18 Kasım 2012, Pazar 09:12:01

ZAFER HAVALİMANI İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Zafer Havalimanı'nın açılışı öncesi Afyonkarahisar'da bu tesisin etkin kullanılması amacıyla Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) öncülüğünde çalışma toplantısı yapıldı.
  • resimde pegasusun istanbul uçuşları için 29.99 TL'den başlayan fiyatlarla diye reklamını gördüm. 25 kasımda havaalanı açılacak ama uçuşlar ne zaman başlayacak??? bilgisi olan var mı

Bir termal otelde gerçekleştirilen toplantının açılışında konuşan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak illerini kapsayan Zafer Havalimanı'nın, bölgenin gelişmesinde büyük bir öneme sahip olduğunu bildirdi.

Bölgenin gelişmesi için havalimanının en etkin kullanılması gerektiğini belirten Balkanlıoğlu, beklentilerin karşılanmaması durumunda seferlerin azalmasının hayal kırıklığına neden olacağını söyledi.

Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak'ın ortak değeri olan termal imkanların çok iyi pazarlanması için havalimanının gerekli olduğuna dikkati çeken Balkanlıoğlu, havalimanının, dezavantajları avantaja çevireceğine inandığını kaydetti. Bu konuda 3 kentin yöneticilerinin ellerinden geleni yaptığını dile getiren Balkanlıoğlu, vatandaşların da havalimanının en etkin şekilde kullanılması için büyük gayret göstermesi gerektiğini belirtti.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da bölge için hayati öneme sahip havalimanına kavuşmaya çok az bir zaman kaldığını söyleyerek, havalimanının aktif bir şekilde çalışması için belediye olarak üzerlerine ne düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Yatırımcıların rotasını Anadolu'ya çevirdiğini anlatan Çoban, iş adamlarının çok fazla seyahat eder hale geldiğini, karayollarının önemini kaybederek hava yolunun ön plana çıkmaya başladığını anlattı.

ATSO Başkanı Hüsnü Serteser ile Kütahya Sanayi ve Ticaret Odası (KÜTSO) Başkanı Nafi Güral, birer konuşma yaparak, havalimanının tanıtımına ilişkin görüşlerini dile getirdi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Mustafa Solak da toplantıda bir sunum yaptı.

ZAFER HAVALİMANI İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
resimde pegasusun istanbul uçuşları için 29.99 TL'den başlayan fiyatlarla diye reklamını gördüm. 25 kasımda havaalanı açılacak ama uçuşlar ne zaman başlayacak??? bilgisi olan var mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000