15 Ocak 2013, Salı 08:10:29

ZONGULDAK HAVALİMANI'NDA SON DURUM...

Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin 'Zonguldak'taki sivil toplum örgütlerinin girişimleri yurt içi seferlerinde yolcu artışında etkili oldu' dedi.
  • Tebrikler emeği geçen herkese teşekkürler. Yakında yolcu potansiyeline kavuşacak Borajet. Tebrikler ve teşekkürler
  • emeği geçen herkese teşekkürler. Dışhatlar full ichatlarda giderek alışıyor insanımız. her gecen gün biraz daha büyüyoruz. daha emin adımlarla çalışmaya devam :)
  • Konu yurtici degilmi??
  • artik zorla Milleti ucurmaya calisin, böyle cagri olurmu, Hava Yollu sirketi ve Yatirimcilar önce yatirim yapip Yolcu bulmaya calisacak. Zonguldak Is adamlari durmadan Toplaniyor neden bir Bütce olusmuyor, bos laflar, gene Vatandasa olacak olan.Calistiramiyorsan kapat,daha iyi.

Özşahin, yaptığı açıklamada, hava alanlarından yurt içi uçuşlarının daha da sorunsuz bir şekilde devam etmesi için yakın illerdeki sivil toplum örgütü ve yerel yöneticilerin destek vermesi gerektiğini söyledi.

Bölgesel olarak uçağa binme alışkanlığı gerçekleştirmeye çalıştıklarını ifade eden Özşahin, şöyle konuştu:


"Bölgemizde uçağa binme alışkanlığı olmadığı için biz yurt içi uçuşlarında bir takım zorluklarla karşı karşıya geldik. Yolcu artışı için havaalanına yakın illerden Bartın ve Karabük'teki sivil toplum örgütlerinin ve yerel yöneticilerin bu konuda gerekli desteği sağlamaları gerekmektedir. İnsanlarımıza uçakla yolculuğun daha güvenli ve rahat olduğu konusunda bilgi verilmesi yurt içi uçuşlarda yolcu artışına etkili olacaktır. Son zamanlarda yaptığımız bilgilendirme toplantılarında ve reklamlarla yolcu artışıyla ilgili olumlu sonuç elde ettik. Zonguldak'taki sivil toplum örgütlerinin girişimleri yurt içi seferlerinde yolcu artışında etkili oldu. Yolcularda her geçen gün artışın olduğunu söyleyebilirim. Çalışmalarımız böyle devam ederse Zonguldak Havaalanı'nda problemsiz şekilde uçuşlarımız devam edecektir."

ZONGULDAK HAVALİMANI'NDA SON DURUM...

Yorumlar

Özen ~ 11 yıl önce
Tebrikler emeği geçen herkese teşekkürler. Yakında yolcu potansiyeline kavuşacak Borajet. Tebrikler ve teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ertin67 ~ 11 yıl önce
emeği geçen herkese teşekkürler. Dışhatlar full ichatlarda giderek alışıyor insanımız. her gecen gün biraz daha büyüyoruz. daha emin adımlarla çalışmaya devam :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
niye kapatsin?? ~ 11 yıl önce
Konu yurtici degilmi??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zor Zor ~ 11 yıl önce
artik zorla Milleti ucurmaya calisin, böyle cagri olurmu, Hava Yollu sirketi ve Yatirimcilar önce yatirim yapip Yolcu bulmaya calisacak. Zonguldak Is adamlari durmadan Toplaniyor neden bir Bütce olusmuyor, bos laflar, gene Vatandasa olacak olan.Calistiramiyorsan kapat,daha iyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000