25 Kasım 2014, Salı 13:56:47

'Y.VŞAK' KRİZİNDE FLAŞ GELİŞME!

Türk Hava Yolları’ndaki ‘Y.vşak’ skandalına imza atan personellerin akıbetine AirportHaber ulaştı. İşte detaylar...
  • İşi benimsemez diye birşey yok! işi fazlasıyla hatta thy nin kendi personelinden daha fazla benimsiyor projeyi. Ama(!) thy çalışan statüsünde görmemekte.eskiden bende bu çağrı merkezindeydim.Yolculardan 2 lira ucuza bilet almaya bile hakkımız yoktu.Sonra sonra bazı yenilikler gelmiş!önce thy'nin adım atması gereklidir!! Yavsak yazmakla ayıp etmiş arkadaşlar.
  • Oooo call center in yarisi burada savunmada :) ya siz neyi savunuyorsunuz?? Yok cok iyi elwmanmis yok arkadasi yazmis haberi yokmus yok olan calisana olmus...Bakin arkadaslar her olayda sonuc onemlidir..Isim vardi cisim vardi gecin ya bunlari...Iki tane dangalak eglenecegiz diye isin ortasinda makara yapmislar ve ellerine yuzlerine bulastirmislar siz hala calisani savunun merhamet deyin...Koskoca sirketi ne duruma dusurmussunuz...Ben thynim yerinde olsam bu adamlari atmakla birakmam yuz kizartici suctan cikartirim...
  • Sonuçda olan sadece çalışana oluyor bence burada sorgulanması gereken şey yetki hiçbir personelden bu yetki yokken bu personellerde bu yetki neden var bu personellere yetki verenlere bişey olmuyacakmı ken di pisliklerini bu arkadaşlara temizleten kişiler bu işten sıyrılacaklarmı peki bu teşaron firmada hiçmi yetkili yok o anda vardiya olan yöneticilerin hiçmi sorumluluğu yok çalışanı atalım olan kapansın bence herkez çeksin cezasını
  • Bu kadar millete bu kadar sirket
  • Çalışanı böyle olan bir kuruluşun verdiği hizmetten ne medet umulacak ki? Onlar aklı sıra kendi aralarında eğleniyorlar ama onu bile beceremeyip aleme rezil oluyorlar. Neden bu bademlerin bu işten uzak durmaları hatta bu toplumdan uzaklaştırılmaları gerektiğini anlatmıyormu bu? Bu zihinleri besleyen işte bu sapkınlar.
  • isin asli maili atan personelin hic bir seyden haberi yok ... pc den kalkinca arkadasi yaziyor ve acil bir islem oldugundan soylemeyi unutuyor ... geri gelen personel sayin kismindan sonrasini kontrol etmiyor ki zaten kontrole gerek yok sistem isim soyisimi otomatik atiyor ... Sonuc maili atanin hic bir sucu yok ve o kisi 6 senedir THY icin calisan ve binlerce yolcunun magduriyetini gidermis call centerin en yetenekli personellerinden biri ... yasanan olay cok uzucu ...
  • THY'nin en kötü olduğu konu satış sonrası hizmetler. Müşteri hizmetleri tüm sektörün açık ara en kötüsü. İş arkadaşımın valizi kayboldu ve iş seyahatinde 1 hafta kıyafetsiz kaldı. Bu süre boyunca zararının nasıl karşılanacağı konusunda THY'nin tüm birimlerine sormasına karşın hiçbir cevap verilmedi. Acil ihtiyaçları için yaptığı alışveriş fişlerini 3 ay önce THY'ye gönderdi ama hiç bir yanıt gelmedi. Benim 150 TL'lik valizim hasar gördü, ilettiğimde 1 ay sonra cevap verdiler; 20 TL ödeyebiliriz. THY dünyanın en iyi havayolu olmak istiyor ise müşteri hizmetlerinin kalitesini yükseltmeli.
  • Şirket çalışanlarına nasıl davranırsa bu durum dahada kötüye gidecektir bilgilerinize sayın yöneticiler ( kralcılar )
  • THY, dünyanın en iyi hava yoludur. Lütfen yorumlarınıza özen gösterin.
  • Her hizmeti küçülme uğruna verirsen taşeron firmaya sonuç bu olur.Daha bu iyi günlerimiz.

Dün yaşadığı bir aksaklık nedeniyle Türk Hava Yolları'na şikayet dilekçesi yazan yolcuya verilen cevapta 'Yavşak' ifadesi kullanan iki müşteri temsilcisinin akıbeti belli oldu.

Türk Hava Yolları'na müşteri hizmetleri desteği veren Türk Telekom'a bağlı AssisTT firmasında çalışan iki müşteri temsilcisi, şirketin disiplin kuruluna sevk edildi. Şikayetçi bir yolcuya verilen cevap mailinde yolcunun adının yazması gereken haneye 'Yavşak Yavşakoğlu' ifadesi kullanan personellerin işten çıkarılacağı öğrenildi.

Disiplin kurulunda verdikleri ilk savunmada birbirleriyle şakalaştıklarını ve isim hanesine yazdıkları kelimeleri maili atmadan önce silmeyi unuttuklarını ifade eden iki personelin, savunma süresince görevlerinin de durdurulduğu öğrenildi.

Yasal süreç nedeniyle savunma süresinin Perşembe sabahına kadar devam edeceği bildirilirken, sürecin ardından iki personelin işten çıkarılacağı kaydedildi.

Aldığı biletin havalimanına geldiğinde iptal edildiğini öğrenen yolcu, dün Türk Hava Yolları'na bir şikayet dilekçesi yazarak cevap istemişti. Bunun üzerine kendisine gönderilen cevap mailinde yolcuya 'Sayın Yavşak Yavşakoğlu' ifadeleri kullanılmış ve Türk Hava Yolları yolcudan özür dilemişti.

©AirportHaber Detay 

'Y.VŞAK' KRİZİNDE FLAŞ GELİŞME!

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

Call Center ~ 9 yıl önce
İşi benimsemez diye birşey yok! işi fazlasıyla hatta thy nin kendi personelinden daha fazla benimsiyor projeyi. Ama(!) thy çalışan statüsünde görmemekte.eskiden bende bu çağrı merkezindeydim.Yolculardan 2 lira ucuza bilet almaya bile hakkımız yoktu.Sonra sonra bazı yenilikler gelmiş!önce thy'nin adım atması gereklidir!! Yavsak yazmakla ayıp etmiş arkadaşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Oooo call center in yarisi burada savunmada :) ya siz neyi savunuyorsunuz?? Yok cok iyi elwmanmis yok arkadasi yazmis haberi yokmus yok olan calisana olmus...Bakin arkadaslar her olayda sonuc onemlidir..Isim vardi cisim vardi gecin ya bunlari...Iki tane dangalak eglenecegiz diye isin ortasinda makara yapmislar ve ellerine yuzlerine bulastirmislar siz hala calisani savunun merhamet deyin...Koskoca sirketi ne duruma dusurmussunuz...Ben thynim yerinde olsam bu adamlari atmakla birakmam yuz kizartici suctan cikartirim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYFON UYGULAMASI ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Mstr tmlcs ~ 9 yıl önce
Sonuçda olan sadece çalışana oluyor bence burada sorgulanması gereken şey yetki hiçbir personelden bu yetki yokken bu personellerde bu yetki neden var bu personellere yetki verenlere bişey olmuyacakmı ken di pisliklerini bu arkadaşlara temizleten kişiler bu işten sıyrılacaklarmı peki bu teşaron firmada hiçmi yetkili yok o anda vardiya olan yöneticilerin hiçmi sorumluluğu yok çalışanı atalım olan kapansın bence herkez çeksin cezasını

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mstr tmlcs ne ~ 9 yıl önce
kendi pislikleri darken? saf misin sen kardesim. musteriye kufreden "pisligi" yapan kim? yaran derin sanirim.
babacan ~ 9 yıl önce
çalışanın gerizekalıloğını kim çekecek üstün ne suçu var adamlar masumca şakalaşıyormuş. thy tazminat davası açsa yeridir verdikleri zarar parayla ölçlmez.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu kadar millete bu kadar sirket

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İtikat ~ 9 yıl önce
Çalışanı böyle olan bir kuruluşun verdiği hizmetten ne medet umulacak ki? Onlar aklı sıra kendi aralarında eğleniyorlar ama onu bile beceremeyip aleme rezil oluyorlar. Neden bu bademlerin bu işten uzak durmaları hatta bu toplumdan uzaklaştırılmaları gerektiğini anlatmıyormu bu? Bu zihinleri besleyen işte bu sapkınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
call center ~ 9 yıl önce
isin asli maili atan personelin hic bir seyden haberi yok ... pc den kalkinca arkadasi yaziyor ve acil bir islem oldugundan soylemeyi unutuyor ... geri gelen personel sayin kismindan sonrasini kontrol etmiyor ki zaten kontrole gerek yok sistem isim soyisimi otomatik atiyor ... Sonuc maili atanin hic bir sucu yok ve o kisi 6 senedir THY icin calisan ve binlerce yolcunun magduriyetini gidermis call centerin en yetenekli personellerinden biri ... yasanan olay cok uzucu ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hizmetsizlik ~ 9 yıl önce
THY'nin en kötü olduğu konu satış sonrası hizmetler. Müşteri hizmetleri tüm sektörün açık ara en kötüsü. İş arkadaşımın valizi kayboldu ve iş seyahatinde 1 hafta kıyafetsiz kaldı. Bu süre boyunca zararının nasıl karşılanacağı konusunda THY'nin tüm birimlerine sormasına karşın hiçbir cevap verilmedi. Acil ihtiyaçları için yaptığı alışveriş fişlerini 3 ay önce THY'ye gönderdi ama hiç bir yanıt gelmedi. Benim 150 TL'lik valizim hasar gördü, ilettiğimde 1 ay sonra cevap verdiler; 20 TL ödeyebiliriz. THY dünyanın en iyi havayolu olmak istiyor ise müşteri hizmetlerinin kalitesini yükseltmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taşeronlaşma ~ 9 yıl önce
Şirket çalışanlarına nasıl davranırsa bu durum dahada kötüye gidecektir bilgilerinize sayın yöneticiler ( kralcılar )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus A320 F/O ~ 9 yıl önce
THY, dünyanın en iyi hava yoludur. Lütfen yorumlarınıza özen gösterin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
QTR ~ 9 yıl önce
Kime göre neye göre.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Her hizmeti küçülme uğruna verirsen taşeron firmaya sonuç bu olur.Daha bu iyi günlerimiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000