19 Ekim 2008, Pazar 05:54:17

Zeydan Öncü, iş jetlerini tasarlayacak

Zeydan Öncü, helikopter ve işjetlerinin tasarımına başladı.
  • canım dayıcığım seninle gurur duyuyorum başarılarının devamını dilerim kadir dayımın deyimiyle elebaşı zekiye
  • Değerli dostum Zeydan Öncü'nün uluslararası bu başarısının devamını temmenni ediyorum. Bu genç yetenekler Türkiye'mizin gururunu yücelttikçe mutluluğumuz artacak. Allah yolunu açık etsin.
  • cok süper Yorumunuz...

Airbus’ta 17 yıl çalışan ve başta A380, A400M gibi zorlu projelerde başarıyla görev yapan Zeydan Öncü, Abu Dhabi’de kurduğu Global Aviation Services (GAS) şirketi ile iş jeti ve helikopterlerin kabin tasarım ve uygulama işlemlerine başladı.

İlk olarak Pakistan Devlet Başkanı’nın uçuşlarında kullanılacak AgustaWestland A109 Power tipi helikopterin iç tasarımını tamamlayan şirket, iş jeti haline getirilen bölgesel uçaklar konusunda çalışmalarına devam ediyor.

Şirket halen, iki adet Dash 8Q-400 tipi pervaneli bölgesel uçağının kabinini Ortadoğulu müşterisi için özel uçak haline getiriyor. Kabin konusunda uzmanlaşan GAS’ın Abu Dhabi’nin yanı sıra İngiltere’de Wales’de de merkezi bulunuyor.

Zeydan Öncü, iş jetlerini tasarlayacak

Yorumlar

zekoş ~ 15 yıl önce
canım dayıcığım seninle gurur duyuyorum başarılarının devamını dilerim kadir dayımın deyimiyle elebaşı zekiye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet Abdülhayoğlu ~ 15 yıl önce
Değerli dostum Zeydan Öncü'nün uluslararası bu başarısının devamını temmenni ediyorum. Bu genç yetenekler Türkiye'mizin gururunu yücelttikçe mutluluğumuz artacak. Allah yolunu açık etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
cok süper Yorumunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000