16 Temmuz 2014, Çarşamba 08:43:08

ZONGULDAK HAVALİMANI'NDA YÜZLER GÜLÜYOR

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesindeki havalimanında 3 Nisan’da başlayan yurt dışı seferlerinde ek seferlerin başlayacağı kaydedildi.
  • Zonguldak icin ufak bir meydan pist cok ufak tehlikeli bir havalani
  • Bir Zonguldakli ayrica hava yollarinda gorev yapan kaptan pilot olarak meydanimizin pist olculerinin kesinlikle degismesi gerektigini dusunuyorum.Sonrasi buyuklerimizin çabasına kalir.
  • Ne zaman Belçıka?
  • Zonguldak'tan Trabzon seferi iş yapar.Neden düşünülmüyor acaba. Hergün olmasa bile haftada 2 gün bile yeter.
  • Havaalanında bu yoğunlukta özveriyle çalışan tüm personele başarılar diler havaalanı müdürünü kutluyorum.
  • Bir iç hat uçuşlarını yaz aylarında açmayı basaramayan bir yönetim hala daha milleti oylama peşinde . Orda oturmakla olmuyor mudur bey bu işler ankarada ki milletvekillerine sürekli gidip gelmeniz gerekiyor bakin Kastamonu ya ordu -Giresun a onlar nasıl başarıyor milletvekili sürekli işleri takip ediyor bizde ise hep olacak hallederiz demeyle milleti oyaliyolar . SunExpress izmir -zonguldak -trabzon yaparsa ve thy de Antalya -zonguldak-trabzon yapar bu iş çözülür ama bunun için mücadeleci bir yönetim olması gerek. Hala da yolcu yok şu olursa bu olursa merkez olacak sözleri hiç de samimi değil . Gidin ankaraya milletvekillerine söyleyin onlarda zaten Başbakana söyleyince thy uçmak zorunda kalır . Sosyal medyada binlerce kişi iç hatlar açılsın diye basbasbagiriyor ama duyan yoookkk !!!!
  • sayın müdürüm.. bırakın geçici demeçlerle milleti oyalamayı.. zonguldakta yaşamaktan utanır olduk artık. iç hat uçuşlarını neden başaramadınız önce bunun hesabını verin. çözüm bulamıyorsanız kafa yorulduğu zaman bulursunuz. talep yok demek le kendınızı aldatırsınız, bu insanlar bir şekilde seyahat ediyor neden bu imkanı sunmayı beceremiyorsunuz...çözüm kolay... antalya-zonguldak-trabzon.. aktarmalı uçuşla bu işi pekalada çözersiniz.
  • kışın yatarsınız
  • Yapın şunu 2.400x45 m.Standart olsun.
  • Pisti 750 metre daha uzatilsa birde 40 metre genislige ulassa guzel bir meydan olcak.Benim anlamadigim butun bolgelerin siyasi kisileri haril haril calisip hava alani yaptiriyor.Biz 3 tane sehrin ortasinda olan bir meydana iyilestirme odenegi yada calismasi alamiyoruz.Bu kadar zor olduguna inanmiyorum.Birde bu tarifindan bakarsak millet vekili buyuklerimiin sahsi cabalariyla Denize dolgu hava alani yapiliyor yine bizim oralara birsey yok.Bu pist dedigim gibi biraz uzar ve genislerse gelecek yolcu ucagida artacaktir.Neden Onur air olmasin pegasus olmasin cunku ellerinde bulundurduklari ucaklarin performans degerleri bu meydana yetmiyor.Hatta THY bile ucamiyor olabilir.Belki Airbus 319 lari ile belki ucar ama onun icinde siyasi calisma lazim.Bakin Kastamonuya bakin Sinop a.Daha boyle onlarca sehir sayabilirim guzel memleketimden.Bizim bolgemizin insanlari bunlari hak etmiyormu.Dusunmek lazim.

Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin yaptığı açıklamada, 2009 yılından itibaren başlayan uçak seferlerinde hedef kitle olarak sefer sayısını artırmak olduğunu belirtirken, 2014 yılı 3 Nisan’dan itibaren başlayan seferlerin 4 seferden 5 sefere çıkacağını ve Çarşamba ile Cumartesi günleri haricinde havalimanına 5 gün tarifeli olarak uçakların geleceğini söyledi.

Yoğun talebin gelmesi ve uçaklarında doluluk oranının artmasıyla seferlerin 25 Temmuz’dan itibaren başlayacağını kaydeden Özşahin, şöyle konuştu: "Özellikle 2009 yılında başlamış uçak seferleri hedefimiz de her yıl sefer sayısını artırma yer alıyordu. Bugüne kadar her yıl ortalama yüzde 19 artış ortalamasında istikrarlı bir biçimde seferleri sürdürüyoruz. Tabi bugün geldiğimiz noktada 3 Nisan’da başlattığımız uçak seferleri Duesseldorf-Dortmund olarak haftada 4 sefer olarak başlatılmış, uçaklardaki doluluk oranına baktığımızda yüzde doksanın üzerinde görmekteyiz. Bu da hemşehrilerimizin, gurbetçilerimizin artık Zonguldak’a yönelik ilgi gösterdiklerini, rahat ettiklerini ve daha güvenli bir uçuş yaptıklarının göstergesidir. Hedefimizde tüm hemşehrilerimizi Ankara-İstanbul gibi çeşitli zorluklardan kurtarıp Zonguldak’a direk uçmalarını sağlamak geliyor. Bunun için her yıl bu talep doğrultusunda sefer sayılarında artış planlıyoruz ve bunu da gerçekleştiriyoruz. Bu sene itibari ile başlattığımız haftalık dört uçuş Duesseldorf ve Dortmund bölgelerine yapılmaktadır. Temmuz ve Ağustos ayı itibari ile yoğun dönemdeki aylarda sefer sayısını haftada 5’e çıkardık. Yani haftanın 5 günü buraya 25 Temmuz’dan itibaren Çarşamba ve Cumartesi günleri hariç her gün uçak gelmiş olacak. Tabi bu ileri ki yıllarda bu sayılar yine gösterilen ilgiden dolayı artmış olacak.”

“KASIM AYI SONUNA KADAR 35 BİN YOLCU VE 240 UÇAK GELECEK”

Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin her sene yıllık artışlar olduğunu ve bu artış sonucu gurbetten kendi memleketlerine gelen insan sayısının yükseleceğini ve Zonguldak'ın önemli bir merkez olduğunu ifade etti. Özşahin, bu gün itibari ile bakıldığı zaman yıllık artışların her sene devam ettiğini yolcu gerçekleşmeleri ve uçak gerçekleşmelerin sayılarından anlaşıldığını belirterek şunları söyledi: "Hedefimizde 2014 Kasım sonuna kadar devam edecek seferler sonunda 35 bin yolcu gerçekleşmesi ve 240 gibi bir uçak gelişinin gerçekleşmesi olacağını görmekteyiz. Zonguldak havalimanı Batı Karadeniz Bölgesi’nde sürekli vurguluyoruz, merkezi bir yer konumundadır. Ulaşım kolaylığı tüm bölgeye yansıyor. Bölgedeki gelişmeler itibariyle önümüzdeki yıllarda mutlaka ve bundan eminim iç ve dış hatlarda yoğun talep olacağı beklenmektedir. Bu talep doğrultusunda şirketimizin yönetimi bu konuda oldukça kararlı, istikrarlı bir tutum içerisindedir. Bununla ilgili havalimanının büyütülmesi ve genişletilmesi için plan yapılıyor ve bölgedeki gelişmeler ile talepler doğrultusunda da bu yeni ilave büyütme çalışmaları mutlaka hayata geçirilecektir.”

ZONGULDAK HAVALİMANI'NDA YÜZLER GÜLÜYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

imkansiz ~ 10 yıl önce
Zonguldak icin ufak bir meydan pist cok ufak tehlikeli bir havalani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bir Zonguldakli ayrica hava yollarinda gorev yapan kaptan pilot olarak meydanimizin pist olculerinin kesinlikle degismesi gerektigini dusunuyorum.Sonrasi buyuklerimizin çabasına kalir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ne zaman Belçıka?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ONQ ~ 10 yıl önce
Zonguldak'tan Trabzon seferi iş yapar.Neden düşünülmüyor acaba. Hergün olmasa bile haftada 2 gün bile yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumcu ~ 10 yıl önce
daha önce borajet tarafında sabiha-zonguldak-trabzon olarak uçuşlar yapıldı ve yeterlı talep olmadığı için kaldırıldı
M.H. ~ 10 yıl önce
Havaalanında bu yoğunlukta özveriyle çalışan tüm personele başarılar diler havaalanı müdürünü kutluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karaelmas ~ 10 yıl önce
Bir iç hat uçuşlarını yaz aylarında açmayı basaramayan bir yönetim hala daha milleti oylama peşinde . Orda oturmakla olmuyor mudur bey bu işler ankarada ki milletvekillerine sürekli gidip gelmeniz gerekiyor bakin Kastamonu ya ordu -Giresun a onlar nasıl başarıyor milletvekili sürekli işleri takip ediyor bizde ise hep olacak hallederiz demeyle milleti oyaliyolar . SunExpress izmir -zonguldak -trabzon yaparsa ve thy de Antalya -zonguldak-trabzon yapar bu iş çözülür ama bunun için mücadeleci bir yönetim olması gerek. Hala da yolcu yok şu olursa bu olursa merkez olacak sözleri hiç de samimi değil . Gidin ankaraya milletvekillerine söyleyin onlarda zaten Başbakana söyleyince thy uçmak zorunda kalır . Sosyal medyada binlerce kişi iç hatlar açılsın diye basbasbagiriyor ama duyan yoookkk !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abbas ~ 10 yıl önce
sayın müdürüm.. bırakın geçici demeçlerle milleti oyalamayı.. zonguldakta yaşamaktan utanır olduk artık. iç hat uçuşlarını neden başaramadınız önce bunun hesabını verin. çözüm bulamıyorsanız kafa yorulduğu zaman bulursunuz. talep yok demek le kendınızı aldatırsınız, bu insanlar bir şekilde seyahat ediyor neden bu imkanı sunmayı beceremiyorsunuz...çözüm kolay... antalya-zonguldak-trabzon.. aktarmalı uçuşla bu işi pekalada çözersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gastomonu ~ 10 yıl önce
kışın yatarsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saltukova ~ 10 yıl önce
Yapın şunu 2.400x45 m.Standart olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pisti 750 metre daha uzatilsa birde 40 metre genislige ulassa guzel bir meydan olcak.Benim anlamadigim butun bolgelerin siyasi kisileri haril haril calisip hava alani yaptiriyor.Biz 3 tane sehrin ortasinda olan bir meydana iyilestirme odenegi yada calismasi alamiyoruz.Bu kadar zor olduguna inanmiyorum.Birde bu tarifindan bakarsak millet vekili buyuklerimiin sahsi cabalariyla Denize dolgu hava alani yapiliyor yine bizim oralara birsey yok.Bu pist dedigim gibi biraz uzar ve genislerse gelecek yolcu ucagida artacaktir.Neden Onur air olmasin pegasus olmasin cunku ellerinde bulundurduklari ucaklarin performans degerleri bu meydana yetmiyor.Hatta THY bile ucamiyor olabilir.Belki Airbus 319 lari ile belki ucar ama onun icinde siyasi calisma lazim.Bakin Kastamonuya bakin Sinop a.Daha boyle onlarca sehir sayabilirim guzel memleketimden.Bizim bolgemizin insanlari bunlari hak etmiyormu.Dusunmek lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000