11 Haziran 2012, Pazartesi 13:41:46

ZAFER HAVALİMANI NE DURUMDA?

AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Zafer Havalimanı yapım çalışmalarının son durumu hakkında bilgi almak için İçtaş İnşaatı ziyaret etti...
  • selam usakta hava alani var diyorlar ben bir usakli olarak antalya yada izmire iniyorum altintasdaki zafer hava alani acildindagilis gidisde 330 km gibi kisalma olacak benim gibi binlerce kisi var bunu km bzinda hesaplarsan yaktigin akaryakit ve cevreye verdigin zarari olcersen devletin kasasina ne kadar geri donecek bir mantikla dusunun ondan sonra isin siyasi tarafina bakin yapan ve projeyi dusunenlerden allah razi olsun
  • Afyon'daki askeri meydan,3000 ve 366o m.lik 2 pisti varken neden sivil uçuş alamaz bilen varmı?yoksa amerikiyye'nin NBC deposumu?
  • Uşak'ta zaten bir meydan var. Bu yeni havaalanından kaç kişi seyahat edecek çok merak ediyorum. Bu ülkenin ve bu halkın kaynakları oy avcılığı için çarçur ediliyor.

Yapım çalışmaları İçtaş İnşaat tarafından yürütülen 50 milyon Euro’luk Zafer Havalimanı projesinin en geç 29 Ekim 2012’de tamamlanarak hizmete açılacağını bildiren Kinay, "Yap-İşlet-Devret modeliyle ihale edilen ve işletme süresi 30 yıl olarak belirlenen Zafer Havalimanı projesi Kütahya , Afyon ve Uşak illerimizin geleceğine yapılan devasa bir yatırımdır. Havalimanımız 3 milyon 248 bin km’lik bir alan üzerinde inşa edilmekte olup 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanıp halkımızın hizmetine açılacaktır. Proje; Terminal Binası,İtfaiye Binası, Genel Maksatlı Garaj Binası, Isı ve Enerji Merkezi Binası ve Uçuş Kulesi olmak üzere 5 üniteden oluşmaktadır. Yatırımcı firma yetkililerinden aldığım bilgiye göre en geç 29 Ekim 2012’de tamamlanması hedeflenen proje , Kütahya’mızın turizm potansiyelini artıracağı gibi, iş adamı ve sanayicilerimizin yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerinde köprü görevi üstlenecektir. Zafer Havalimanı projesi şekillendiğinde muhalefet temsilcileri kamuoyunu yanlış şekilde yönlendirmeye çalışarak burada havalimanı yapılmasının mümkün olmadığını, yapılsa bile çalışmayacağını söylediler. Geldiğimiz noktada yapım çalışmaları hızlıca ilerlemektir. Havalimanını yapan firmanın Yap-İşlet-Devret modelini benimsemesi de Kütahya’mızın ve bölgenin geleceğine olan güveninin en büyük göstergesidir. Sadece muhalefet etmek mantığıyla hareket eden bu arkadaşlarımızın Kütahya ve bölge kamuoyuna özür borçları bulunmaktadır. Biz yapılan bu büyük ve hayırlı yatırım için son derece mutlu ve sevinçliyiz. Kendilerini de bu büyük sevince ortak olmaya davet ediyoruz. Havaalanımızın planlanan tarihte hizmete açılması için de her türlü desteği vermeye hazırız" diye konuştu.

ZAFER HAVALİMANI NE DURUMDA?

Yorumlar

adnan yuksel ~ 12 yıl önce
selam usakta hava alani var diyorlar ben bir usakli olarak antalya yada izmire iniyorum altintasdaki zafer hava alani acildindagilis gidisde 330 km gibi kisalma olacak benim gibi binlerce kisi var bunu km bzinda hesaplarsan yaktigin akaryakit ve cevreye verdigin zarari olcersen devletin kasasina ne kadar geri donecek bir mantikla dusunun ondan sonra isin siyasi tarafina bakin yapan ve projeyi dusunenlerden allah razi olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 12 yıl önce
Afyon'daki askeri meydan,3000 ve 366o m.lik 2 pisti varken neden sivil uçuş alamaz bilen varmı?yoksa amerikiyye'nin NBC deposumu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 12 yıl önce
Uşak'ta zaten bir meydan var. Bu yeni havaalanından kaç kişi seyahat edecek çok merak ediyorum. Bu ülkenin ve bu halkın kaynakları oy avcılığı için çarçur ediliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000