22 Temmuz 2009, Çarşamba 16:42:46

Zonguldak Havaalanı açılışı polemiğe neden oldu!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, AK Parti ve CHP milletvekillerinin 'havaalanı açılışına davet' polemiğine esprili gönderme yaptı.
  • sayin milletin vekilleri secim yakin olsaydi o zamanda ayni laflari edermiydiniz .zaten mecliste de varmisiniz yokmusunuz belli degil.Sizi üzdü isem af ola.
  • Öger Türk Tur tarafindan organize edilmektedir.Buda ancak okul tatilinde yapilacak Gidis dönüs 20 seferi asmaz.Bunu hepimiz bilmekteyiz.Temennim daha fazlasidir.Amma hangi kapasite ile,en fazla Zonguldak ve Bartin'li Kuzey Ren Westfalia'da yasamaktadir.Madencilikten dolayi.Bunlarin Maden ocaklarinin kapanmasindan dolayi bu eyaletten imkanlar dahilinde göc etmek mecburiyetinde kalmisda olabilirler.Devamli olacagina ben inanamiyorum.Isin özünü bildigimden dolayi.
  • sizi çağırsalar baltalarsınız...sizin sayenizde açılmadı,Bu HAVALİMANI SÜRGÜN TABİR ETTİĞİNİZ,SÜRGÜNE GÖNDERİLEN ESKİ VALİMİZ YAVUZ ERKMEN'İN ÖNDERLİĞİNDE OLDU... ve Tüm zonguldak halkı ile......

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 90. yıldönümü vergi ödül töreninde konuşan CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Zonguldak Havaalanı'nın açılışına davet edilmediğini ve bu duruma üzüldüğünü ifade ederek, "Zonguldak'ta havaalanı açıldı ve bu açılışa davet edilmediğimiz için üzgünüm. Basına faks geçilmiş. Bize bırakın davet göndermeyi faks bile gelmedi. Havaalanının programını bir türlü öğrenemedim" dedi.

Ardından kürsüye gelen AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan da havaalanının açılmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, "İktidar partisi milletvekili olarak biz de davet edilmedik. Ancak sorumluluk gereği programı takip ederek, orada bulundum. Benim de son anda haberim oldu" diye konuştu.

Salondaki davetlilerin her iki vekili de kuvvetlice alkışlamasının ardından konuşma yapan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ise, "Vekillerimizin konuşmalarını dinledik. Vekillerimizin havaalanı ile ilgili tartışmaları bence bilinçli oldu. Belki bazı vatandaşlarımız bile havaalanının açıldığından habersiz. Vekillerimiz havaalanını açıldığını söyledi. Bu konu belki ulusal medyada yer alırda belki durumdan habersiz olanlar Zonguldak'ta havaalanı olduğunu ve seferlerin başladığını duyar" şeklinde espri yaptı.

Hisarcıklıoğlu'nun yanıtı salondakileri güldürdü.

Zonguldak Havaalanı açılışı polemiğe neden oldu!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
sayin milletin vekilleri secim yakin olsaydi o zamanda ayni laflari edermiydiniz .zaten mecliste de varmisiniz yokmusunuz belli degil.Sizi üzdü isem af ola.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Öger Türk Tur tarafindan organize edilmektedir.Buda ancak okul tatilinde yapilacak Gidis dönüs 20 seferi asmaz.Bunu hepimiz bilmekteyiz.Temennim daha fazlasidir.Amma hangi kapasite ile,en fazla Zonguldak ve Bartin'li Kuzey Ren Westfalia'da yasamaktadir.Madencilikten dolayi.Bunlarin Maden ocaklarinin kapanmasindan dolayi bu eyaletten imkanlar dahilinde göc etmek mecburiyetinde kalmisda olabilirler.Devamli olacagina ben inanamiyorum.Isin özünü bildigimden dolayi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sizi çağırsalar baltalarsınız...sizin sayenizde açılmadı,Bu HAVALİMANI SÜRGÜN TABİR ETTİĞİNİZ,SÜRGÜNE GÖNDERİLEN ESKİ VALİMİZ YAVUZ ERKMEN'İN ÖNDERLİĞİNDE OLDU... ve Tüm zonguldak halkı ile......

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000