18 Haziran 2011, Cumartesi 08:35:00

ZONGULDAK SEFERLERİ DURDURULDU!

Zonguldak-İstanbul uçak seferleri iptal edildi...
  • Zonguldaktan Trabzon hariç hiçbir hat verimli çalışmaz. Kimse 5 saat otobüsle gittiği İstanbula, aynı sürede, 2 kat fazla ödeyip uçakla gitmez. Sadece Trabzon hattı tutar, bence yaz kış bu hat çalışabilir.
  • zaten ilgi görmediki kalsin bu hat
  • kaynak cok güvenilir ya??
  • tabiki oncelikle yolcu potansiyeline bakmak gerekir anadolujet ile borajet isbirligindeki bu ucusun neden durdurmasini belirtmesi gerekir zonguldak,bartin karabuk illerinin milletvekili ne is yapiyorsunuz da bu havalimani kapaniyor
  • ben borajet oraya bundan aylar once ucarken gıtmıstım zonguladaga.ve tokatta oldugu gıbı ınsanlar guzelım atr72 lerı tercıh edecegıne karayolu ıle seyahat etmeyı tercıh etmıslerdı. bence halk gereklı ılgıyı gostermezse olacagı bu...
  • YAPILAN YORUMLARA DIKKAT EDELIM YORE INSANINA HAKSIZLIK ETMEYELIM SIYASI KARARLARIN SUCLUSU HALKMI OLDU.G.DOGU DA YAPILAN HIZMETLERI GORUYORUZ PEKI HALK NE YAPIYOR YINE AYAKTA..
  • zaten memlekete seneler boyunca yatırım olmadı.sahtekar ınsanlar ınsanları kandırmaya devam edıyor
  • Bu uçuşların tutmayacağını beş yaşındaki çocuk bile bilir. Karayoluyla 5 saatte, 30 liraya gidilen mesafeye, aynı sürede neden 100 küsür liraya gitsin ki insanlar. Ancak, parası fazla olup merak edenler ya da Zonguldak'a uçakla gittim diye hava atmak için binenler olur.
  • bir onceki yorumcular...haksizlik olmuyormu soylediklerinizle? Hizmet herekese esit gelmesi lazim. Eger o soyledikleriniz olacaksa o zaman G.Doguya hic yatirim yapmayacak bu yeni hukumet cunku bagimsiz adaylar secildi? Zonguldak havaalani yakinligi sebebiyle ichatlarda is yapmaz. Olay sadece bundan kaynaklaniyor.
  • Ne koyarsan tabağına o gelir kaşığına...
Seçim bitince seferler de bitti. Seçimden önce gösterişli bir törenle başlatılan Zonguldak-İstanbul uçak seferleri seçimlerin ardından sessiz sedasız kaldırıldı. İlk uçak sefer yolcularını çiçekle karşılayan AKP'li Köksal Toptan müjde vermiş, önümüzdeki aylarda yeni seferlerin başlayacağını söylemişti.. Genel seçimlerden 2 hafta önce AKP Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ve AKP kurmaylarının katılımıyla başlatılan Zonguldak-İstanbul seferleri iki gün önce ani bir kararla iptal edildi.
 
Uçuşları iptal eden hava yolu şirketlerinin gerekçeleri ise akıllarda soru işaretleri oluşmasına sebep oldu.. Seçimden 2 hafta önce uçuşa uygun olan hat, seçimin hemen ardından uygun olmadığına karar verildi.. 
 
Yapılan bu uygulama Zonguldaklıların tepkisine neden oldu.. CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk AKP'nin halkı kandırarak oy aldığını iddia etti.

Kanal B
ZONGULDAK SEFERLERİ DURDURULDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 13 yıl önce
Zonguldaktan Trabzon hariç hiçbir hat verimli çalışmaz. Kimse 5 saat otobüsle gittiği İstanbula, aynı sürede, 2 kat fazla ödeyip uçakla gitmez. Sadece Trabzon hattı tutar, bence yaz kış bu hat çalışabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
zaten ilgi görmediki kalsin bu hat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kaynak cok güvenilir ya??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tabiki oncelikle yolcu potansiyeline bakmak gerekir anadolujet ile borajet isbirligindeki bu ucusun neden durdurmasini belirtmesi gerekir zonguldak,bartin karabuk illerinin milletvekili ne is yapiyorsunuz da bu havalimani kapaniyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ben borajet oraya bundan aylar once ucarken gıtmıstım zonguladaga.ve tokatta oldugu gıbı ınsanlar guzelım atr72 lerı tercıh edecegıne karayolu ıle seyahat etmeyı tercıh etmıslerdı. bence halk gereklı ılgıyı gostermezse olacagı bu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
YAPILAN YORUMLARA DIKKAT EDELIM YORE INSANINA HAKSIZLIK ETMEYELIM SIYASI KARARLARIN SUCLUSU HALKMI OLDU.G.DOGU DA YAPILAN HIZMETLERI GORUYORUZ PEKI HALK NE YAPIYOR YINE AYAKTA..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
zaten memlekete seneler boyunca yatırım olmadı.sahtekar ınsanlar ınsanları kandırmaya devam edıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu uçuşların tutmayacağını beş yaşındaki çocuk bile bilir. Karayoluyla 5 saatte, 30 liraya gidilen mesafeye, aynı sürede neden 100 küsür liraya gitsin ki insanlar. Ancak, parası fazla olup merak edenler ya da Zonguldak'a uçakla gittim diye hava atmak için binenler olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir onceki yorumcular...haksizlik olmuyormu soylediklerinizle? Hizmet herekese esit gelmesi lazim. Eger o soyledikleriniz olacaksa o zaman G.Doguya hic yatirim yapmayacak bu yeni hukumet cunku bagimsiz adaylar secildi? Zonguldak havaalani yakinligi sebebiyle ichatlarda is yapmaz. Olay sadece bundan kaynaklaniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne koyarsan tabağına o gelir kaşığına...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000