06 Ekim 2011, Perşembe 07:33:53

"ZAFER HAVAALANI TURİZMİ AYAĞA KALDIRIR"

Afyon’daki termal turizm pazarının, Zafer Havalimanı’nın açılmasıyla ivme kazanacağını belirten Oruçoğlu yönetim kurulu başkan danışmanı Yunus Gürkan, “Termal turizm bölgesi yurtdışından gelecek yeni misafirlerle daha da önem kazanacak”dedi
  • size laf mı anlatamaya çalışacağız burda işinize bakın hadi
  • anlaşma yapıldıda o yüzdenmi rakamlar arasında 500000 cük fark var atma recep din kardeşiyiz
  • Milletin tonla parasının bence ölü bir yatırıma gömülmesini isteyeceklerine Afyon'da halen var olan havaalanını kullanmak için girişimde bulunsalar daha iyi olur. Buradaki yorumculara sorarsan Afyon, Çıldır, Söke, Tokat, Gazipaşa vb havalimanlarında Heathrow kadar yoğunluk olur ama nedense şirket yöneticileri bir türlü göremiyor. Her işimize de böyle başladığımız için iki gün sonra ağzımızı açıp nerde yanlış yaptık diye düşünüyoruz.
  • bilgi sahibi olmadan 2 uçak bile inmez diyen arkadaş yıllık2,5-3 milyon turist bağlantısı yapıldı oraları için biz bu işin içindeyiz
  • günde 2 uçak bile inmez oraya ölü yatırım
  • Demek ki oralardan emlak falan almak lazım 1-2 yılda baya kar getirir o zaman..
Afyon’da faaliyette olan 5 yıldızlı Oruçoğlu Thermal Resort, yurtdışında gerek termal turizmi gerekse bölgeyi tanıtmak amacıyla katıldığı fuarlardan başarılı sonuçlar almaya başladı.
 
Zafer Havalimanı’nın açılacak olmasının heyecanıyla yurtdışı misafirlerine gerek termal turizmi gerekse bölgeyi tanıtmak amacıyla katıldığı yurtdışı fuarlarının başarılı sonuçlarını almaya başladı.
 
Norveçli konukları ağırladılar
 
Oruçoğlu Thermal Resort, çalışmalarının sonuçlarından birini İskandinav ülkelerinden Norveç’den gelen bir grup misafirini ağırlayarak gerçekleştirdi. 

Misafirlerine termal turizmi ve bölgeyi tanıtmaktan duyduğu memnuniyeti aktaran Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Yunus Gürkan, yurtdışı pazarındaki ilk hedeflerinin termal turizmi tanıtmak daha sonra ise misafir ettikleri konuklarının tesisimizden memnuniyet çevresinde ayrılmalarını istediklerini belirtti. 
 
Havaalanı ivme ve heyecan getirir
 
Bu doğrultuda Norveçli misafirlerinin de otelden ayrılırken periyodik olarak sürekli kendilerinden hizmet talebinde bulunduğunu belirten Gürkan, Zafer Havalimanı’nın açılmasıyla mevcut heyecanlarının daha da artacağını, bölgenin ve termal turizmin yurtdışından gelen misafirlerle beraber öneminin daha da çok anlaşılacağını belirtti.
"ZAFER HAVAALANI TURİZMİ AYAĞA KALDIRIR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
size laf mı anlatamaya çalışacağız burda işinize bakın hadi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
anlaşma yapıldıda o yüzdenmi rakamlar arasında 500000 cük fark var atma recep din kardeşiyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Milletin tonla parasının bence ölü bir yatırıma gömülmesini isteyeceklerine Afyon'da halen var olan havaalanını kullanmak için girişimde bulunsalar daha iyi olur. Buradaki yorumculara sorarsan Afyon, Çıldır, Söke, Tokat, Gazipaşa vb havalimanlarında Heathrow kadar yoğunluk olur ama nedense şirket yöneticileri bir türlü göremiyor. Her işimize de böyle başladığımız için iki gün sonra ağzımızı açıp nerde yanlış yaptık diye düşünüyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bilgi sahibi olmadan 2 uçak bile inmez diyen arkadaş yıllık2,5-3 milyon turist bağlantısı yapıldı oraları için biz bu işin içindeyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
günde 2 uçak bile inmez oraya ölü yatırım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Demek ki oralardan emlak falan almak lazım 1-2 yılda baya kar getirir o zaman..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000