01 Eylül 2012, Cumartesi 15:36:19

ZARARDA KENDİNİ AŞTI!

Kıbrıs Rum Kesimi'nin ulusal havayolu Cyprus'un 2012 yılının ilk 6 ayı içinde 32,1 milyon Euro zarar ettiğini açıkladığı bildirildi.
  • Demek rum kesiminde de bir Havasen isimli sendika var.
  • onlar beter olsunlar bizede ders olsun. Gouldugu gibi hazira dag dayanmiyor. Hakin parasiyla kurulmus havayolunda her kosede makam arabali bir mudurle bizde fazla dayanamayiz.
  • iyi olmuş beter olsunlar
  • yağma HANS ın (hasan ın) böreği misali, çalışkan almanın parasını yediler 20 yıl, deniz bitti, 10 yıllık sürünme "DECADE" i başladı, haydi tadını çıkarın bakalım..

Alithia gazetesi şirketin geçen yıl aynı dönemdeki zararının 29,3 milyon Euro olduğunu anımsatırken, bu yıl bu rakamın 32 milyon Euro’yu aştığına dikkat çekti.

Haberde, Pakistan’daki bir havayolu şirketinin Cyprus'u satın almak için öneri sunduğu, ancak bu önerinin ciddiye alınmadığı belirtildi.

ZARARDA KENDİNİ AŞTI!

Yorumlar

Havasen ~ 12 yıl önce
Demek rum kesiminde de bir Havasen isimli sendika var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ders olsun ~ 12 yıl önce
onlar beter olsunlar bizede ders olsun. Gouldugu gibi hazira dag dayanmiyor. Hakin parasiyla kurulmus havayolunda her kosede makam arabali bir mudurle bizde fazla dayanamayiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gothic ~ 12 yıl önce
iyi olmuş beter olsunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bunlar daha iyi günleri... ~ 12 yıl önce
yağma HANS ın (hasan ın) böreği misali, çalışkan almanın parasını yediler 20 yıl, deniz bitti, 10 yıllık sürünme "DECADE" i başladı, haydi tadını çıkarın bakalım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000