27 Kasım 2012, Salı 09:22:28

ZAFER HAVALİMANI TERMAL TURİZMİ DE UÇURACAK

Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD) Başkanı Mithat Delen, Zafer Havalimanı'nın özellikle bölgede termal turizme büyük ivme kazandıracağını bildirdi.
  • Dün her taraf pırıl pırıldı, sadece Zafer Meydanı ve yakın çevresi sis içindeydi. Esenboğa da yapılırken çobanlar "burada çok sis olur" demişlerdi, HBB (Herşeyi Ben Bilirim) ekibi dinlememişlerdi. Umarım Kütahya dahil, bahsi geçen 3 ile de 1 saatten fazla mesafede olan bu "bölgesel havalimanı" işe yarar.
  • EDREMEMİT'TE BÖYLE BAŞLAMIŞTI...........
  • Bence cok gec kalmislar sanki yeni duymuslar!!!

Delen, yaptığı yazılı açıklamada, Zafer Havalimanı'nın bölgedeki termal turizme hareket getireceğini belirtti.

Havalimanı sayesinde yıllardır yapılamayan yatırımların bölgede gerçekleştirilebileceğini savunan Delen, şunları kaydetti:

"Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Zafer Havalimanı, özellikle bölgede termal turizme büyük ivme kazandıracaktır. Zafer Havalimanı, Kütahya'nın gelişimine büyük katkılar sağlayacaktır. Özellikle termal turizm ve kültürel alanlarda ciddi bir ivme yakalayacağımıza inanıyorum. Daha önce gelmeyen yatırımlar havalimanı ile gelmeye başlayacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, havalimanının ilimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Havalimanı bizim için yeni bir başlangıç olmalı ve Kütahya olarak bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz."

ZAFER HAVALİMANI TERMAL TURİZMİ DE UÇURACAK

Yorumlar

Yeri çok incelemişler ~ 11 yıl önce
Dün her taraf pırıl pırıldı, sadece Zafer Meydanı ve yakın çevresi sis içindeydi. Esenboğa da yapılırken çobanlar "burada çok sis olur" demişlerdi, HBB (Herşeyi Ben Bilirim) ekibi dinlememişlerdi. Umarım Kütahya dahil, bahsi geçen 3 ile de 1 saatten fazla mesafede olan bu "bölgesel havalimanı" işe yarar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MÜSTEŞAR ~ 11 yıl önce
EDREMEMİT'TE BÖYLE BAŞLAMIŞTI...........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 11 yıl önce
Bence cok gec kalmislar sanki yeni duymuslar!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000