30 Nisan 2017, Pazar 09:22:05

Zeybekci: "3. havalimanı ile e-ticarette üs olabiliriz"

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye’nin 3. havalimanı ile birlikte e-ticaret üssü hâline gelebileceğini söyledi.
  • Bu eski kafa ile olamayız hacılar. Ülkede paypal yok senin gümrük herşeye takıntılı. Vikipedia bile kapalı. Eticaret nasıl yapılır, üs nasıl olunur derseniz alibaba/AliExpress ceo'sundan ders alın. Bizim bürokratlar geri kafalı kim ne derse desin. Çağın gerisinde.
  • hub olmak için Gümrük kanunları özelliklede transit rejiminin değişmesi elzemdir malesef yürülükte olan kanunlarla işimiz zor
  • boink voink boink!!!! aneeyyyyy. öylemi loo? he aneeyyyy. !!;():????
  • bu arkadaş alman arabalarını protesto edip 100 bin euroluk mercedesden vazgeçip milletin parasıyla alınan 450 bin euroluk lexus a bindi. ver mehteri, ver ver mehteri. dum dum.
  • Rkadaş islamcıdır istail düşmanıfor lakin üreticileri ve ithalatçıları adeta aslanın önüne tavşan atar gibi attığı test firmalarından 8 i musevi sadece bir tanesi türk menşelidir. bunların her şeyi yalan.
  • çinde rusyada heryede paypal var hatta ve hatta apple pAy de var ve insanlar memnun mutlu kullanıyor. sen bu ların hepsini sana oy verenlere yadakladın bir de millete ayar verip gaz almaya uğraşıyosun. son olarak evet dedim artık üçün birini bile vermem sana bilgi notu olarak o baca kafana yaz.
  • havaalanı,köprü,yol vs yapmakla hangi ülke ileri gitmiş ki biz de gidelim? iktidar olarak önce gerçek ve doğru eğitime,bilime,adalete,hakka,hukuka önem,insanlarınıza değer verin,ayrıştırmayın sonrası mevla kerim ama tam aksini yapıyorsunuz sonuç da ortada maalesef...
  • Hobi olarak uçurmak için birbir zorluk ve izin gerektiren aletin kargo taşımacılığında kullanma düşüncesi hayal bile edilemez :) ver mehteri...
  • 3 havalimani acilis gunu Subat ayinda bir darbeye daha hazir olun Tanklar yine yeni havalimana gelecek ve bu kez daha f16 ucacak.
  • haci iyi hos da, elalem yeni nesil ucaklarla avustralya'dan ingiltere'ye direk ucmaya hazirlaniyor sen hala hicbirsey sunmadan sirf jeopolitik konumundan dolayi cikar saglama pesindesin. varsa yoksa hub yapalim gelen gecenden harac keselim mantigi. bir gun de kalkip diyin ki "dunyanin X ureticisi olacagiz, soyle plan yaptik 5 sene olmek var donmek yok" bir kere de konustugunuz lafin arkasinda durun 1 sene sonra donup diyin ki "bakin sunu demistik ve yaptik". uluslararasi arenada ne indandiriciliginiz kaldi ne de krediniz. bos konusmalarla kuruttunuz ulkenin gelecegini.. yazik..

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye’nin 3. havalimanı ile birlikte e-ticaret üssü hâline gelebileceğini söyledi.

Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) desteğiyle gerçekleştirilen ‘Türkiye E-ticaret Zirvesi’nde önemli açıklamalarda bulunan Zeybekci, lojistik ve kargo hizmetlerinin e-ticaretle birlikte çok daha başka noktalara gittiğini belirterek “Bir gün evinizden drone’un kapınızın önünde beklediğinin görüntüsünü göreceksiniz. Elektronik ticaretin ödeme yöntemleri ile ilgili de daha bir çok şeyin değiştiğini göreceğiz. Dünyadaki e-ticaretin bu gelişimlerini hep beraber yaşayacağız” dedi.

Türkiye’nin bu anlamda en avantajlı ülkelerden bir tanesi olduğuna dikkat çeken Zeybekci “Yaklaşık 2,5 saatlik mesafede 1,5-2 milyarlık nüfusun olduğu, bu coğrafyanın orta yerindeki Türkiye, gelecekteki e-ticaretin tüm enstrümanlarını en iyi şekilde yerine getiren ülke olacak. 3. havalimanı ve onun etrafında oluşturacağımız lojistik serbest bölgesi ile ilgili çalışmalarımız bu anlamda bizim önden bazı avantajlara ulaşacağımızın işaretleridir. Bu anlamdaki hazırlıklarımız da çağa uygun bir şekilde devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Zeybekci: "3. havalimanı ile e-ticarette üs olabiliriz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Jakku ~ 7 yıl önce
Bu eski kafa ile olamayız hacılar. Ülkede paypal yok senin gümrük herşeye takıntılı. Vikipedia bile kapalı. Eticaret nasıl yapılır, üs nasıl olunur derseniz alibaba/AliExpress ceo'sundan ders alın. Bizim bürokratlar geri kafalı kim ne derse desin. Çağın gerisinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gümrük kanunu ~ 7 yıl önce
hub olmak için Gümrük kanunları özelliklede transit rejiminin değişmesi elzemdir malesef yürülükte olan kanunlarla işimiz zor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zortells ~ 7 yıl önce
boink voink boink!!!! aneeyyyyy. öylemi loo? he aneeyyyy. !!;():????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dâvudi ses ~ 7 yıl önce
bu arkadaş alman arabalarını protesto edip 100 bin euroluk mercedesden vazgeçip milletin parasıyla alınan 450 bin euroluk lexus a bindi. ver mehteri, ver ver mehteri. dum dum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habername ~ 7 yıl önce
Rkadaş islamcıdır istail düşmanıfor lakin üreticileri ve ithalatçıları adeta aslanın önüne tavşan atar gibi attığı test firmalarından 8 i musevi sadece bir tanesi türk menşelidir. bunların her şeyi yalan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zakkumcu ziya ~ 7 yıl önce
çinde rusyada heryede paypal var hatta ve hatta apple pAy de var ve insanlar memnun mutlu kullanıyor. sen bu ların hepsini sana oy verenlere yadakladın bir de millete ayar verip gaz almaya uğraşıyosun. son olarak evet dedim artık üçün birini bile vermem sana bilgi notu olarak o baca kafana yaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sn bakan ~ 7 yıl önce
havaalanı,köprü,yol vs yapmakla hangi ülke ileri gitmiş ki biz de gidelim? iktidar olarak önce gerçek ve doğru eğitime,bilime,adalete,hakka,hukuka önem,insanlarınıza değer verin,ayrıştırmayın sonrası mevla kerim ama tam aksini yapıyorsunuz sonuç da ortada maalesef...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Drone mu? ~ 7 yıl önce
Hobi olarak uçurmak için birbir zorluk ve izin gerektiren aletin kargo taşımacılığında kullanma düşüncesi hayal bile edilemez :) ver mehteri...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben ~ 7 yıl önce
Kullanılan ülkeler var
Darbe ~ 7 yıl önce
3 havalimani acilis gunu Subat ayinda bir darbeye daha hazir olun Tanklar yine yeni havalimana gelecek ve bu kez daha f16 ucacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beton hayaller ~ 7 yıl önce
haci iyi hos da, elalem yeni nesil ucaklarla avustralya'dan ingiltere'ye direk ucmaya hazirlaniyor sen hala hicbirsey sunmadan sirf jeopolitik konumundan dolayi cikar saglama pesindesin. varsa yoksa hub yapalim gelen gecenden harac keselim mantigi. bir gun de kalkip diyin ki "dunyanin X ureticisi olacagiz, soyle plan yaptik 5 sene olmek var donmek yok" bir kere de konustugunuz lafin arkasinda durun 1 sene sonra donup diyin ki "bakin sunu demistik ve yaptik". uluslararasi arenada ne indandiriciliginiz kaldi ne de krediniz. bos konusmalarla kuruttunuz ulkenin gelecegini.. yazik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Laf olsun ~ 7 yıl önce
X üreticisi olucaz deseler yorum yazmayıp bi sene bekliyeceksin yorum yazmak için sanki. Bozuksunuz bozuk.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000