24 Ağustos 2017, Perşembe 09:32:07

Zeytin Dalı'ndan açıklama

Hava İş Sendikası yönetimine talip olan zeytin dalı grubu bir açıklama yayınladı.
  • İskender kaptan Ayhan Günal gibi bizi yarı yolda bırakmazsınız umarım.Oylarımızı alıp genel kurula bile gitmeyen adamlarla işimiz olmaz.Sakın ha...
  • Arkanızdayız hocam Tam destek hep destek
  • Nerde görevden alınmış temsilciler biz böyle bir şey duymadık.çamur atma zeytin dalı ayıp oluyor.
  • Kokpit hicbir zaman delikanli degildir. 3 departmana guvenilmez kokpit planlama ticaret bunlarin sirasi da ticaret planlama kokpittir. Ticaret vampir gibi saldirir planlama bas ustune der kokpit emredersiniz der. Şimdiki sendika sirketci diyorsunuz ya bunlar da sendikayi bile bitirip kapatirlar %15 zamma herseyi yapar bu kokpit
  • Kokpit, kabin ,teknik, yer personeli kendi sendikalarını kurmalı.
  • Ne kadar da yandaş var burada onu görüyoruz. Havacılıkla alakası olmayan insanların havacıların sendikası yönetmesi kadar alakasız bir şey olamaz. Zorlukları, yaşananları bilmeden, işin içinden gelmeden ne kadar empati kurabilirsin ki? Kaptanımızı tanımasam da sırf sektörün içinden geldiği için, bizi daha iyi anlayacağını ve çalışanlar için daha mantıklı kararlar alınacağını düşündüğüm için seçimlerde oy kullanırken diğer havacı arkadaşların da gerekli hassasiyeti göstermesi gerektiği taraftarıyım.
  • Bunlardansa her türlü bir uçucu ekibin başa gelmesi iyidir. 305 saçma bir hareketti ve kaptanlar katılmadı çünkü mantıklı bir yanı yoktu. Bırakın artık gruplaşmayı da uçucuların derdinden anlayabilecek uçucu birini başa getirin.
  • Boşuna aday olmayın bizler Mevcut yönetime destek olacağız.Kaptanları biliyoruz bir tehditle neler yaptığınızı gidin uçağınızı uçurun evinize bakın
  • Bundan önceki sendika teknik kökenli idi. Şimdiki yer personeli kökenli. Bir de kokpit olsun arkadaşlar.Tek bir aday üzerinde birlik olmak gerekir. Kayıplarımız çok büyük. Bunları geri alabilmenin tek yolu birlik olmak. Uçucuların derdini yalnızca diğer uçucular anlar.
  • Kaptan mı din iman para pul bide bazı garibanlara umut vermiş yazık ezilecek haberi yok

Hava İş Sendikası yönetimine talip olan zeytin dalı grubu bir açıklama yayınladı.

Zeytin Dalı Grubunun Duyurusu

Daha önce yaptığımız duyuru ile Hava İş Sendikası yönetimine talip olduğumuzu ilan etmiştik. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Mevcut Sendika yönetiminden adil ve demokratik bir Genel Kurul ve seçim yapılmasını istedik.

Ancak ,sendika yönetimi basında yer alan " Kamyoncular " söyleminden sonra tutumunu daha da anlaşılmaz hale getirip işbaşındaki temsilcilikleri kendilerine yandaş olmadıkları için görevden almaya başlamış olup adeta "mafyavari "  yöntemlerle Genel Kurulu dizayn etmeye devam etmektedir. Seçimlere çok kısa bir süre kalmasına rağmen halen delege sayıları açıklanmamıştır. Kaç " Kamyoncunun " delege yapıldığı bilinmemektedir.

Kanun ve Tüzüklerin açıkları kötü amaçlarla kullanılamaz. Kendilerini bu yöntemlerden vazgeçip şeffaf, adil ve dürüst olmaya davet ediyoruz.

Zeytin Dalı Grubu adına

Kaptan İskender ÇARKCI

Zeytin Dalı'ndan açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Kabin ~ 7 yıl önce
İskender kaptan Ayhan Günal gibi bizi yarı yolda bırakmazsınız umarım.Oylarımızı alıp genel kurula bile gitmeyen adamlarla işimiz olmaz.Sakın ha...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 7 yıl önce
Arkanızdayız hocam Tam destek hep destek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşçi ~ 7 yıl önce
Nerde görevden alınmış temsilciler biz böyle bir şey duymadık.çamur atma zeytin dalı ayıp oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ankara ~ 7 yıl önce
ankara temsilcileri yandaşın hormonlusu anladınmı ankara temsilcileri birdaha tekrar edeyımmi.
Amokachi ~ 7 yıl önce
Kokpit hicbir zaman delikanli degildir. 3 departmana guvenilmez kokpit planlama ticaret bunlarin sirasi da ticaret planlama kokpittir. Ticaret vampir gibi saldirir planlama bas ustune der kokpit emredersiniz der. Şimdiki sendika sirketci diyorsunuz ya bunlar da sendikayi bile bitirip kapatirlar %15 zamma herseyi yapar bu kokpit

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 7 yıl önce
Kaptanlar bu ulkenin en degerli zumrelerinden biridir. Sevmeyenler sadece cekemeyen ve kisisel sorun Yasayanlardir. Hepsi piril piril insanlardir. Bu tartisilmaz.
Qwe ~ 7 yıl önce
Kokpit, kabin ,teknik, yer personeli kendi sendikalarını kurmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SusuzHotcup ~ 7 yıl önce
Ne kadar da yandaş var burada onu görüyoruz. Havacılıkla alakası olmayan insanların havacıların sendikası yönetmesi kadar alakasız bir şey olamaz. Zorlukları, yaşananları bilmeden, işin içinden gelmeden ne kadar empati kurabilirsin ki? Kaptanımızı tanımasam da sırf sektörün içinden geldiği için, bizi daha iyi anlayacağını ve çalışanlar için daha mantıklı kararlar alınacağını düşündüğüm için seçimlerde oy kullanırken diğer havacı arkadaşların da gerekli hassasiyeti göstermesi gerektiği taraftarıyım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçucu ~ 7 yıl önce
Bunlardansa her türlü bir uçucu ekibin başa gelmesi iyidir. 305 saçma bir hareketti ve kaptanlar katılmadı çünkü mantıklı bir yanı yoktu. Bırakın artık gruplaşmayı da uçucuların derdinden anlayabilecek uçucu birini başa getirin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mantık ? ~ 7 yıl önce
Grev hakkimiz elimizden alinmasin diye greve cikmak cok mantiksizdi haklisin. Uretimden gelen baska bir gucun var mi yok ? O halde ne yapacaksin bu gucunu kullanmayacaksin
Mantık'a cevap ~ 7 yıl önce
Hukuki olmayan bir şekilde çalıştığın şirketin uçuş operasyonunu zora sokmak çok mu mantıklı. Ayrıca o düzenleme meclisten 305'e rağmen geçti. Anayasa mahkenesinden dönmeden kanunda çok köklü bir değişim yapılınca tekrar bu hak geri geldi. Yani başarıya da ulaşmamış saçma bir eylemdi. Ayrıca bu hükümet daha pek çok başka iş kolunda daha grev hakkını kaldırdı hepsi anayasa mahkenesinden geri döndü. Yani sendika yöneticileri biraz soğuk kanlı olup planlanmış işlerle kamuoyunun karşısına çıkabilirlerdi.Sadece bir kaç saat suren bir eylem 305 kisinin işlerine ve haklarına mal olmakla kalmadı birliğimizi böldü ve grev gücümüzü kırdı. Gösteri herkesin hakkı. Bunu yanlış bir amaçla kullanmak zaten kamuoyu desteğini de getirmez. Bir önceki sendika yönetimi başarısız bir yönetimdi ve bunun sonuçları kötü oldu. Birlik olabilmek için kötü örnek ve olayları tekrar tekrar gündeme getirmemek en önemlisi.
kabin ~ 7 yıl önce
Boşuna aday olmayın bizler Mevcut yönetime destek olacağız.Kaptanları biliyoruz bir tehditle neler yaptığınızı gidin uçağınızı uçurun evinize bakın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAHTE RUMUZ ~ 7 yıl önce
Sen kabin falan değilsin. Sendika trolüsün. Bir kez bile uçuş işletmeye gelemeyen, işveren talimatıyla sendika yönetimine gelenlere oy vermez kabin. Adayımız ve desteğimiz İskender ÇARKÇI Kaptanadır.
Sendika Başkanları ~ 7 yıl önce
Bundan önceki sendika teknik kökenli idi. Şimdiki yer personeli kökenli. Bir de kokpit olsun arkadaşlar.Tek bir aday üzerinde birlik olmak gerekir. Kayıplarımız çok büyük. Bunları geri alabilmenin tek yolu birlik olmak. Uçucuların derdini yalnızca diğer uçucular anlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çava reş ~ 7 yıl önce
Kaptan mı din iman para pul bide bazı garibanlara umut vermiş yazık ezilecek haberi yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000