30 Ekim 2008, Perşembe 09:46:47

Zonguldak Havaalanı'nda heyecanlı dakikalar

Zonguldak Havaalanı etrafında bulunan Bostancılar Dağı'nın tıraşlanmasının ardından Öger Türk Tur adına test uçuşları yapıldı...
  • Yalnızca Almanya seferi mi olacak ben anlamadım? Yurtiçi seferler olacak mı ?
  • Ben de havacılık sektöründe çalışan bir Çaycumalı olarak gelişmeleri büyük bir heyecanla izliyorum. Bence havaalanının bu noktaya gelmesinde en büyük pay eski valimiz Sayın Yavuz Erkmen'e ait. Umarım yeni valimiz de aynı inançla çalışır. Evet dağın tıraşlanması vs. maliyetli işler ama bu yatırım boşa gitmesin.
  • Görüntüler Muhtesem Insallah Yakinda Zonguldak'a Ucuyoruz Destek Olursak Hepimiz Faydasini görürüz, Yolunuz acik Olsun...
  • Saltukova Hava meydanının uzun geçmişini bilen bir kişi olarak, en ufak detayını kaçırmadan Hava meydanının bu hale gelmesinde en büyük emek veren kişinin Sn.Hasan ÖZŞAHİN bey olduğunu Havacılık sektöründe bilmeyen yoktur herhelde. Bravo sana Sn.Genel Müdür bravo. Bu ülkeye verdiğin emek çok büyük.
  • Rahmetli Bülent Ecevit bu meydana hizmete açtığı zaman ne de sevinmiştik. ama yıllarca atıl şekilde, istihdam sağlamadan duran koskoca Saltukova havaalanı verdiğiniz habere göre faaliyete geçecekmiş. bir vatandaş olarak nasıl mutlu oldum, tarif edemem. Allah ne muradınız varsa versin.
  • kars kökenli bir sektör çalışanıyım. bunun memleketim için eşsiz bir hizmet olduğunu söylemem gerekiyor. kars halkı ve sivil toplumsal kuruluşları buna mutlaka sahip çıkmalıdır. sagolasın öger türktur.
  • pes birader, hazımsızlığı bırakın artık. geniş program uçmak biz acentelerin işine geliyor. Allah razı olsun diyeceğinize "program altında ezilecek" diyorsunuz. acente olsan zaten yazmazdın güdümlü arkadaş.
  • BUNA BENZER HABERLERİ VİDEO ÇEKİM YAPINKİ İZLEYELİM DAHA İYİ OLMAZMI..SİZCE
  • Bu sevda basiniza is acmasinda?? aman dikkat...SN.OGERCILER..Fazla acildiniz???Genis progaramin altinda bogulmayin...DIKKAT---DIKKAT
  • Hayirlisi olsun.Kim ne derse desin, Zonguldak'lilarda havayoluna kavusmalidir!!

Yılbaşından bu yana Zonguldak Havaalanı'nda yürütülen çalışmalar artık sona yaklaşıyor. Zonguldak eski Valisi Yavuz Erkmen döneminde başlatılan Bostancılar Dağı'nın tıraşlanma işlemlerinin ardından bölgeye uçuş yapacak olan Öger Türk Tur, havaalanında test uçuşları yaptırdı.

Almanya'nın başkenti Berlin'den havalanan Germania Havayolları'na ait Boeing 737–700 tipi yolcu uçağı, Öger Türk Tur adına Zonguldak Havaalanı üzerinde test uçuşu yaptı. Alınacak olumlu sonuçlara göre bölgeye uçmayı planlayan Germania Havayolları'nın alçalma ve pas geçme testi yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

Test uçuşu sırasında pilotların olası her türlü zorluğu denemesi görevlileri de heyecanlanlandırdı...

İşte test uçuşu sırasında çekilen görüntüler:

Zonguldak Havaalanı

Zonguldak Havaalanı

Zonguldak Havaalanı

Zonguldak Havaalanı

Zonguldak Havaalanı

Zonguldak Havaalanı

Zonguldak Havaalanı

Zonguldak Havaalanı

Zonguldak Havaalanı

Zonguldak Havaalanı

Zonguldak Havaalanı

Zonguldak Havaalanı

Zonguldak Havaalanı

©AirportHaber.com

Zonguldak Havaalanı'nda heyecanlı dakikalar

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

dr.weaver ~ 15 yıl önce
Yalnızca Almanya seferi mi olacak ben anlamadım? Yurtiçi seferler olacak mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
caycuma ~ 15 yıl önce
Ben de havacılık sektöründe çalışan bir Çaycumalı olarak gelişmeleri büyük bir heyecanla izliyorum. Bence havaalanının bu noktaya gelmesinde en büyük pay eski valimiz Sayın Yavuz Erkmen'e ait. Umarım yeni valimiz de aynı inançla çalışır. Evet dağın tıraşlanması vs. maliyetli işler ama bu yatırım boşa gitmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gül ~ 15 yıl önce
Görüntüler Muhtesem Insallah Yakinda Zonguldak'a Ucuyoruz Destek Olursak Hepimiz Faydasini görürüz, Yolunuz acik Olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DOKTOR ~ 15 yıl önce
Saltukova Hava meydanının uzun geçmişini bilen bir kişi olarak, en ufak detayını kaçırmadan Hava meydanının bu hale gelmesinde en büyük emek veren kişinin Sn.Hasan ÖZŞAHİN bey olduğunu Havacılık sektöründe bilmeyen yoktur herhelde. Bravo sana Sn.Genel Müdür bravo. Bu ülkeye verdiğin emek çok büyük.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zonguldaklı ~ 15 yıl önce
Rahmetli Bülent Ecevit bu meydana hizmete açtığı zaman ne de sevinmiştik. ama yıllarca atıl şekilde, istihdam sağlamadan duran koskoca Saltukova havaalanı verdiğiniz habere göre faaliyete geçecekmiş. bir vatandaş olarak nasıl mutlu oldum, tarif edemem. Allah ne muradınız varsa versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 15 yıl önce
kars kökenli bir sektör çalışanıyım. bunun memleketim için eşsiz bir hizmet olduğunu söylemem gerekiyor. kars halkı ve sivil toplumsal kuruluşları buna mutlaka sahip çıkmalıdır. sagolasın öger türktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ozan ~ 15 yıl önce
pes birader, hazımsızlığı bırakın artık. geniş program uçmak biz acentelerin işine geliyor. Allah razı olsun diyeceğinize "program altında ezilecek" diyorsunuz. acente olsan zaten yazmazdın güdümlü arkadaş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
BUNA BENZER HABERLERİ VİDEO ÇEKİM YAPINKİ İZLEYELİM DAHA İYİ OLMAZMI..SİZCE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 15 yıl önce
Bu sevda basiniza is acmasinda?? aman dikkat...SN.OGERCILER..Fazla acildiniz???Genis progaramin altinda bogulmayin...DIKKAT---DIKKAT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sydney ~ 15 yıl önce
Hayirlisi olsun.Kim ne derse desin, Zonguldak'lilarda havayoluna kavusmalidir!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000