18 Ekim 2012, Perşembe 11:57:31

ZAFER HAVALİMANI İÇİN ANKET BAŞLATILDI

Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA), 29 Ekim'de açılması öngörülen Zafer Havalimanı'ndan düzenlenecek seferler ve saatleri ile ilgili, talepleri belirlemek amacıyla anket başlattı.
  • Hiçbir rasyonel havayolu bu alana uşuş koymaz.
  • Kütahya -Uşak_Afyon illerimiz için hayırlı olsun . hızlı trenle 3.ilin merkezine bağlantısı mutlaka yapılmalıki yatırım daha anlamlı olsun. DHMİ (DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ) Çalışanlarına teşekkürler .
  • Zafer Havaalanı 3 ile de demiryolu ile bağlanmalı. TCDD'nin bu yönde bir çalışmasının olduğunu duymuştum ama şua an ne durumdalar bilemiyorum. Aslında tren yerine daha hafif bir çözüm bulunsa iyi olurdu. Anadolu şehirlerindeki meydanların en büyük sorunu bu maalesef...
  • Birgün dus tan ucuslar baslar heralde...
  • Akıllıca bir yatırım oldu... Çevre illere normal ya da hızlı tren ile bağlanırsa uzun yıllar verimli bir şekilde hizmet eder...

ZEKA'dan yapılan yazılı açıklamada, Kütahya sınırları içerisinde bulunan ve Kütahya'nın yanı sıra çevre illere de hizmet vermesi planlanan Zafer Havalimanı'nın 29 Ekim tarihinde hizmete açılmasının öngörüldüğü duyuruldu.

Zafer Havalimanı'ndan faydalanmak isteyenlerin, uçuşlarla ilgili güzergah ve saat taleplerini belirlemek amacıyla anket başlatıldığı belirtilen açıklamada, vatandaşların "www.zafer.org.tr" adresinden ankete katılabilecekleri, 27 Ekim'e kadar ankette toplanan taleplerin ZEKA tarafından raporlanarak ilgili makamlara sunulacağı bildirildi.

Açıklamada, Zafer Havalimanı ve etrafının gelişmesi için "Zafer Havaalanı Çalışma Grubu" oluşturulduğu, grupta Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak illerinin ticaret ve sanayi odaları, borsaları, Altıntaş Kaymakamlığı, Altıntaş Belediyesi ile ZEKA yetkililerinin yer aldığı bilgisine de yer verildi.

ZAFER HAVALİMANI İÇİN ANKET BAŞLATILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Hiçbir rasyonel havayolu bu alana uşuş koymaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
egelı ~ 11 yıl önce
Kütahya -Uşak_Afyon illerimiz için hayırlı olsun . hızlı trenle 3.ilin merkezine bağlantısı mutlaka yapılmalıki yatırım daha anlamlı olsun. DHMİ (DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ) Çalışanlarına teşekkürler .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mr. E haklı... ~ 11 yıl önce
Zafer Havaalanı 3 ile de demiryolu ile bağlanmalı. TCDD'nin bu yönde bir çalışmasının olduğunu duymuştum ama şua an ne durumdalar bilemiyorum. Aslında tren yerine daha hafif bir çözüm bulunsa iyi olurdu. Anadolu şehirlerindeki meydanların en büyük sorunu bu maalesef...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayirli olsun gali... ~ 11 yıl önce
Birgün dus tan ucuslar baslar heralde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mr. E ~ 11 yıl önce
Akıllıca bir yatırım oldu... Çevre illere normal ya da hızlı tren ile bağlanırsa uzun yıllar verimli bir şekilde hizmet eder...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000