
neden iç hatlara kapandı bu havaalnı, ayrıca zonguldak belediyesi bu alana sahip çıkın, düzenli otobüsler koyun,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Almanya'dan Zonguldak'a bir şirket daha uçuş başlatmalı ki bilet fiyatları düşsün. Bilet fiyatları düşünce zaten otomatik olarak yolcu sayısı artacaktır. Almanya'da yaşayan çoğu akrabam tanıdığım bilet fiyatları çok yüksek olduğu için Ankara'ya ya da İstanbul'a uçmak zorunda kalıyor. THY'nin Almanya-İstanbul-Zonguldak arası uçuş başlatma gibi bir düşüncesi vardı umarım gerçekleşir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
zonguldak yurt içi ucuşları neden durduruldu zonguldak ve cevresindeki sivil toplum kuruluşları ile kamu kuruluşları yurt içi ucuşlar için neden gayret göstermiyorlar yöneticiler uyuyor mu yoksa bu havaalanı 3-5 tane yurtdışı uçuş icin mi kuruldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
IC HATLAR DA OLMASI GEREK!!!! SADECE DIS HATLARLA OLMUYOR ZONGULDAK - TRAPZON HATI DEVAM ETMESI GEREK! ZONGULDAK-ANTALYA DA DAHIL OLMASI GEREK EN KISA ZAMANDA!!!.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bruksel-Zonguldak da dahil olsa guzel olacaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000