14 Eylül 2017, Perşembe 12:48:00

Zeytindalı Hareketi'ne delege tepkisi!

Sadece uçuş işletmedeki delege seçimlerine liste çıkaran Zeytindalı Hareketi’nin listesine ilişkin eleştirilen seçim günü de sürüyor. Oy kullanmaya gelen kabin ekipleri, 85 delegelik listede sadece 11 kabin memurunun yer almasına tepki gösteriyor.
  • Çarkçı kapatana başarılar. yeni bir oluşum yeni kan iyi gelebilir. ancak ; listesine kolik ve gülger i alarak risk de almıştır. tepki çekmiştir. kolik kendi meslektaşlarını , uçakta , yatıda yaptıkları konuştukları ve sizin arkanızdan bu kişiler böyle dedi diye ispiyonlayan hostes bey oğlumdur. kendi meslektaşları da bunu bilir. gülger de 305 kişinin atılmasında büyük emeği geçmiş , ofis görevinde sabahlayarak kim greve katıldı, kim alkışladı , kim oradaydı , tek tek görüntülerden isimlerini bizzat gece gündüz çalışarak tespit etmiş diğer bir ispikçidir. bunu da meslektaşları bilir. bu arkadaşları alması listesine yanlış oldu.
  • hakikaten çok fena tepki göstermişler. beyaz liste yarışan Zeytin dalı 3512 oy alırken, mevcut yönetimin mavi listesi ise 1028'de kalmış.
  • Hicbir kabin memuru rahatsız degil,Burdan saçma sağan haber yapanlara duyurulur.Uçuşmemniyrtini en çok düşünen kaptanlar.Kabin kokpit bir bütündün bizlerin duydugu rahatsızlık yok rahatsız olanların uydurdukları yorumlar.Bölemeyeceksiniz.Etke kemik gibidir kabin
  • 1) Kabin neyin ne olduğunu gayet biliyor. Bu seçimin neden sürekli öne çekilip oldu bittiye getirilmek istediğini de son dakikada öne çekilen bir seçime 1-2 günde 85 delegelik liste çıkarmanın ne demek olduğunu da farkındalar. Yoksa liste kabin ve kokpit olarak daha dengeli olurdu. Zeytin Dalı Hareketi'nin ve Çarkçı Kaptan'ın iyi niyeti bilinmese yaklaşık 2500 oyluk ezici bir fark olmazdı, değil mi? 2)Zeytin Dalı Hareketi, Ankara Şube seçimlerinde de liste çıkarmış ve 40 delegenin 24'ünü kazanmıştır(sizin haberinizin aksine). Bunun üzerine mevcut sendikanın adayı Demokan Öktem seçimlerden çekilmiştir. 3) "Aşırı muhalif" tanımı ne demektir?
  • Hakkımızda hayırlısıı olsun öncelikle. Mevcut yönetimden memnun değildik bu bir gerçek. O zaman en mantıklı olan yeni kan bellidir.
  • Bence uçuş işletmede beyaz grubun kazanması güzel. Mevcut sendika sarı sendika, göstermelik iki hareket sonra mutlak itaat. Maaşlara artışı istemediğimizi iki günde anlattı da yeni mesai düzenini aylardır anlatamadı nedense)))) Aslolan ekiptir. Menfaatimiz, haklarımız korunurken kokpit- kabin diye ayrılmıyor. Çarkçı kaptanın çok sağlam duracağına eminim, kendisini kutlarım. Ama hala kamyoncularla mecvut sendika devam ederse bu gemiden inme vakti gelmiştir. Sadece kokpit ve kabini içine alan bir sendika kurulmalıdır.
  • Secim sonucu ne zaman aciklanacak?
  • Kokpit yada kabin ne farkeder aynı kurallar dahilinde uçuyoruz biz. kaptanların uçuşları dinlenme süreleri bizden farklı mi da ego yapiyosunuz şimdiki sendika kazanmış olduğumuz tüm haklarımızı tek tek verdi daha neyden bahsediosunuz anlamadim ki ben sizin gibilere müstehak da arada bizde kaynioruz.
  • Zorla güzellik olmaz carkci hakkımızı yedirmeyiz
  • Konuya çok uzak olmamama rağmen yorumları okuyunca anlıyorum bu adamla ilgili ne zaman bi haber yapılsa aynı kişi farklı isimlerde karalama yorumları yapılıyor.öle yada böyle yenilik iyidir heleki Yen'i gelen ekip sizden gelen sizi bilen bi ekipse

Sadece uçuş işletmedeki delege seçimlerine liste çıkaran Zeytindalı Hareketi’nin listesine ilişkin eleştirilen seçim günü de sürüyor. Oy kullanmaya gelen kabin ekipleri, 85 delegelik listede sadece 11 kabin memurunun yer almasına tepki gösteriyor.

Bir yıl sonra yaş haddinden emekli olacak olan 64 yaşındaki THY pilotu İskender Çarkçı’nın oluşturduğu Zeytindalı Hareketi, Hava İş Sendikası genel kurulu öncesinde uçuş işletmedeki delege seçimlerinde ilk listesini çıkardı. Şu ana kadar yapılan Anadolu istasyonları, GİSAD ve genel müdürlük seçimlerinde liste çıkarmayan Zeytindalı Hareketi’nin uçuş işletmede çıkardığı liste tartışmaları da beraberinde getirdi.

85 delege adayından 74’ünün pilot ve sadece 11’inin kabin memurlarından oluşmasından dolayı, oy vermek için sandık başına gelen kabin memurlarının rahatsızlık duyduğu gözlendi. Temsil oranı düşük tutulan kabin memurları, 10 bini aşkın kabin memuru olmasına rağmen kendilerinden sadece 11 kişinin delege listesinde yer almasını, bunun aksine 4 bin civarındaki pilotlar arasından da 74 delege adayının gösterilmesini adaletsizlik olarak nitelendiriyor. Öte yandan listede yer alan 74 pilotun büyük bölümünün de Airbus 330 filosundan seçilmesinin diğer filo pilotları arasında rahatsızlığa neden olduğu da belirtiliyor.

THY’den çıkarılan aşırı muhalif isimlerin desteğini alan Zeytindalı Hareketi’nin sadece uçuş işletmede liste çıkarması bekleniyor ve buradaki seçimi kazansa dahi elindeki delege sayısı ile genel kurulu kazanma şansı bulunmuyor.

©AirportHaber.com

Zeytindalı Hareketi'ne delege tepkisi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (84)

liste hakkında ~ 7 yıl önce
Çarkçı kapatana başarılar. yeni bir oluşum yeni kan iyi gelebilir. ancak ; listesine kolik ve gülger i alarak risk de almıştır. tepki çekmiştir. kolik kendi meslektaşlarını , uçakta , yatıda yaptıkları konuştukları ve sizin arkanızdan bu kişiler böyle dedi diye ispiyonlayan hostes bey oğlumdur. kendi meslektaşları da bunu bilir. gülger de 305 kişinin atılmasında büyük emeği geçmiş , ofis görevinde sabahlayarak kim greve katıldı, kim alkışladı , kim oradaydı , tek tek görüntülerden isimlerini bizzat gece gündüz çalışarak tespit etmiş diğer bir ispikçidir. bunu da meslektaşları bilir. bu arkadaşları alması listesine yanlış oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
s.ö.z. ~ 7 yıl önce
hakikaten çok fena tepki göstermişler. beyaz liste yarışan Zeytin dalı 3512 oy alırken, mevcut yönetimin mavi listesi ise 1028'de kalmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Moonlight ~ 7 yıl önce
Hicbir kabin memuru rahatsız degil,Burdan saçma sağan haber yapanlara duyurulur.Uçuşmemniyrtini en çok düşünen kaptanlar.Kabin kokpit bir bütündün bizlerin duydugu rahatsızlık yok rahatsız olanların uydurdukları yorumlar.Bölemeyeceksiniz.Etke kemik gibidir kabin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 7 yıl önce
1) Kabin neyin ne olduğunu gayet biliyor. Bu seçimin neden sürekli öne çekilip oldu bittiye getirilmek istediğini de son dakikada öne çekilen bir seçime 1-2 günde 85 delegelik liste çıkarmanın ne demek olduğunu da farkındalar. Yoksa liste kabin ve kokpit olarak daha dengeli olurdu. Zeytin Dalı Hareketi'nin ve Çarkçı Kaptan'ın iyi niyeti bilinmese yaklaşık 2500 oyluk ezici bir fark olmazdı, değil mi? 2)Zeytin Dalı Hareketi, Ankara Şube seçimlerinde de liste çıkarmış ve 40 delegenin 24'ünü kazanmıştır(sizin haberinizin aksine). Bunun üzerine mevcut sendikanın adayı Demokan Öktem seçimlerden çekilmiştir. 3) "Aşırı muhalif" tanımı ne demektir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amirrr ~ 7 yıl önce
Hakkımızda hayırlısıı olsun öncelikle. Mevcut yönetimden memnun değildik bu bir gerçek. O zaman en mantıklı olan yeni kan bellidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 7 yıl önce
Bence uçuş işletmede beyaz grubun kazanması güzel. Mevcut sendika sarı sendika, göstermelik iki hareket sonra mutlak itaat. Maaşlara artışı istemediğimizi iki günde anlattı da yeni mesai düzenini aylardır anlatamadı nedense)))) Aslolan ekiptir. Menfaatimiz, haklarımız korunurken kokpit- kabin diye ayrılmıyor. Çarkçı kaptanın çok sağlam duracağına eminim, kendisini kutlarım. Ama hala kamyoncularla mecvut sendika devam ederse bu gemiden inme vakti gelmiştir. Sadece kokpit ve kabini içine alan bir sendika kurulmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Veliii ~ 7 yıl önce
Secim sonucu ne zaman aciklanacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adalet ~ 7 yıl önce
Kokpit yada kabin ne farkeder aynı kurallar dahilinde uçuyoruz biz. kaptanların uçuşları dinlenme süreleri bizden farklı mi da ego yapiyosunuz şimdiki sendika kazanmış olduğumuz tüm haklarımızı tek tek verdi daha neyden bahsediosunuz anlamadim ki ben sizin gibilere müstehak da arada bizde kaynioruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptansavar ~ 7 yıl önce
Kısa kess
Kaptansavara ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
zro ~ 7 yıl önce
Zorla güzellik olmaz carkci hakkımızı yedirmeyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Değişik ~ 7 yıl önce
Ne hakkın kaldı da yedirmeyeceksin sen ya kafa güzel galiba
Konu ~ 7 yıl önce
Konuya çok uzak olmamama rağmen yorumları okuyunca anlıyorum bu adamla ilgili ne zaman bi haber yapılsa aynı kişi farklı isimlerde karalama yorumları yapılıyor.öle yada böyle yenilik iyidir heleki Yen'i gelen ekip sizden gelen sizi bilen bi ekipse

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000