14 Aralık 2012, Cuma 08:12:34

"ZAFER HAVALİMANI BİR KAYNAKTIR"

Kütahya’nın Altıntaş Belediye Başkanı Sıtkı Yüzüak katıldığı bir televizyon programında Zafer Havalimanı'nın etkilerini ve bölgeye olan katkılarını anlattı. Başta Altıntaş ilçesi olarak bölgenin Zafer Havalimanı ile büyük bir atılım içerisinde olduğunu anlatan Yüzüak, bölgeye yapılacak yatırımların da önemli istihdam kaynağı olacağını vurguladı.
  • Adamin dedigi acik, havaalani etrafindaki topraklarin degeri artacak. Bu gibi havaalanlarinin para kazanmasi cok zor, dolayisiyla degeride yok. ABD'de bile boyle kucuk havaalanlarina devlet destegi var, buda turkiye cumhuriyeti hukumetin destegi. Politik degeri var, ekonomik degeri yok.
  • türkiyede herşeye ekmek kapısı, her şeye para ile bakan boyle bir ahlaksız tutum mevcut. onlara gore yolcular yolunacak kaz, gelen havayolları keriz,yapılan yatırımlarda onlara nemalanmaları için yaratılan para yığınları. biz insanlarmız olarak yapılan yatırımların insani ve boyun u düşünmedikçe herşeyi para olarak görmeye devam ettikçe geriye gideceğiz şu an gittiğğimiz gibi.
  • eksik etmesin. Hergun bir Zafer haberi ile mutlu oluyoruz. Bu iste bir terslik var ama kimde??

Bölgeye yayın yapan bir televizyon programına konuk olan Altıntaş Belediye Başkanı Sıtkı Yüzüak havalimanının inşaatından itibaren Altıntaş’ta büyük hareketlilik yaşandığını kaydederek bundan sonra da bu hareketliliğin artarak devam edeceğini bildirdi. Havalimanı yapımında ilçe gençlerinin, çocuklarının ve insanının büyük katkı ve emek harcadığını anlatan Yüzüak; “Havaalanının açılışına kadar ilçemiz gençlerinin, çocuklarının, insanlarının her aşamasında emekleri vardı. İlçede ciddi anlamda istihdam oluştu. Parklarımız, lokantalarımız, alış veriş merkezlerimiz doldu taştı. Gençlerimiz havaalanına umutla baktı. Fakat havaalanı işletmeye geçtikten sonra çocuklarımızın bazıları istihdam noktasında dışarda kaldı. Başka yerlerden çalışan temin edildi. Bizler mantıklı düşünüyoruz. Teknik eleman noktasında havaalanı elbette seçici olacak. Geri hizmetler sınıfında en azından daha fazla istihdam beklentimiz vardı. Ama şuna inanıyorum ki ilçemiz kendini kanıtlayıp bu çalışan sayımızı artıracağız, ilçemiz de bu sayede hızla gelişecektir” dedi.

Bölgeye yapılacak olan yeni tesis ve yatırımların bölgeyi olağanüstü bir şekilde kalkındıracağına işaret eden Belediye Başkanı Sıtkı Yüzüak, “Zafer Havalimanı çevresinde birçok bakir alan ve arazi var. Buralar zaman içerisinde talep görecektir. Bize de bu yönde talipliler gelmekte ve çeşitli yatırımlar yapacaklarını anlatmaktadırlar. Buralara yapılacak olan tesisler ilçemiz başta olmak üzere bölgenin en kısa sürede kalkınmasını sağlayacaktır. Bunun için yetkililer olarak bu yatırımların en kısa zamanda olabilmesi için gayret etmemiz lazım, gerekli olanakları ve kolaylıkları sağlamamız gerekir” diye konuştu.

Başkan Yüzüak katıldığı programda ilçede olan gelişmeleri ve belediye çalışmaları hakkında da izleyicilere bilgiler verdi.

"ZAFER HAVALİMANI BİR KAYNAKTIR"

Yorumlar

arazinin degeri ~ 11 yıl önce
Adamin dedigi acik, havaalani etrafindaki topraklarin degeri artacak. Bu gibi havaalanlarinin para kazanmasi cok zor, dolayisiyla degeride yok. ABD'de bile boyle kucuk havaalanlarina devlet destegi var, buda turkiye cumhuriyeti hukumetin destegi. Politik degeri var, ekonomik degeri yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahlaksızlık ~ 11 yıl önce
türkiyede herşeye ekmek kapısı, her şeye para ile bakan boyle bir ahlaksız tutum mevcut. onlara gore yolcular yolunacak kaz, gelen havayolları keriz,yapılan yatırımlarda onlara nemalanmaları için yaratılan para yığınları. biz insanlarmız olarak yapılan yatırımların insani ve boyun u düşünmedikçe herşeyi para olarak görmeye devam ettikçe geriye gideceğiz şu an gittiğğimiz gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah ~ 11 yıl önce
eksik etmesin. Hergun bir Zafer haberi ile mutlu oluyoruz. Bu iste bir terslik var ama kimde??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000